Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Believable tak te visiem ir pie kājas tev ir tas xbox vai nav , nezīmējies un neliec bildes vai es jau rīt sākšu rakstīt zimītes ar saviem nikiem un līmēšu pie visiem mēsliem, nofočēšu un uztaisīšu albūmu ar nosaukumu "es kruts".
Būtu labāk labāku televizoru nopircis.
P.S . Tā kā te viss mirst nekas neatliek , kā rakstīt sūdu.
Būtu labāk labāku televizoru nopircis.
P.S . Tā kā te viss mirst nekas neatliek , kā rakstīt sūdu.
GTFO ar šo tekstu, kāds sakars vispār kultūrai ar mūzikas žanru?You say Justin Bieber-I say Tupac
You say Lil Wayne-I say Biggie Smalls
You say Drake-I say Ice Cube
You say Soulja Boy-I say Big Pun
You say New school-i say shut the fuck up
You say Pop-I scream Hip Hop!
You say Hannah Montana-i fucking punch you in the face
EDIT: ļoti gudri likt neizglītotu youtube mērkaķu komentārus....
1. rindiņa, kādā sakarā salīdzina divus pilnīgo dažādu mūzikas žanru māksliniekus?
2., 3., 4. rindiņa gandrīz tas pats, kādā sakarā salīdzina "sub" žanru māksliniekus, atskaitīsim vel vārdu "wack MC"
5. papilno pamulķu komentārs, jāatgādina ka 80's gados LL Cool J, Beastie Boys, RUN DMC u.t.t. garā arī bija newschool? Tāpat 90's gados liela dala WU TANG bija newschool, tāpat šodien ir labi newschool mākslinieki.
6. Pilnīgi citādi 2 mūzikas žanri, aa, pag, pag, Hip Hop nav mūzikas žanrs, tā ir kultūra, un RAP ir mūzikas žanrs, fail.
7. Nav man zināšanas, kas tas Hannah ir un neinteresē...
Es neesmu nekāds repa maniaks un man po par taviem old school vai new school stiliem. Varu izņemt arā to tekstu , par godu tādiem durakiem kā tu ,bet to nedarīšu , lai tev katrreiz acis apgrieztos šo lasot un iebrauc vairāk ar smadzenēm tajā tekstā , varbūt sapratīsi.
Ne reizi neesmu teicis, lai ņem laukā, teicu ka ļoti muļķīgs un smaga FAIL teksts, tikpat arī izglītots, cik patiess.
- Miesnieks[K]
- Censoņa
Pašam nešķiet,ka tas varētu būt arī apvainojums?Ja neko nejēgtu,tad nemaz nerakstītu.Tikpat labi jau cits te uzsāk sarunas,par to ka kaut kas nogļukojis un arī NESAJĒDZ un nesaprot,kas par lietu un citi cenšas palīdzēt,tas arī tev bessī?Hustler_Believable wrote:Man tikai besī, tas ka cilvēki kas neko nejēdz par to apspriež to.
Ir gan labā,gan sliktā puse un ir arī dažādi cilvēki ar dažādiem uzskatiem,taču ir ļoti daudzas tēmas apspriestas par to,ka kāds kaut ko nesajēdz,taču vēlāk citiem atbildot jau sajēdz.Manuprāt tur nav nekas slikts un nesaprotu,kas tur varētu būt tāds,lai "besītu".Starp citu no kuras valsts valodas ir vārds "besis" ?Redz es arī nesajēdzu un varbūt kādam atbildot,sajēgšu.
pff,kā believable sācis lielīties ar savām novecojušām mantām...
Manuprāt tur ir atspoguļota starpība starp mūsdienu dažiem repa māksliniekiem un agrākajiem. Mūsdienu repa mākslinieki daudzi tiek izsmieti , veidotas parodijas , bet pasaki man vienu lietu - KĀPĒC NEIZSMEJ 2PAC UN BIGGIE SMALLS? Ir arī smieklīgi ka cilvēki klausās Grafomānu vai Lil waynu un domā ka tas ir baigais repa gabals , nenoklausījušies nevienu 2pac gabalu.
Justin Bieber ir rap mūzikas žanra pārstāvis? Viens freestyle bija no šī un viss, cik zināms arī klausas šādu mūziku...
Ohtī! Liela starpība ir starp Gangsta/Politiska rap no - rap, pieskaitīsim to ka tie izpildītāji ir "wack".
Nereizi neesmu redzējis ka baigi izsmietu kādas leģendas, atskaitot Soulja Boy neizglītoto gājienu ar Ice T. Pastāv arī draudzīgs humors.
Loģiski cilvēki klausas/izstrādā mūziku atbilstoši savām interesēm, pieredzes, emocijām, tapēc vienmēr būs cilvēkiem interese par tā saucamo "- rap".
Šī diskusija var iet mūžīgi, punkts.
Ohtī! Liela starpība ir starp Gangsta/Politiska rap no - rap, pieskaitīsim to ka tie izpildītāji ir "wack".
Nereizi neesmu redzējis ka baigi izsmietu kādas leģendas, atskaitot Soulja Boy neizglītoto gājienu ar Ice T. Pastāv arī draudzīgs humors.
Loģiski cilvēki klausas/izstrādā mūziku atbilstoši savām interesēm, pieredzes, emocijām, tapēc vienmēr būs cilvēkiem interese par tā saucamo "- rap".
Šī diskusija var iet mūžīgi, punkts.
Jā, ir gan. Kaut vai ar vienu dziesmu, bet tomēr viņš irKichyss wrote:Justin Bieber ir rap mūzikas žanra pārstāvis?

