Makuhamba
Moderator: Moderatori
Makuhamba
SRY par atkārtošanos, bet te daži admini slēdz manu topic, tāpēc vairs nezinu kurš ir darbojošs un kurš nav. Un nevajag mani brīdināt.
1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; Makuhamba
2.Tava IP adrese 46.109.236.109
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; Briesmonis[FTW]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja.hack(īstenība tas bija tikai serva gļuks;) )
Izlasiet uzmanīgi manis teikto ->
Pirmkārt, man apnika veidot jaunus postus tikpat daudz cik jums dzēst vecos, tāpēc beidziet tos slēgt.
Ja nobanosiet forumā manu IP iešu caur proxy ilgi un dikti, kamēr nepierādīšu savu taisnību, tāpēc iesaku ar šo jautājumu tikt reizi pār visām reizēm un beigt to sūdu būšanu ar baniem. Es ticu ka galvenais administrators ir pie pilna prāta, lai izskaidrotu tiem sīkajiem perdeļiem cik vitāli svarīgi ir godprātīgi pildīt savus pienākumus, nevis izrādīties ar banošanu.
1. Dzeltenās kartiņas vari iebāzt sev pakaļā
es domāju ka esmu gana labi izskaidrojis situāciju, kā arī to, ka man ir dziļi viena alga par baniem utt, tāpēc ja rodas vēlme parādīt citas krāsas kartiņu, tad skatīties punktu Nr1, aizstājos pirmo vārdu ar attiecīgo krāsu.
Mans dators - Pentium 4, 512Mb , 64Mb videokarte, tāpēc jā - dators lago un tur neko nevar padarīt spēlēt pašam ir divtik grūti, taču čītus neesmu izmantojis.
1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; Makuhamba
2.Tava IP adrese 46.109.236.109
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; Briesmonis[FTW]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja.hack(īstenība tas bija tikai serva gļuks;) )
Izlasiet uzmanīgi manis teikto ->
Pirmkārt, man apnika veidot jaunus postus tikpat daudz cik jums dzēst vecos, tāpēc beidziet tos slēgt.
Ja nobanosiet forumā manu IP iešu caur proxy ilgi un dikti, kamēr nepierādīšu savu taisnību, tāpēc iesaku ar šo jautājumu tikt reizi pār visām reizēm un beigt to sūdu būšanu ar baniem. Es ticu ka galvenais administrators ir pie pilna prāta, lai izskaidrotu tiem sīkajiem perdeļiem cik vitāli svarīgi ir godprātīgi pildīt savus pienākumus, nevis izrādīties ar banošanu.
1. Dzeltenās kartiņas vari iebāzt sev pakaļā
es domāju ka esmu gana labi izskaidrojis situāciju, kā arī to, ka man ir dziļi viena alga par baniem utt, tāpēc ja rodas vēlme parādīt citas krāsas kartiņu, tad skatīties punktu Nr1, aizstājos pirmo vārdu ar attiecīgo krāsu.
Mans dators - Pentium 4, 512Mb , 64Mb videokarte, tāpēc jā - dators lago un tur neko nevar padarīt spēlēt pašam ir divtik grūti, taču čītus neesmu izmantojis.
Last edited by Muhtars on 09 Jul 2011, 22:11, edited 1 time in total.
Re: Makuhamba
Nedaudz iejaukšos. Ar to bildi, kuru ielika briesmonis, nevar pierādīt nekādus hackus. Tādu pašu bildi es varētu dabūt pats un pavisam viegli. Ja cilvēks sēž afk mašīnā un mašīna pazūd, tad parējiem viņš rādās tā. Man ir pilnīgi vienalga, bet ar tādu screenu tu nevari neko pierādīt. Un ne tikai es tā domāju.
Būtu video, cita runa, bet neko nevar pierādīt ar screenu kurā ir cilvēks iekāries gaisā, jā, protams, tas varbūt ir airbrake, bet ar šo screenu to tu nevari pierādīt. Gl, izmeklēšanā. Ar screenu var pierādīt tikai minigun, mašīnu vilkšanu, bruņas iekš dm u.c. bet airbrake un hp hackus ar screenu neparādīsi. Un, protams, tu teiksi, ka redzēji, bet tu to pierādīt NEVARI. Pierādi, ka tajā screena ir hp hacks, airbrake, ar screeniem, video.
Būtu video, cita runa, bet neko nevar pierādīt ar screenu kurā ir cilvēks iekāries gaisā, jā, protams, tas varbūt ir airbrake, bet ar šo screenu to tu nevari pierādīt. Gl, izmeklēšanā. Ar screenu var pierādīt tikai minigun, mašīnu vilkšanu, bruņas iekš dm u.c. bet airbrake un hp hackus ar screenu neparādīsi. Un, protams, tu teiksi, ka redzēji, bet tu to pierādīt NEVARI. Pierādi, ka tajā screena ir hp hacks, airbrake, ar screeniem, video.
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Bet ienāca sūdzības par hp hack un galveno kārt to redzēja vairāki spēlētāji!
es arī varu teikt tu lieto hack un atsutit foto kur tu prosta sēdi mašīna un ja kas kāds hp haks tu man visu kompi vari apmeklet un neko neatradīsi;)un ja kas man bija arī bruņu veste es neesmu vainīgs ka viņi nemāk šaut;) kopā kādas 20-30 lodes lidoja garām;) + man ir sagriezts celis visu dienu kompī nesēžu un nav laika kačāt hakus;)
Katru dienu, ienāk sūdzības par hp hack, bet labi ja 10% ir īstie čiteri.
EDIT. Un ja nezināji, tad samps, ir tā retā spēle, kurā ir jāšauj lagshot, pa visiem cilvēkiem.
EDIT. Un ja nezināji, tad samps, ir tā retā spēle, kurā ir jāšauj lagshot, pa visiem cilvēkiem.
Last edited by Abrams[T] on 09 Jul 2011, 14:00, edited 1 time in total.
HP var neiet nost no lagiem , un paļauties uz citiem spēlētājiem ir idiotiski.Briesmonis[FTW] wrote:Bet ienāca sūdzības par hp hack un galveno kārt to redzēja vairāki spēlētāji!
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Šoreiz es paļāvos savām acīm, paņēmu pirmo skrīnu no breaka un bans. 

atvaino bet es šodien biju spēlējis Batterfiels samp serva un tur arī kā minimum 15 čaliem deļ lagiem neņēmās hp
Briesmoni, tu jau kārtējo reizi stūlbi nofeilo.
Līdzīgi arī man bija. Čalis mani nobanoja, jo, redz, es viņam `pieflūdoju` PM ar 4 vienādiem ierakstiem. Āksts..
Līdzīgi arī man bija. Čalis mani nobanoja, jo, redz, es viņam `pieflūdoju` PM ar 4 vienādiem ierakstiem. Āksts..

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
tur arī ir visa tā lieta ka viņš negrib dot UNBAN
- Funeraleee
- Nelabojams spameris