Tiermango - multimod?
Moderator: Moderatori
Tiermango - multimod?
tiermango
195.13.138.123
Adminu neatceros
multimod
Kurā vietā man bija kāds multimods? Es vnk normāli braucu pa lidostu, meklēju mašīnas, ko nodot un ras- bans par multimod.
195.13.138.123
Adminu neatceros
multimod
Kurā vietā man bija kāds multimods? Es vnk normāli braucu pa lidostu, meklēju mašīnas, ko nodot un ras- bans par multimod.
Re: Tiermango - multimod?
jā, riktīgi.. pirmkārt tu teleportējie suz vitām uz kurām nemaz nav teleportu
otrkārt tad nu gan tev supermašīna kura maksimālo ātrumu sasniedz divās sekundēs
otrkārt tad nu gan tev supermašīna kura maksimālo ātrumu sasniedz divās sekundēs

Teleportējos uz vietām, kur nevar? Piemēram? Uzrakstu /tele un pamēģini un tad pasaki, uz kurām nevar? Un mašīnai uzliec /tune un būs nitros, tad arī pats varēsi ātri braukt.
- [NWA]Dumper
- Bembists
-
- Jauniņais
zinaaji so: Pr čītošanu netbano
Par to ātrumu varēja man būt arī gļuks, lags, varēji pārskatīties, bet es braucu normāli. Un joprojām gaidu pierādījumu par teleportēšanos uz neiespējamām vietām!
labi, par teleportu es kljuudijos.. bet tu ar mashiinu divaas sekundees uzreiz biji pusi no airport3 nobraucis.. un vēlpietam par tevīm bieja ienākušas jau iepriekšējas sūdzības par čītošanu
P.S. un lagi tie nebija.. lagus es protu atšķirt
P.S. un lagi tie nebija.. lagus es protu atšķirt

Kādas par mani sūdzības? UN galu galā- mož arī pārbaucu 2 sekundēs pāri visai lidostai, un kas- skauž? Mož man vnk ātri sanāca, lai gan man tā neliekas...
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
mierīgi gribu tev Phoenix nozagt uzsitu pa mašīnu tev un tu uzreiz max speed uzsiti tad skatijos ka tu apgāzies un pēkšņi flip 

Mhmmm, šodien, spēlējot, manuprāt, ne reizi neesmu apgāzies. Vai nu jauc ar kādu, vai pārksatījies. MAn vispār dažs labs no jums brīžam raustās, te vienā vietā, te pēkšņi ielas otrā malā. Tos, ziniet, mēdz saukt par lagiem.
Bet man jau nebija hack. KAd nobanoja, bija teikts: ja uzskati, ka esi nepatiesi banots, raksti apelāciju. Tad nu to arī daru.