Funeral.e wrote:Nu jā , bez latviešu alus Īrijā arī nevar , btw pirmie Jāņi Īrijā , paldies dievam ka šeit viens čalis pārdot Latviešu produktus , un tieši pirms Jāņiem arī Latviešu alus parādījās ! Paldies viņam! Btw kāds nezin cik Latvijā lācplēša alus maksā 0,5 ? Šeit diezgan sālīti sanāca , 1,90 par 0,5 ! Tas ir apmēram Ls 1.30 , vnk gribas salīdzināt )
Kādas 2 nedēļas atpakaļ pie manis viņš maksāja 42sant.
[AoD]Zocs wrote:Jāņos alu nedzert, tas ir neiespējami. Tas ir tas pats, kas peldot dīķī pačurāt, bet netrāpīt ūdenī.
Neiespējami? Ko te muldi. Aizmirsi mani pagājušajos Jāņos? ES dzēra tik sulu un tējiņu, kamēr jūs dzērāt, to pat par alu nevar nosaukt, nu tās čuras.
Hmm, nu bet šogad man doma ir izdzert kādu vienu aliņu, bet vienalga būšu skaidrā. Nu, ja reāli padomā, tik tiešām, kas tie par Jāņiem bez alus un siera?
Hmm, it kā es atceros tos visus vecos labos laikus? Tur man katra piekdiena bija pālis. Laikam, jau nē, es pati to darīju, bet tagad ir cilvēki, kuri ir neapmierināti, kad es pasaku, ka nedzeršu vairs un cenšas manā glāzītē ieliet pēc iespējas vairāk vai arī sajauc sulas glāzi ar vīnu, kamēr es nepamanu. Bet kas bijis, tas bijis.
Edit:
Sveiciens visiem svētkos! Bučas! Izklaidējaties un esiet uzmanīgi ar alkoholu! (neizlejiet to!:DD)