funkee
Moderator: Moderatori
funkee
1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; funkee
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 81.198.155.123
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja;Briesmonis[FTW]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. es uzrakstīju uz vienu .... playeri (thang) - kuces dēls, jo viņš pa pm aizskāra mani un manu ģimeni. Cik es serverī redzēju par kuces dēls, maitas dēls, maukas dēls utt liek tikai mute, bet es esmu izņēmums un man vienīgajam ielika ban, un iespējams tas ir tāpēc, jo briesmonim rakstīju par to kāpēc mani mute par ieprēkšējo reizi, un es viņam vienkārši apniku.
Atvainojos thang, un viņa mātei par to ka pateicu to, un lūdzu adminiem mani atbanot.
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 81.198.155.123
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja;Briesmonis[FTW]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. es uzrakstīju uz vienu .... playeri (thang) - kuces dēls, jo viņš pa pm aizskāra mani un manu ģimeni. Cik es serverī redzēju par kuces dēls, maitas dēls, maukas dēls utt liek tikai mute, bet es esmu izņēmums un man vienīgajam ielika ban, un iespējams tas ir tāpēc, jo briesmonim rakstīju par to kāpēc mani mute par ieprēkšējo reizi, un es viņam vienkārši apniku.
Atvainojos thang, un viņa mātei par to ka pateicu to, un lūdzu adminiem mani atbanot.

- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Re: funkee
2. Nelamāties, neaizskart citus spēlētājus, viņu ģimenes un draugus.
http://www.bildites.lv/images/t27dgqrdz27ckas7t3gq.png
http://www.bildites.lv/images/t27dgqrdz27ckas7t3gq.png
-
- Mana-mana
BoxG bans ir tikai uz mūžu, bet ir iespēja nopirkt unban, sīkāk gibox_gibox
Skaties to kuram rakstīts tērvete.
Skaties to kuram rakstīts tērvete.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- [DTK]y.b.hero
- Jauniņais
Liekat unban, es arī nevaru spelēt tāpēc un vispār par kkādu figņu likt ban tas ir vispār stulbības gals, es redzēju daudz nopietnākus pārkāpusmus, bte viņi iztika tikai ar mute, Briesmoni tu esi ļoti slikts admins un tev vajadzētu atņemt ACC, jo nesaproti kādiem jābūt sodiem noteiktiem pārkāpumiem un nav pirmā reize kad par tevi sūdzas kāds no spēlētājiem, ka liec pārāk lielus sodus, kā tas bija ar Quarry, liekat unban nekavējoties.
Pats jau esi vainīgs,no sākuma tu aizskar citas ģimenes un pēc tam gaidi,ka dabūsi unban,vecīt tas neejies cauri,nāksies viens pirkt unban.

- [DTK]y.b.hero
- Jauniņais
BET NEJAU ES APSAUKĀJOS!
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
BET IP TEV IR TĀDA PATI, samierinies ar to vai arī pēŗc unban.
Bet ir arī cits risinājums, pieslēdz citu internetu, tad nebūs jums vienādas ip.
Bet ir arī cits risinājums, pieslēdz citu internetu, tad nebūs jums vienādas ip.

- [DTK]y.b.hero
- Jauniņais
Nu jūs gan gudri, man jātērē nauda par to ko neesmu darījis, jums adminiem viss ir vienkārši, bans un pofig uz viņu, lai viņš tērē naudu, kaurt arī bans ir netaisnīgs un es gribu to apstrīdēt!
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Nav servera vaina, ka tev ip ir tāda pati. Savas nesaskaņas tev ir jākārto ar nobanoto, nevis serveri.
Nobanotais pats vainīgs ar savu atzīšanos, ka mute viņam pie kājas, lūk rezultāts. Admins izvērtēja situāciju.
Nobanotais pats vainīgs ar savu atzīšanos, ka mute viņam pie kājas, lūk rezultāts. Admins izvērtēja situāciju.

- [DTK]y.b.hero
- Jauniņais
nākošais solis pēc mutes ir kick nevis uzreiz ban, jūs vispār nemākat vērtēt parastas situācijas.
-
- Mana-mana
Man briesmonis prasija,vai nevar banot es pateicu šajā situācijā var gan banot gan nebanot, vispār jā, es arī esmu banojis par to un tas nav bez iemesla.

2. Nelamāties, neaizskart citus spēlētājus, viņu ģimenes un draugus.
(a) MUTE.
(b) KICK.
(c) BAN.
Manuprāt, ban jāliek, ja viņš arī pēc mutes un kick turpina apsaukāties un pazemināt ģimenes locekļus..
(a) MUTE.
(b) KICK.
(c) BAN.
Manuprāt, ban jāliek, ja viņš arī pēc mutes un kick turpina apsaukāties un pazemināt ģimenes locekļus..

-
- Mana-mana
Tur ir nevis secībā, bet varianti.