[FOX]Chosen.

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Chosen[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

[FOX]Chosen.

Post by Chosen[Vendetta] »

Rakstu atkal, jo dēļ emona un Jogurta viss aizgāja grīzstē.

1.Tavs īstais vārds.
Mans īstais vārds ir Rihards.
2.Tavs pašreizējais vecums.
Mans pašreizējais vecums ir 16 gadi.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Minigame biju admins, Slayker biju admins, tad mājaslapās faster.lv, filebt.lv biju moderātors.Biju vēl Slayker forma modearātors.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
1.Sūdzība.
2.Sūdzība.
3.Sūdzība.
4.Sūdzība.
5.Sūdzība.
6.Sūdzība.
7.Sūdzība.
8.Sūdzība.
9.Sūdzība.
10.Sūdzība.
11.Sūdziba.
12.Sūdzība.
13.Sūdzība.
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Labums tāds, ka esmu aktīvs serverī, kā arī izpalīdzi, un adminēšana ir pieredze.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Kā kuru dienu sanāk, citu sanāk citu nē, bet tā 1h-3h.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
Nu jau būtu apmēra kaut kur 2 gadi.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Super95, Skullowner, Stalkers.
9.Kā uzzināji par BoxG community?
Pirms 2 gadiem atpakaļ biju izdomājis nolādēt SA-MP, kad nolādēju, gāju varākos serveros, bet neviens no tiem nebija latviešu, tad draugs viens ieteica man šo serveri.No sākuma reģistrējos formā, tad iegāju iekšā, un iepatikās šis serveris.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Tatad kā jau minēju augstāk, mani sauc Rihards.Man ir 16 gadi.Iešu Jelgavas 1.ģimnāzijā 10b klasē.Pa vasaru braukājos ar riteni pa skeitparjku, arī braukāju pēldēt.Gāju breika apmmēra 5 gauds, vairs neeju dēļ salauztā atslēgas kaula kas bija pirms 3 menešiem, un dēļ tā, ka nav sadzijis.Vasaras karstajas dienas, ka nēsmu spējīgs braukāt pa Skeitparku, braucu pēldēt.Mēdzu iedzert ar draugiem.Kādreiz biju aktīvs photoshoperis, bet tagad esmu atmetis tam ar roku.Esmu jautrs un smieglīks cilvēks.Sēžu ask.fm atbildu uz jautājumiem ar video, var ierēkt. Pīpēju, bet neleapojos ar to, neiesaku to citiem iesākt.Nesen noliku baltās tiesības, lai varētu kaut cik ar muteri kaut kur braukāt.Bieži vasarā eju uz ballītēm.Nepārkāpju servera noteikumus, netēloju nekādu varoni.Domāju ka spēšu adminēt BoxG serverī.Nu man nav vairāk ko stāstīt, bet ja kaut ko vajag droši pa pm.
Image
Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Re: [FOX]Chosen.

Post by Maize[1337] »

Joprojām pārak lecīgs, vienu dienu esi 1337 lielais varonis visus sūti, nākamajā vairs neesi klanā un :''Čau V6K!''. I`m just saying.

Ja tas viss mainītos tad varbūt, bet pašlaik-pret.
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Locked