Maziņš azarts saistībā ar sportu.

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Maziņš azarts saistībā ar sportu.

Post by Lyricist »

Amish[BoxG] wrote:aizskrien līdz nahuj.
Tak savāc savus gejus, savus krānus un lasies. No offense, bet ja tu kā moderātors nevari iedabūt savā galvā ka pat beztēmā ir jāturas virs tēmas, tad varbūt neposto, kay? Entiende?
Beztēma ir paredzēta, lai apspriestu tēmas, kas neiederās citos topikos, nevis vienkārši sarakstītos.
Tas tādēļ, ka ir cilvēki, kas beztēmu neizmanto kā skype alternatīvu, bet lieto, kā tā ir paredzēta. Piemēram uzdot kādu jautājumu, kas nav skaidrs, padalīties ar kādiem jaunumiem, ziņām utt.
Cik man zināms, tad tu ar saviem hujiem vari izpausties arī skaipā, kay?

I vsjo, tālāk pa tēmu.
Image
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

pag, pag. pirmkārt šis topiks nav Beztēma. Āksts.

Un es nezinu kapēc tu visu vakaru domā par krāniem, bet es tev liku skrietu uz:

Image
Anus[G_Unit1337L33t][T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Anus[G_Unit1337L33t][T] »

Tava seksualitātes apspriesšana ir kā tēmas paplašīnājums oriģinālajai tēmai.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Pirmkārt, šis topiks atrodas zem Bez nosaukuma, kas nozīmē ka šis topiks neiederas zem nevienas citas tēmas. Viss par šo tēmu tika paskaidrots, kā arī dotais tika paprasīts jau pirmajā postā.

Kas attiecas par manu seksualitāti, Jogurt, ar manējo viss ir kārtībā. Bet es neredzu ka šīs tēmas tituls būtu: ''Mana seksualitāte'', tā kā turies uz tēmas.

P.S. Interesanti ka tu runā par seksualitātēm un normām kad tava atrašanās vieta norāda uz tavām bērnības problēmām. Perhaps sexually abused by parents, vai vienkārši par daudz interneta ietekmes?
Image
emons[ODC]
Censoņa
Censoņa

Post by emons[ODC] »

Nē, vienkārši pie tavas mammas ir ļoti, kā to teikt, "jautri".
ODC, tieši tā...
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

No, srsly, adminu pieteikšanās arī neiederas zem nevienas citas sadaļas...
Bet šis topiks ir sadaļā bez nosaukuma, BET tā nav beztēma.
LAbi, viss, es beidzu offtopikot.
Anus[G_Unit1337L33t][T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Kā jau gaidīju - 'To much PC'. Tu laikam neproti izlasīt, ka teicu, ka tas ir tēmas paplašinājums. Un es nebīju tas, kurš rakstīja "Bučas arī maniem heiteriem".
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Ja tu nesaproti sarkasmu kas ir labāk nekā skriet, draudot visiem sakraut pa mutēm, tad pārvēršot visu tēmu vienā apvainojumu festā, tad vecīt, sorry, bet piešaujies vienreiz, ja es ņemtu visu pilnīgi nopietni, tā darītu arī citi, tad visi tevi uzskatītu par mātes drāzošu pikačū kas palaiž muti un taisa bezsakaru visu laiku. (pats labi zini pēc kā es to spriežu.)
P.S. Tātad lūdzu nepostojam muļķības, likmes liekam sākot no 2-10 km (neesmu es supermens, katrai dienai ir ieplānoti 4 km, ko skriet.)
Tas tev, Amish, kā redzi, tad tu biji tas, kurš šoreiz sapisās meistarībā.
Image
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

Labi, kur es esmu sapisies meisterībā ?
Negribēju turpināt šo te visu, bet kā izskatās, pats esi tik atpalicis, ka pats visu turpini.

Vispār šim topikam jēgu nesaskatu.
JA gribi skriet, skrien, un neskrien atpakaļ, bet kapēc tāds sūds ir jāliek šeit, kāds tam sakars pārējiem foruma lietotājiem?
Ķipa noblatot, ka baigi trenējies? Nevienam tas diži neinteresē. Jā, labi, tas ka tu uzturi sevi formā ir apsveicami, bet topiks ir stulbs.

Neviens cits tak netaisa topikus - Liekat likmes, cik ilgi es varu sist dūrē nenobeidzot utt.
Anus[G_Unit1337L33t][T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Amish[BoxG] wrote:Neviens cits tak netaisa topikus - Liekat likmes, cik ilgi es varu sist dūrē nenobeidzot utt.
lol. Anyhow, mission complete. Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Jautrs topiks, bet vispār, turieties pie tēmas, pēctam lidos vārnas par apvainojumiem.
Image
Smart[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Smart[Vendetta] »

Lieku likmi:
3 kilometri - 15 minūtēs.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Nevēlos uzsākt atkal strīdu, es jau to pabeidzu, Amish. Ja tu neredzēji, tad tava karte ir dievs vien zin kur, varbūt tev ir slikti ar Matemātiku, bet no manas mājas līdz Jūrmalai ir aptuveni 10 km, kur nu vēl tur kur tu uzrādiji.

Drīzāk topika galvenā doma bija motivēt sevi vairāk uzņemoties kautcik vairāk izaicinājumus. Tas ir tāpat kā visi tie topiki ar jautājumiem. Būtībā man varētu būt pie vienas vietas ko citi jautā par kautkādām austiņām vai mašīnām vai ko citu, bet es neesmu tas tips kurš iet iepostot: Kuru tas interesē + 1 cm dēļ. Kas attiecas uz argumentēšanu ar Jogurtu, ar šo bērnu nav jēgas pat normāli censties runāt, jo ir redzams ka cilvēks nespēj pat no bērnudārza izaugt (spriežu tikpat nopietni kā tu par visu) pikačū, mātes un fizisks kontakts ar tām, komiksu bildītes internetā un pāris necenzēti vārdi.

Labs i, pohuj, Aleks, met ciet. Pieņemšu izaicinājumus caur PM, protams tos, kuros cilvēki atkal neizpaudīs savu debīlismu un ierobežotību.

Netaisos dot vēl milzīgāku iespēju ''visvarenajiem'' BoxG posteriem pakrāt postus pašapmierinātībai.
Image
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Skatos, ka te daži sacepušies :)

Labs, ir vel kāds, ka regulāri skrien ;)

Tātad likme, 5.3km 33min, tā es aizvakar noskrēju, šodien izlaidu, jo visu vakaru zāli pļāvu :D

P.S es skrienu dienā vidēji virs 5km, 30 -33min robežā, bet doma ir apskriet pagaru aplīti, kas ir apuveni 9km, ja izpildi 5km 300metrus 33min vai mazāk, tad droši vari palielināt man kilometrus rītdienas/šodienas skriešanai, bet laiku gan nē, jo skrienu tādā palēnā, normālā tempā, nepatīk ātri skriet
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

PM nosūtīts, metam topiku ciet.
Image
Locked