Mūzikas spēle 2
Moderator: Moderatori
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Re: Mūzikas spēle 2
Bīts jau normāls, bet man īsti nepiesaista.Klausos šādus veidus, bet ļoti reti. 5/10

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
7/10 - Video pats pēc būtības tīri labs, bet man ne pārāk tas mūzikas stils. Visā visumā ir 7 baļļu vērts.
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Nu nepatīk man šitie vecie gabali, tas izpildītājs izskatījās visai aizdomīgs, kā arī pati dziesma negāja pie sirds, nu, bet kopumā 5/10 ielikt var.

- Miesnieks[K]
- Censoņa
Pat nav vārdu,vienkārši NE PA TĪK.Neklausos tādas dziesmas un pat sliktāku par šo ***** nēesmu klausijies -3,5/10
https://www.youtube.com/watch?v=IxR4AweLeXE
https://www.youtube.com/watch?v=IxR4AweLeXE
Patika,esmu noklausījies entās reizes šo dziesmu un vēl joprojām nav apnikusi,dziesma jau atrodas manā playlistē. 10/10

Man vienmēr ir paticis stīvijs vonders, dziesma laba, man patika. 8.5/10
Nu dziesma klasika un dzen savas atmiņas. Lēns, patīkams gabals ar vasarīgu noskaņu, dievinu to piedziedājumu "I go crazy...". 10/10 Lai cik šo dziesmu esmu atklausījis, klipu gan iepriekš nebiju skatījies.
Amm, just beat, no words. Lai nedabūtu to kruto vārnu no kāda kruta moderātora, tad, citiem vārdiem sakot - dziesma nepatika. ^^ 3/10.

- Deliite[1337]
- euro
Beidzootttt
klips - patik,meitenes it ipashi
dziesma ar tiri laba - patik!
tapec nu lieki kko gudri pljutit! 9/10

cerams ka citiem tada problema nebus lai skatitos/klausitos sito dziesmuIm under 18 years old .. and i created a new accuont to see it ..

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
yayayaya, šitā dziesma jau labu laiku cepī. Cepīgs meldiņš, esmu jau viņu atklausījies, bet tapat turpinu klausīties.
šī arī tīri cepīga.

šī arī tīri cepīga.

Kādreiz dziesma cepīja, tā sakot, bija tieši laikā un labi gāja pie sirds.
Tagad ne visai, vai tas to: ''If You scared, mothaf... frāžu atkārtošanās dēļ, to es nezinu, varbūt arī tādēļ ka Ice Cube un Snoop Dogg savu vērtību manās acīs ir pazaudējis. Tātad dziesmai 6/10
Tagad ne visai, vai tas to: ''If You scared, mothaf... frāžu atkārtošanās dēļ, to es nezinu, varbūt arī tādēļ ka Ice Cube un Snoop Dogg savu vērtību manās acīs ir pazaudējis. Tātad dziesmai 6/10

Patīkami klavieres fonā spēlē, bet tas nodziedājums ir garlaicīgs un tāds depresīvs, varbūt es esmu vienkarši slikts vai arī man ši čala dziedājums galīgi nekustina emocijas... 6/10, tikai dēļ klavierēm, stīgu instrumenta un bungām.
Dziesma bija klausāma, taču es ikdienā tādu neklausos, jo dziesmas pats izpildījums nepatika. Varbūt, ja būtu cits dziedātājs, tad būtu labāk. 6/10
Me Gusta.
- Deliite[1337]
- euro
Bassnectar ir viens no labakajiem dubstep maksliniekiem mana uztvera,pagaidam vel neesu dzirdejies nevienu sliktu gabalu no vinja! personigi miljakas ir ar Nelly Furtado! 10/10
kkas vecs,bet tik un ta labs! dzirdeju viena 80 gadu disene!
kkas vecs,bet tik un ta labs! dzirdeju viena 80 gadu disene!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.