Mūzikas spēle 2
Moderator: Moderatori
Re: Mūzikas spēle 2
Nezinu, bet šāda mūzika man galīgi nepatīk. 2/10
Nu itkā klasika, bet tomēr dziesma ir smagi izsmelta un galvenenokārt kapēc šī dziesma ir populāra mūsdienās ir dēļ Jim Carrey. Vel var piebilst ka tas zemais "bum, bum" ir apnicīgs. 3/10. Bet tas ir mans viedoklis.
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
:)
Bija diezgan sakarīga un klausāma. Ritms patīkams, bet varbūt nedaudz, nedaudz par lēnu. Ikdienā gan tādu neklausītos. 5/10
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Ģeniāls izpildījums, kā kaut kas starp Nirvana un Staind. Ritms perfekts, bungas tur līdzi un ģitāra pieskaņojas. Nav vārdu, agrāk biju dzirdējis pašas beigas, bet tikai tagad iepatīkas. 10/10.
Gran Turismo 4!
Gran Turismo 4!

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Nepatika šāda stila mūzika.Reti iepatīkas kaut kas no šī stila. 4/10

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
7/10 - Klausīties varēja, klips diezgan tāds primitīvs bet labs. Parasti patīk klausīties šādu mūziku, jo tā ir interesanta. Dziesma pati par sevi diezgan laba.
- Deliite[1337]
- euro
diez gan paveca dziesma,bet ta vai ta patik,un biezhi vien klausos,tapec domaju ka tomer ir pelnits 10/10
Veng,tagad vari pa fapot
kaut ari nesaprotu kapec man sis video ilgu laiku nebija pieejams,jo youtube vinsh ITKA ir ielikts 8 junija,bet es 100% zinu to ka taja datuma vinja tochna nebija izlaista [video]
Veng,tagad vari pa fapot

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Nē, nē šitā vairs nav tik laba kā LMFAO - rock. Šitā jau vairāk pec kautkāda tirāka kluba velk, parcik man kluba mūzika tikai ļoti retā patīk tad diemžēl vērtējums būs tāds kāds viņš būs. 4/10
Pirmais, ko ievēroju - ģitāra un bungas, un tas man patīk, tālāk, dziedājums īsti nevietā un tāda dziedāšana ar laiku arī kļūst apnicīga. Varētu teikt ka esmu vīlies, ka nebija tas ko cerēju. 6/10
- [NWA]Dumper
- Bembists
Nu nezinu, man šis gabals likās pārāk garlaicīgs. Pie šādas mūzikas varētu aizmigt. Man vispār reti kad patīk kāda dziesma, kura tā teikt "neaizrauj līdzi". 6/10.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
1/10. Tadas man vispar nepatik, varbut kaut kad paklausos. Parasti redzu kados cs video, bet ta ikdiena neklausos.
uk <3
uk <3
9/10 - Gabals ļoti labs , piesaistīja. Klips tāds tīri interesants , gabalam labs ritms , ikdienā labprāt klausos šādu mūziku.