Palidziet man ;o
Veršos pie jums.
Moderator: Moderatori
Veršos pie jums.
Tām.. Man probēlma. Novilku SAMP [READY] no o****.lv Krapika torrenta. Ieinstaleju SAMP. Eju sampā uzrakstiju niku, mekleju interneta serveri, eju iekša.. a mani izmet parāda tikai logu ar San andreas Multiplayer.
Palidziet man ;o
Palidziet man ;o
Re: Veršos pie jums.
Kā izskatās logs ar San andreas Multiplayer?
Varbūt pamēģini novilkt jaunāko sa-mp klientu -> http://sa-mp.com/download.php .
Varbūt pamēģini novilkt jaunāko sa-mp klientu -> http://sa-mp.com/download.php .
num tas logs fiksi paradas un pazūd.. un man jau ir jaunais..
p.s man spele parasta ar neiet :> nesaprotu kas notiek man dzelzhi itka labi
p.s man spele parasta ar neiet :> nesaprotu kas notiek man dzelzhi itka labi
Ja Single Player neiet, tad visticamāk, ka vaina ir pašā GTA San Andreas. Neesmu tajā trakerī, tāpēc nevaru konkrēti pateikt.
itka man pagaidam vienigajam taa ir :>
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris

man ar bija taada probleema...paarinstaleeju gta un samp un viss gaaja...tikai uzliec crack virsuu..... 1.0 versiju

nu es speli pie dzivibas dabuju tag multiplayer nemaku un nevaru dariju ka foh teica bet nezinu kur iisto patch dabut itka man ir kaut kaads
- Hustler_Nelietis
- Jauniņais

Neiesaku ka4āt gatavus serverus, labāk pašam uztaisīt, tas tak nav grūti!
nē, nē, nē
es pats esmu vilcis to no outlaw. neviens no tur esošajiem gta nav ejošs uz multiplayer. Pamēģini no dangera novilkt.
es pats esmu vilcis to no outlaw. neviens no tur esošajiem gta nav ejošs uz multiplayer. Pamēģini no dangera novilkt.

es no outlawa kačāju sa
viss normali iet, tikai cracks bija jaliek virsuu!
P.S - pardodu pareizo speles crack pa 90lS, pirmais kurs nopirks, sanjems 100% atlaidi
P.S - pardodu pareizo speles crack pa 90lS, pirmais kurs nopirks, sanjems 100% atlaidi
kads varetu palidzet man ar so problemu..
skype- latvietis5
edit . palaizshu debug tas man iet... man spele iet ... a online meginu ieiet uzlewc multiplayer logs un izmet no speles
skype- latvietis5
edit . palaizshu debug tas man iet... man spele iet ... a online meginu ieiet uzlewc multiplayer logs un izmet no speles