Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #7

Post by Evol[1337] »

Jēj,tomēr nebiju stulbs un nenotriecu savus 20 ls
Beidzot varēšu aplocīti jaunu nopirkt |:)
Btw kāds ir mēģinājis kādu amortizējošu detaļu krāsot?Ir doma krāsot dakšu,tikai vajadzētu padomu,kur un kā nolīmēt papīra skoču.Cik zinu,jalīmē uz štokiem,kroņa,un pumpējamā kārtridža puļķa.Dakša-Marzocchi Dirt Jumper 3,gadam īpaši nebūs nozīme,izņemot ''pārgudros'',kas pat ratu neprot izņemt.

P.S Believable-vari necensties klabināt klaviatūru,izņemot vienu vienīgu lietu-ja pratīsi skaidri un gaiši pastāstīt,nelietojot lamuvārdus un neaizskarot,tad drīksti.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Jogurts[ODC] wrote:
bobiks[1337] wrote:Image
šito gan es kkad pamēģināšu. :D
Kāpēc man liekas, ka tu esi real deal newfags?
Vecīt.. Mani saukt par newfagu būtu stulbi. ;p
btw.. Šovakar ieeju skaipā, viss normāli, a izrādās, ka ww ir pālī un drukā kkādus nesakarīgus teikumus. Viņam jābeidz dzert. Ja jūs piekrītat, rakstat šeit.
Evol, ja tu negribi krāsot štokus, kroni un to puļķīti, tad vnk ar skoču nolīmē štokiem apakšu un augstāk par tiem štokiem vienkārši nebrauc.
un.. štokus krāsot nav jēgas, tāpat krāsa noies un izskatīsies pretīgi. Kroni gan var krāsot. To puļķīti arī var krāsot. Neredzu nekādu problēmu, lai viņu vajadzētu speciāli izolēt.
btw.. neesmu krāsojis. Stāstu tā, kā es darītu.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Pašas bikses krāsoju melnas(ir baltas,pretīgi izskatās-oranžbrūns rāmis,melni klaņi un balta dakša).Izolēšana nav problēma.Kārtridža puļķi,kroni un štokus gan izolēšu,jo kronis jau ir melns.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Kāpēc tu vienkārši nevari noņemt bikses nost un tad krāsot? Es zinu, ka manai dakšai (MZ DirtJam comp 120mm) tas ir elementāri - 2 skrūves un āmen, bet nezinu, kas notiek ar dakšām, kurām ir gaisa regulēšana.
Ja gribi krāsot tikai bikses, tad vnk ar skoču nolīmē štokus. Augstāk jau nemaz neiesi. Nevajag lieki tērēt skoču.
Edit:
Ja jūs esat par to, ka ww vajag pārstāt dzert, tad rakstat te. WW ir nenormāli piedzēries. Uzrakstat viņam skaipā, lai pasmietos par viņu!
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Panty[1337] wrote:
Hustler_BWS wrote:Šim konkrētajam modelim nē, Panty, bet ja salīdzina visus citus produktus ar Gigabyte video kartēm, tad ir redzama zināma atšķirība. Bet nu tad jau redzēs, izdomāšu vai es ņemšu Asusa vai Gigabyte GTX 460, to, kāds tev, es nevarēju atrast.
Ja tu ar šo te ''to, kāds tev, es nevarēju atrast.'' gribēji pateikt, ka nevarēji atrast karti, kuru es nopirku, tad tev par prieku varu iemest http://www.tera.lv/LV/?searchstring=MSI+Gtx460+hawk (neatradi jo dīvainos veikalos meklē) Bet ramu apskatīji ? he he sulīgāku cenu manuprāt te LV neatrast.
Edit: BWS un tās otras kartes linkā (ASUS OC) kuru tu iedevi tā ķipa clockotā karte ir tik ļoti uzgriezta, ka tu jaudas izmaiņas vispār nejutīsi :D jo
Giga Byte- Gpu clock --->730 mhz
un OC Asus kartej ko devi ir 775
kā redzi atšķirība ir minimāla, lai gan maksā viņas vienādi, es tomēr ņemtu to, ar labāku dzesi, vismaz man velk uz giga byte, ja vien tur attēls par viņu nemelo (ja pats izdomasi clockot, tad vismaz nebūs tik traki jābaidās par iespējamību, ka cepsies) bet labāk testus paskatīties par tām kartēm ja tev tas vispār interesē.
Da nē, man vnk slinkums. Ierakstīju salidzini.lv

