Sveicināti BoxG spēlētāji,administratori un citi lietotāji!
Tātad kamēr uploadojas bilde es te patroļošos! Nu tā kā esmu Trollis es daudz troļļojos ^_^!
Ak jā... Es neatradu paraugu uz spēlētāja sūdzību tapēc man būs savējais :S!
1. Tātad mūsu pārkāpēja vārdiņš ir? Arnolds
2. Ko mūsu Arnoldiņš sliktu darija? Lika saviem nerātnajiem pirkstiņiem būt ļauniem.
3. Mans niks serverī? P0K3M0N5.
4. Aprakstiņš. Uzcepu es sev kafiju un apsēdos pie datora,atvēru SA-MP aplikāciju un uzspiedu uz BoxG.LV tātad tur bija parādīts ka spēlē "Imis" sadomājot ka tas ir mans čoms Forever Alone es iegāju un apjautājos vai tas ir viņš,bet diemžēl tas nebija viņš *pikačū*. Tālāk es Sāku čatot ar manu mīļo draudziņu Antonu,es sapratu ka es otrpus ekrānam esmu kabans ;(! Iedomājies? Nu labi es liku lietā savu troļļa māniju lai viņam pakrātos sekundītes par Fļame ^_^! Tālāk es uzzināju ka mana māte ir kuce (Šis nav lamuvārds,laikam... Mans izskaidrojums tam ir Suņuks,tikai sieviešu dzimtē.) Tālāk viņš tur vel ko sāka mūldēt, bet es kā īsts Trollis nepiekāpos! Tālāk viņš palūdza manu skaipiņu,es viņam arī iedevu! Viņš mani uzaicināja,un pēc nika spriežot viņš "diži" vecs nu nav!Tātad bildes jau uploadojās varu beigt te troļļoties!
5. Bildītes Nospied šeit lai nokačātu bildītes kā Antoniņš lamājas
6. Ir Čilāri kas bija klāt? Jā,bija Imis! Vismaz viņš nebija AFK
P.s Viss ir varat pat nevārnot =/
Antons
Moderators: Moderatori, Servera administratori