1. Dreiks
2. 87.110.52.28 ( ruteris )
3. bobiks[1337]
4. h4x
Dreiks
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Dreiks
Datums: 02.01.2011
Par brīvu unban nebūs.
Par brīvu unban nebūs.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Jauniņais
Kādēļ?? Man jau galvenais ir lai man butu ip bans nost jo mans draugs speleja pie manim ar to niku un gribeju ieiet serveri bet radas ka es esmu bannots...
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
ExoDe98 Kādēļ?? Man jau galvenais ir lai man butu ip bans nost jo mans draugs speleja pie manim ar to niku un gribeju ieiet serveri bet radas ka es esmu bannots...
jauki, ka tik ātri pamodies un piefiksēji, ka tavai IP ir bans uzlikts.
+ Tavs draugs vel drošvien bija paņēmis līdz maisiņu kurā bija sa:mp haki ielikti un pēc bana paņēma maisiņu ar hakiem un aizgāja prom.
-
- Jauniņais
:d es viņam visu laiku biju blakām un mēs braukājāmies. Viņš vnk mācēja ar bmx augsti palekties, bet bobiks nezin to bugu ka var ļoti augstu palekties ar bmx un mountain bike.W4I wrote:ExoDe98 Kādēļ?? Man jau galvenais ir lai man butu ip bans nost jo mans draugs speleja pie manim ar to niku un gribeju ieiet serveri bet radas ka es esmu bannots...
jauki, ka tik ātri pamodies un piefiksēji, ka tavai IP ir bans uzlikts.
+ Tavs draugs vel drošvien bija paņēmis līdz maisiņu kurā bija sa:mp haki ielikti un pēc bana paņēma maisiņu ar hakiem un aizgāja prom.
- bobiksv6k[1337]
- euro
viewtopic.php?p=118525
Pazudi ātri un arī parādījies atpakaļ vienā brīdī.
viewtopic.php?t=3
btw..
Pazudi ātri un arī parādījies atpakaļ vienā brīdī.
viewtopic.php?t=3
btw..
Svarīgi: Ja esi banots vairāk kā mēnesi, tad neraksti apelāciju, ja vēlies unbanu, tad raksti Gibox'am pm.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Jauniņais
Es meiginaju viss kaut ka sazināties ar gibox, bet ne vēsts.