Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Becis[NGT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #7

Post by Becis[NGT] »

Paldies Zoc! :)
Image
ritmanis
Censoņa
Censoņa

Post by ritmanis »

Veng[ADT] wrote:ābram, biji maksimā? es arī tikpat kruts tad, tikai bez tf2.

izdzēru 30 litrus alus, apēdu 3 šašļika gabaliņus, atradu papardes ziedu, ap pl. 6:00 nopeldējos un pēc tam menti savāca
I smell an E-THUG :D
Image
Grindz[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Grindz[Vendetta] »

Piedzēros.... Ko dzēru?: Apinīti (7%), Aldari Pilzenes un Aldari Gaišo. Kas notika?: Piedzēros, pievēmu visu ko varēju un bija pohas. Un tad sapratu -> Dzert, tā ir slikti lieta, bet tajā pašā laikā laba lieta...
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Šodien, kad tikko pamodos, ar draugiem tā veselīgi pasmējāmies par siera picu. :D:D:D
Image
Zinu, ka diezgan daudzi nemaz nesapratīs, kāpēc jāsmejās par siera picu.
"I would like some cheese pizza." haha.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

ritmanis wrote:
Veng[ADT] wrote:ābram, biji maksimā? es arī tikpat kruts tad, tikai bez tf2.

izdzēru 30 litrus alus, apēdu 3 šašļika gabaliņus, atradu papardes ziedu, ap pl. 6:00 nopeldējos un pēc tam menti savāca
I smell an E-THUG :D
ja kāja nesāpētu un suns nebūtu jābaro, aizietu līdz tavai dzīvesvietai un ar nikolaju un pāvelu tevi tā neitralizētu, ka vairs nesmietos. :(
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Grindz[1337] wrote:Piedzēros.... Ko dzēru?: Apinīti (7%), Aldari Pilzenes un Aldari Gaišo. Kas notika?: Piedzēros, pievēmu visu ko varēju un bija pohas. Un tad sapratu -> Dzert, tā ir slikti lieta, bet tajā pašā laikā laba lieta...
7% jau arī dzer, lai piedzertos... Dzeršanas un garšas pēc dzer ''švakākus''.
Image
Grindz[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Nu..., ja godīgi, tad nesapratu ko pateicu, bet pajāt.. Tā piedzēros, ka pat negribu uz alus skatīties vairāk...
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Aleksi, Brāļa tumšajam ir 6,6%. Nav jau gluži 7, bet tuvu tam. Un... tas nav alus, kuru dzer, lai piedzertos.
Es, personīgi, paņēmu aldara 10paku uz sevi. Tagad man ir tas superlukturīts, ko viņi tur liek iekšā. Labā manta. :)
Grindz[1337] wrote:Nu..., ja godīgi, tad nesapratu ko pateicu, bet pajāt.. Tā piedzēros, ka pat negribu uz alus skatīties vairāk...
Oh yea... Man no rīta bija tāpat.
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
makrilsv6k
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by makrilsv6k »

Jauns signature...
Runājot par dzeršanu, šogad es nepieskāros nevienam alkoholiskajam dzērienam. :)
Image
Grindz[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Vismaz kāds savējais... Eu, kur jūs svinējāt? Es Ikšķilē..
ritmanis
Censoņa
Censoņa

Post by ritmanis »

Benja7331[FTW] wrote:Jauns signature...
Runājot par dzeršanu, šogad es nepieskāros nevienam alkoholiskajam dzērienam. :)
Esmu pa šo gadu dzēris tikai trīs reizes, ja godīgi, varēju pat bez tām iztikt. Nejūtu baigo vajadzību pēc alkohola. Labāk naudu iekrāt kam vērtīgākam, esmu sapratis, ka ar skaidru prātu ir daudz labāk, un jautrā kompānijā nevajag alkoholu, parasti jau ar garlaicīgiem cilvēkiem ir tā ka jādzer, lai būtu jautri. Ar labu kompāniju pat bez alkohola ir mega.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Es tusēju pie sevis no sākuma. Tad ap kādiem 0:30 mēs ar vienu citu džeku paņēmām somas un maucām staigāt. Aizgājām uz Reiņa trasi, tur nekas nenotika, aizgājām Turaidā pie +/- zināmiem cilvēkiem. Tur līdz 5:30 pasēdējām. Tad vēl pēc tam aizgājām līdz Siguldai, kur reāli neko netusējām, bet mājās biju ap 9iem vai 10iem. Uzreiz aizmaucu gulēt.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Grindz[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

EH, baigi žēl, ka nebija tuvu viens otram... Joptvai, es eju gulēt, jo visu iepriekšējo nakti dzēru, vēmu, čurāju un tusēju ar voenu 15 gadīgo, kas arī negulēja. Labākais tas, ka dabūju vienu mazo glāzīti šņabi, un pēc tam sapratu, ka nesapratu to, kādēļ to dzēru.
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Es šoreiz tā mierīgi kādu pusi kastes izdzēru un viss.
Ir bijuši trakāki momenti, kurus tu neatceries, bet nākošajā dienā kaunies par savu rīcību. :D
Me Gusta.
Grindz[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Kad biju piedzēries un gulēju pie visām izdzertajām pudelēm, viens tāds Reinis (kautkur ap 17 gadiem) tāds atnāk pie manīm un bļauj: "Eu Just, Eu, Jūūst, šis te piedzēries, ko darīt, Eu Jūst", u.tml Mani pat iebāza vienā teltī, ko arī mistiskā veidā pievēmu.. Un kakraz čalim šūzus arī apvēmu, bet tā tīri labi pasvinēju. Ai lab., jāiet gulēt, jo vispār neēsmu gulējis.

EDIT: Hehe, tikko atradu sev kabatā zīmīti, kurā bija rakstīts Linda un viņas telefona nummurs. :DD
Locked