Evol - Ja velies krasot, stokus tad aizmirsti, meginot notirit, hrometo krasu/anodejumu tu saskrapesi stoku. So, suksies ella un lielas problemas. Par biksem un kroni, sure why not. Dabun pareizas krasas izjauc nonem veco, ar nulliti beigas aplidzini un kraso vesels!
Hustler_Believable wrote:Evol - Ja velies krasot, stokus tad aizmirsti, meginot notirit, hrometo krasu/anodejumu tu saskrapesi stoku. So, suksies ella un lielas problemas. Par biksem un kroni, sure why not. Dabun pareizas krasas izjauc nonem veco, ar nulliti beigas aplidzini un kraso vesels!
PS, No garumzimes jauns pc.
Štoki netiek krāsoti,tikai bikses.Nomatē krāsu un pūt vesels.
Un jā-kāds beidzot ieskaidrojiet bijušajam trekistam,ka Dartmoor Fortress ir daudz labāks par Alexrimes P.Disc AM.
++Bet, ja gribi taa krasot lai stav ka originals, noej ar smagaku, un tad ar nulliti aplidzini, attauko un kraso. Vislabak, ar pentes kraasu no pusama ar kompresoru. Var, jau anodet - bet nu es nezinu vai tev bikses no aluminija!!
Bet, tas dartmoor aploces man besi ara, es tagad tulin n crc havaju Atomlab P.I.M.P
Tākā pagaidām neviens netaisās man dot papildnaudiņu lai nopirktu sev plati,jāprasa,vai PHILIPS_SA3MXX02K__02_2GB_ pleijeris ir norm?Reāli klausos muzonu braucot uz veici vai uz parciņu,kur muzons nu čist vajadzīgs.Labāku pagaidām pa tādu ciparu nevaru atrast'.
TB.Ebay pat nepiedāvāt,neesmu ne reģistrēts ne arī nav nekāda gribēšana kautko sūtīt un čakarēties.
Last edited by Evol[1337] on 17 Jul 2011, 21:49, edited 1 time in total.
Man pašam ir apple iPod nano normāls ar palielu ekrānu, var filmas arī labi skatīties, skaņa arī dievīga, kamera vēl arī... Vajag ebayā vai no amerikas vest...
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.