Un kas attiecas uz visu pārējo

http://cloud.steampowered.com/ugc/54064 ... 2467A1FF0/

Ņemšu Gigabyte. Lētāks vien ir. BTW, Panty, mani temperatūra neuztrauc, man bija klokota 8600. Geforsa klusā versija, ar radiatoru. :DDDDD
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Labi, gudrie datoristi.. Te būs jautājums no manas puses.
Tātad.. Kas datoram ir nobrucis, ja viņš vienkārši vienā momentā pārstāj strādāt? Nokrašo.... Rāda visu laiku vienu bildi un neko nevar darīt.
Mēģināju windows pārinstalēt. Tiku līdz formatēšanai. 17% un atkal apstājās. Esmu nesaprašanā.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Varētu būt ka HDD, aka Hard Disk Drive, aka cietnis, tā gudri runājot.

Pašam bija joks ar Samsung cietni, kas bruka. Meta zilos logus, varēji vienreiz nedēļā pārstumt sistēmu un beigu biegās visu laiku freezoja, 20 min vēra vaļā kaut vienu folderi.

Video karte tā čist nav, citād nebūtu vispār piešķīlies vizuāli. Ja tas būtu niķis ar ramu vai māti, proci, tad ar diezvai šķiltos klāt, kā arī pat ja būtu problēmas (ar kurām tu vari tikt tālāk par sistēmas error beep kodu), tad tas diezvai spētu ietekmēt formatēšanas procesu, kas, kā zināms, ir saistīts ar cietni.

Iemet modeli cietnim, cik vecs utt.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Nu.. par to formatēšanu es tikai minēju kā piemēru, kā man šodien gadījās.
Cietais mēsls ir kkāds Western digital WD2500KS. Vismaz es tā sapratu no tā noputējušā metāla. :D Citreiz gadās tā, ka datoru vispār ieslēgt nevar. Tad atvieno, pievieno cieto un viss aiziet. Vecums... Nedzēris nepateikšu, dzēris samelošu... 5 vai 6 gadi vismaz. Neatceros, kad bija datorķūnings iepriekšējais un vai lika jaunas detaļas. Grūti pateikt.
Nekādus zilos logus nemet. Viņš vnk apstājas un neko nedara. Klausos mūziku un mūzika iesprūst.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Pag... tu gribi teikt ka dari kādu procesu un viņš vienkārši spontāni iefrīzo un viss? Ir gadijies arī tā, ka nevari ielogoties windowsos, jo iefrīzo pie loadinga?
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Ir gadījies visādi. Arī tad, kad iefrīzo pirms windows loadinga, windows loadinga laikā, tad, kad vnk dators stāv ieslēgts (pienāku pie datora un viss.. neko nevar izdarīt) un arī tad, kad daru jebkādu procesu. Viņš vienā momentā figviņzin kurā var vienkārši iefrīzot un viss. Vari ar pogu slēgt ārā un atpakaļ iekšā.
btw.. Tagad esmu ticis diezgan tālu windows instalēšanā un ceru, ka sanāks. :D Rezultātus iepostošu vēlāk.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Divi vārdi, Bobik - Sapists Cietnis.

Man tas pats bija ar manu samsungu. Nomainīja cietni un aizgāja.
Image
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

viewtopic.php?t=10032&postdays=0&postor ... start=2760

Trešais no apakšas posts (Kalsnais[GS]) - paraksts par lielu = warn.

Un, jā Kichyss, vari likt savu izvēlēto attēlu minēšanas spēlē.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

jauns detektivs uzradies :DD
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

tā,draugi
palīdziet atrast dziesmu no šī video:
http://vimeo.com/24009137
Zinu ka ir divas versijas,tas ir skaidras.Derētu abas,bet ja noskaidro šīs dziesmas nosaukumu-arī ir pietiekami.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

https://www.youtube.com/watch?v=n2MVzP4MaJ0

Rekur orģināls. Pameklēšu vēl remiksēto versiju, jeb miksteipus.

Sasodīts, cik daudz remiksu... Sākot no Lupe Fiasco līdz Young Jeezy, Wiz MD un jūsu mīļotajam Wiz Khalifa..

Es tevi oficiāli ienīstu :DDDDD

Vēl debīlāku versiju nevarēja izdomāt..

Rekur ir!

Bļāāā...viens, kā tevi žņaugšu ja pat nepateiksies. 10 min iet cauri visai šitai nožēlojamajai čerņai

Last edited by Lyricist on 17 Jul 2011, 15:11, edited 1 time in total.
Image
Locked