Šī diskusiija neies mūžīgi, komats,

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Marčiņ! Tu varbūt, iemet mani tas nerausta.
Manam televizoram nav ne vainas, bet vispār kāda tev starpība?
Tak tu jau te solijies mest bildes, nu tad varbūt mazāk runu vairāk darba? Es tās bildes ieliku tikai dēļ tā lai pierādītu, to ka es nemeloju un protu nosegt savu teikto. Liekas ka tu gan nespēj.. Un vispār, atšujies vienreiz, ne es tevi pieminēju ne arī velos diskutēt.
EDIT; Jā, jā novecojušas. Ar laika mašīnu atteleportēju, kā tu mani izkodi?(doh) So GTFO.
Manam televizoram nav ne vainas, bet vispār kāda tev starpība?
Tak tu jau te solijies mest bildes, nu tad varbūt mazāk runu vairāk darba? Es tās bildes ieliku tikai dēļ tā lai pierādītu, to ka es nemeloju un protu nosegt savu teikto. Liekas ka tu gan nespēj.. Un vispār, atšujies vienreiz, ne es tevi pieminēju ne arī velos diskutēt.
EDIT; Jā, jā novecojušas. Ar laika mašīnu atteleportēju, kā tu mani izkodi?(doh) So GTFO.
Last edited by Hustler_Believs on 30 Jun 2011, 13:20, edited 1 time in total.
Nu bet bildes tu viņam varēji pa pm stūtīt. 

Arī Vin Diesel, Mr. T ir savs repa singls, Dieselam ir pat 3, bet neredzu ka kāds sauktu šos par reperiem/MC.Borats[DC] wrote:Jā, ir gan. Kaut vai ar vienu dziesmu, bet tomēr viņš irKichyss wrote:Justin Bieber ir rap mūzikas žanra pārstāvis?
Šī diskusiija neies mūžīgi, komats,
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
A es nemāku PM pogu atrast, ko man tagad darīt.!! ?
EDIT:
profile.php?mode=viewprofile&u=9567 Fortūns ir atpakaļ, tikai nozadzis manējā veco niku un avatāru no AoD fōruma.
Vismaz jautri būs!!!
EDIT:
profile.php?mode=viewprofile&u=9567 Fortūns ir atpakaļ, tikai nozadzis manējā veco niku un avatāru no AoD fōruma.

Vismaz jautri būs!!!
- bobiksv6k[1337]
- euro
a jēga?Hemis[ADT] wrote:Hmm, es joprojām neticu, ka tas ir Xbox un, ka tas ir tavs. Kā tu man to pierādīsi ?
Ja es tagad pateikšu, ka man mājās mētājas 3 rubļi no 1869. gada, teiksi, lai pierādu, es nobildēšu un ielikšu te, bet kāda no tā ir jēga?
Par to monētu.. Not trolling.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
un ko tad lai mēs tagad daram?Hustler_Believable wrote:A es nemāku PM pogu atrast, ko man tagad darīt.!! ?
EDIT:
Vismaz jautri būs!!!