Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Viss aizgāja
Huh, sen nebiju tā izklaidējies.

Viena sarakstē vsp man prasīja locekļa garumu.

Viena sarakstē vsp man prasīja locekļa garumu.

Me Gusta.
Un tu skopojies ar savu locekļa izmēru? Būtu nomērījis savu roku, kāju, un pasniedzis, nav jau tā ka prasītu savu dzimumlocekli... Ko var zināt, varbūt atrastu sev brūti.
eu kāds var pateikt vai iedot mājas lapu kur var nokačāt wistas vai windows 7 skinu lūdz.

-
- Mana-mana
Pamēģini te šeit.Klikšķis!

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Kichyss wrote:Un tu skopojies ar savu locekļa izmēru? Būtu nomērījis savu roku, kāju, un pasniedzis, nav jau tā ka prasītu savu dzimumlocekli... Ko var zināt, varbūt atrastu sev brūti.
Jā tiešam, man tieši tādu vajag, kura nogribējusies ka velns un labprāt iebāzīs visu, kas kustas tajā vieta.

Me Gusta.
-
- Mana-mana
Tās tak ir tās labākās, nav nekas jāgaida.[AoD]Zocs wrote:Kichyss wrote:Un tu skopojies ar savu locekļa izmēru? Būtu nomērījis savu roku, kāju, un pasniedzis, nav jau tā ka prasītu savu dzimumlocekli... Ko var zināt, varbūt atrastu sev brūti.
Jā tiešam, man tieši tādu vajag, kura nogribējusies ka velns un labprāt iebāzīs visu, kas kustas tajā vieta.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Protams, protams - pašas labākās. Tad kad tevis nebūs blakus viņa arī negaidīs un ņemsies ar taviem draugiem vai sazin ko vēl. Bet tik tiešām tur jau ir apslēpts tas labums, kuru diemžēl man neizprast.

- [NWA]Dumper
- Bembists
Da, da...visp kas gan runātu
Šas sāksies baigā strīdu diskusija.
Vispār skatoties kādas cilvēkam intereses, ja cilvēks vēlas izpriecāties, tad pie tām nosvērtajām iet ir galīgi nevietā.

Vispār skatoties kādas cilvēkam intereses, ja cilvēks vēlas izpriecāties, tad pie tām nosvērtajām iet ir galīgi nevietā.

- Hustler_WinChester
- CMF
Biju Grīziņkalnā uz Getto Games un Freesyl Battliem. Baigi forši bija. Tādiem pasākmiem jānotiek biežāk, ja nu vienīgi bez lietus:D

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Zini, man pilnīgi pie vienas vietas nepieaugušu cilvēku viedoklis.[NWA]Dumper wrote:Da, da...visp kas gan runātuŠas sāksies baigā strīdu diskusija.
EDIT:
Atkal man jācieš dēļ tava sliktā garīgā? Dari ko gribi, nomētā mani ar visvisādiem vārdiem forumā un esi baigais vecis, man vienalga.
Last edited by Kri on 28 Jul 2011, 23:38, edited 1 time in total.

- [NWA]Dumper
- Bembists
Atradusies pieaugusī
Tas gan bija labs joks. Dzirdēju, ka iedomīgi cilvēki spēj 17 gadu vecumā būt super pieauguši, bet varbūt par pensionāri. Tas tik tā, situāciju apskaidrojošs tekstiņš.

- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Es no tās bildes īsti nesapratu neko, tur man bija jāsmējās vai arī jādoma WTF?? Laikam jau nodomāju, "WTF", starpcitu kāda tipa mūziku jūs klausaties, beigās paskatīsimies, kas sanāks no šī visa. 

- Funeraleee
- Nelabojams spameris
Kāds negrib ieteikt kā vieglāk uzbūvēt no smiltīm MTB/ixa virāžas ? Pielietotūdeni vai nē ? + kā labāk , tramplīnus ar piezemēšanos vai bez ?