[SE]Krank

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Post Reply
broken[TRK]
Censoņa
Censoņa

[SE]Krank

Post by broken[TRK] »

1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; [SE]Krank ,bet vispār [SE]Bank
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 62.84.10.102
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; W4I
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. W4I nobanoja [SE]Bank par to ka citiem 3 spēlētājiem ir identiska IP adrese tāpat kā man. Mēs - [SE]Krank, Shame, Takre, [SE]Bank vienkārši dzīvojam vienā rajonā un mums ir vietējais internets, viens čalis mums viņu pārdod ar vienādu ip adresi un pa lēto.
Image
brawken
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Re: [SE]Krank

Post by W4I[Vendetta] »

Image
Image
Image

Es skatijos info un pamaniju, ka ir identiskas IP vairākiem spēlētājiem, tad specoju un pamaniju, ka [SE]Bank spēlē, bet Frosty tajā laikā ir afk. Tad vēlāk Frosty atvienojas un vairākas reizes Shame meiģina piekonektēties.

EDIT:
Ok, skatoties savus screen, redzu, ka [SE]Bank un nedaudz vēlāk [SE]Krank pievienojas M4 dms, tā, ka laikam pārsteidzos ar banu, bet vienalga izskatās, ka bars esat uz vienas identiskas IP un pateikt, ka kādam no jums nav papildus konts ar kuru vienlaicīgi sēžat online domāju, ka nav iespējams, vismaz man skatoties IP.

Varētu kāds pieredzējušāks admins izteikt savu viedokli.
broken[TRK]
Censoņa
Censoņa

Post by broken[TRK] »

Tāpēc ka Frosty ir tas pats Shame. Viņs uztaisīja jaunu profilu,dēļ statiem, Viņš ir mans draugs un man ir 2 kompji,bet viņam pašam samp's nevelk un viņš katru dienu nāk pie manīm spēlēt. Mēs visi runājam pa skype, piemēram, Neith[FTW] un JuNioR var pierādīt ka ir tāds chalis Frosty a.k.a Shame un Chase a.k.a Bank,un es esmu es, tad vel ir tads Takre. viņš nesen ir sācis spēlēt samp'u,viņam arī ir tas pats nets un viņš arī dēļ tā dabūja banu :(| Mēs visi parasti kopā spēlejam... Dažreiz ir arī tā ka Frosty ( Shame ) skatās ko es daru vai arī atļauj sevi killot, un tāpēc neko nedara,ķipa palīdz uzlabot status or something like that.

EDIT : es dēļ tevīm nerealako naudu pakāšu :(|
tu parcik esi admins tak palasi ka mēs pm rakstamies padomā pats,ja kāds no ta bara vai kā tu tur teici šmaucās tad kapec piemeram visi sava starpa kko sarakstās piemeram tas pats Frosty a.k.a Shame viņam ir tikai 11 gadi un piemeram es viņam bieži sūtu komandas kā iedot naudu ,kā nopirkt līmeni,vai vispār kautko izdarīt. un padomā jēga man no tā ja man ir desmitais līmenis un es tam mazakajam līmenim dodu ap 100k lai viņam sanāk kādam propam vai līmenim? Man darīt nav ko??? Man ķipa vajag 2 profilus lai spēlētu ,es pat varu katram čalim no visa "BARA" varu iedot draugiem vārdu un uzvārdu redzēsi dažadi cilveki...

EDIT x2 : Tu Esi tikko dabūjis acc un jau vairākas Ziepes savārji piemēram takā toreiz kautkāds fake ienāca ar [SE]Klana tagu un tu viņu reali sajauci ar mani,man bīja dargi labi propi uz to brīdi laikam 4dragons un sleponis es neatceros bet zinu ka izterēju vairak nekā tu man iedevi [ 1kk ] vēl uzraxtīji necepies vai kas tāds... Varbūt šoreiz tev daudz maz ir kautkāda taisnība ,ka iespējams kautkā šmaukties,bet es to vai kāds cits nedaru/nedaram 100 % un ja tu meiģini nobanot tad paspeco ilgāk un ja tu domā ka tu banojot uz haļavu vai uz pirmās acs skatienu kļūsi par labāku adminu ,tad tu rūgti maldies... Labāk tiešām parbaudi,nevis uzraxti ai laikam pasteidzos ar to banu vai kautko tādu...

P.S. Piekam Šoreiz man arī bīja labi propi ["WANG" un "Golfs"] un tu mani nobanoji neparbaudot kārtīgi un kā šī servera adminam tev vajag būt uzmanīgākam vismaz es tā uzskatu jo BoxG ir Latviešu labākais Serveris Runājot par SA-MP.
Image
brawken
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

1. man nav tāds līmenis, lai redzētu pm sarakstes.

2. nekāds fake ar [SE] tagu toreiz nienāca, tad ienāca vnk čiteris kurš mh lietoja un saspamoja pilnu, ka no 0 uz kkādu summu lika, es viņa ID sajaucu ar to 0 ko mh spamoja, tāpēc netīšām tevi izbanoju, ko mazāk, kā 2min laikā novērsu, toreiz par 4dragons un Sleponis man neko nteici. Tāpēc tev 1kk iedevu. Iedošu tev tos atlikušos 500k

3. Tagad skatijos [SE]Bank un Frosty abiem bija Identiskas IP, Bank un Frosty nebiju manijis serverī. Kad Bank bija aktīvs un specoju Frosty, Frosty atradās afk. Protams es varu paļauties, ka viss ko tu te stāsti ir 100% taisnība un ka visi, kas tur spēlējat esat atšķirīgi cilvēki un nespēlējat 1cilvēks ar vairākiem kontiem vienlaicīgi.

Edit:
Un es te tevi personīgi nenobanoju, neesmu arī nekāds pareģis, ka varu paredzēt, ka jūs tur bars tupat uz vienas identiskas IP, likšu unban, jo vairāku stundu laikā man neviens pieredzējošāks admins neko nav atbildējis. Un veiksmi visam baram iztikt bez pārkāpumiem.

Edit2:

Unbanned.
Last edited by W4I[Vendetta] on 13 Jul 2011, 15:19, edited 1 time in total.
broken[TRK]
Censoņa
Censoņa

Post by broken[TRK] »

Doh...
Nu Labi vismaz,paldies...
Image
brawken
Post Reply