Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Po. ^^
Tas ir mans azarts, negribu tevi nekādīgi aizskart, bet tas sviests tomēr ir daudz labāk nekā sēdēt pie SA-MP'a.
Tas ir mans azarts, negribu tevi nekādīgi aizskart, bet tas sviests tomēr ir daudz labāk nekā sēdēt pie SA-MP'a.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Arī varētu būt. Anyways, netaisos skaidroties kādēļ un kā. Jau labi paskaidroju - tīra azarta dēļ.

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
1. Ne visi moderātori tādi ir un es šaubos, ka vsp tādi moderātori ir.Kri wrote:Secinājums:
Moderātori var darīt visu, kas vien viņiem ienāk prātā. Cik daudz warn netiek uzlikti cilvēkiem, kuriem tos vajadzetu, bet nobano to, kas tik tiešām to nav pelnījis. Labi, es nerīkošu skandālu. Lai paliek, viss kārtībā, jo bans tika noņemts.
2. Uz moderātoriem attiecas pilnība tie paši noteikumi, kas uz parastiem spēlētājiem.
3. Un moderātori arī nav dievi, lai vienmēr visu pamanītu.
Me Gusta.
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Bet zināji, ka modi/admini savās acīs ir dievi?
- bobiksv6k[1337]
- euro
Un.. lai nebūtu galīgi tukšs posts, šeit varat pasmieties par jociņiem. ;p[1:41:08 | Edited 1:41:15] Edgars.,!?ww: why bonis isnt black? because he stole white people color

Klikojam

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Kāds var ieteikt kādu šovu/seriālu līdzīgu the dudesons, viva la bam utt ?
Labi, ok. Mēs visi esam balti un pūkaini.[AoD]Zocs wrote:1. Ne visi moderātori tādi ir un es šaubos, ka vsp tādi moderātori ir.Kri wrote:Secinājums:
Moderātori var darīt visu, kas vien viņiem ienāk prātā. Cik daudz warn netiek uzlikti cilvēkiem, kuriem tos vajadzetu, bet nobano to, kas tik tiešām to nav pelnījis. Labi, es nerīkošu skandālu. Lai paliek, viss kārtībā, jo bans tika noņemts.
2. Uz moderātoriem attiecas pilnība tie paši noteikumi, kas uz parastiem spēlētājiem.
3. Un moderātori arī nav dievi, lai vienmēr visu pamanītu.

Ir šovs "Nitro Circus", neesmu skatījies un neko daudz nevaru teikt par to. Bet tur ir Johnny Knoxville, tapēc varētu būt kautkas interesants.Amish[BoxG] wrote:Kāds var ieteikt kādu šovu/seriālu līdzīgu the dudesons, viva la bam utt ?
Ryan Dunn agrāk bija arī šovs "Home Wrecker", bet tas bija vairāk kā "Pimp My Ride".
- [NWA]Dumper
- Bembists
Fail, Kristīne iemetusi minēšanas spēlē kaut kādu puķi, reāli manuprāt no šī sabiedrības krējuma (12-20) gadiem neviens īpaši neinteresējas par puķēm un neko vairāk kā roze, neļķe un pienene nezin. Varbūt te ir kāds botāniķis, bet šaubos. Bez 90%īga hinta to sūda puķi neatminēs.