Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Un ko tu ar to panāksi? To video nebūtu sarežģīti no y-tube dabūt ārā. Tāpat arī bugs tiks salabots. Mēs taču tāpat zinām kādu mērķu vadīts tu kārtējo reizi šeit atgriezies.

Es gribu redzēt, kā jūs salabosiet.
Es, protams, neapšaubu tavu skriptošanas māku, bet tādā gadījumā jums vajadzēs uzlabot AC vai izņemt dažas komandas. 

Es gan vel līdz šai dienai nesaprotu, kapēc šis cilvēks šeit iegriežas, bet varu nosaukt savus viedokļus:
1. Cilvēkam starp vecākiem ir nesaskaņas, kompensācija - internets;
2. Garīgi slims cilvēks, liecina gan tas ka agrāk minēja ka skolā savas dabiskās vajadzības nokārtoja puķu podā, gan arī tas ka cilvēks nespēj bez šejienes dzīvot;
3. Mīlestība.
1. Cilvēkam starp vecākiem ir nesaskaņas, kompensācija - internets;
2. Garīgi slims cilvēks, liecina gan tas ka agrāk minēja ka skolā savas dabiskās vajadzības nokārtoja puķu podā, gan arī tas ka cilvēks nespēj bez šejienes dzīvot;
3. Mīlestība.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Kāds sakars manai skriptošanas mākai ar boxg? Neesi kaut ko sajaucies?
p.s. es domāju, ka tā vienkārši ir mīlestība, kas viņu tur šeit.
p.s. es domāju, ka tā vienkārši ir mīlestība, kas viņu tur šeit.

Pārāk daudz unbanus esmu pircis, tāpēc arī netaisos pazust no šejienes. 
Kichyss - tev jau nesaskaņas, draud mājās ar nazīti.

Ja būtu pircis pārāk daudz tad arī neturpinātu izaicināt administrāciju.
Par nazi, uzasināsi tad arī būs nepatikšanas baltmaizei.
Par nazi, uzasināsi tad arī būs nepatikšanas baltmaizei.
- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
pilnīgs duraks. labāk paskaiti, cik boxg lietotājiem tu esi solījis pa muti. cik esi iedevis [0]. tev derētu izaugt prātā, jo ar tavu augsto līmeni dzīvē tālu nekur netiksi, kur nu vēl naudu spēsi nopelnīt. Skaties, ka nenotiek tākā ar vienu čali, kurš ar to savu muti palika par dievu, bet tomēr pa galvu dabūja. Rēzekne, rēzekne, vēl iedod precīzu adresi. kādam gadīsies pa ceļam, un pie muteres tik slēpsies.Disaster wrote:Pārāk daudz unbanus esmu pircis, tāpēc arī netaisos pazust no šejienes.

Forgotten, tev skauž, ka neiedevu tev naudu vai neuzliku hitman? Piedod.... :*
Paskatieties labāk tops.php - padalīju nedaudz hitman, normālas summiņas naudas ziņā, pa 100kk vienā hitman reizē.
Paskatieties labāk tops.php - padalīju nedaudz hitman, normālas summiņas naudas ziņā, pa 100kk vienā hitman reizē.

-
- Mana-mana
Protams, ka visiem skauž tava uzhakotā nauda, un vispār visiem skauž, ka viņi nav tādi kā tu...

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Pasveiciniet Giboxu, vēl laiks ir līdz 23:59, video vēl varu arī neielikt. 
Jā, maize, visiem arī skauž ka tu esi tik kruts, visi grib līdzināties tev, bet nevar, jo ne visiem patīk līst pats zini kur.

Jā, maize, visiem arī skauž ka tu esi tik kruts, visi grib līdzināties tev, bet nevar, jo ne visiem patīk līst pats zini kur.

To čerņu var ātri izlabot, man jau viens čalis, kas ir ar tevi, pastāstīja par to.Disaster wrote:Es gribu redzēt, kā jūs salabosiet.Es, protams, neapšaubu tavu skriptošanas māku, bet tādā gadījumā jums vajadzēs uzlabot AC vai izņemt dažas komandas.

Varu derēt, ka to kļūdu tik ātri nemaz nesalabos. Tad jau redzēsim, es tikmēr jau veidoju video. Jāpasteidzas, izskatās, ka Giboxam ir vienalga.

- Funeraleee
- Nelabojams spameris
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
-
- Jauniņais