1) Precīzs administratora niks.
Briesmonis[FTW] 2) Visi mīnusi, kurus esiet viņā saskatijuši.
Bieži pārspīlē ar mute un ar baniem. (Es pats to izbaudījis..) *3) Kāds neliels pierādījums ar kādu administratora pārkāpumu. 4) Kādēļ jūs tieši sūdzaties par šo administratoru.
Es viņam šodien pa PM prasīju par to pašu tēmu, par ko mēs runājām `Strīdu stūrī` un viņš mani vienkārši pasūtīja. 5) Ko, jūsuprāt, vajadzētu iesākt ar šo administratoru.
Manuprāt, adminiem šādi nedrīkst izturēties, pat ja spēlētājs izturas agresīvi, adminam ir jāmāk atbildēt mierīgi, nevis kā briesmonis šajā gadījumā.
Manuprāt, viņš nav pelnījis ACC.
Nu es gan teikšu, ka es arī pasūtu, kad jūs man piesienaties beztēmā visulaiku ar lietām, kas man neinteresē, turklāt tu esi iedevis tikai 2 rindiņas un viss...Mazliet par mazu pierādijums priekš tāda milzīga soļa, kā ACC atņemšana.
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Jā, nav pelnījis, nesen ielika viņš banu funkee, tāpēc arī es nevaru spēlēt un viņš par kkādu figņu ielika banu, par to ka pateica kuces dēls, par to banu neliek, par to liek mute. Briesmoni, tu esi slikts admins. Tev vajag atņemt ACC.
Brīžiem citi spēlētāji nokaitina adminus,tapēc dabū attiecīgo sodu.Briesmonis varbūt pārcenties ar sodu,bet tas uzreiz nenozīme ,ka viņs ir slikts administrators,viņš vienkārš cenšas darīt savu darbu.
Bet viņš pilda savus pienākumus, kā jau pateica cilvēki iepriekš.
Saprotu Briesmoni ka nav patīkami, ja saucamais homo sapiens neatbilstošā tēmā raksta glupības, vel pie reizes spēlē. Šādu atbildi arī varēji sagidīt.
Brīdinājis [AoD]Zocs - Sestdiena Jūlijs 30, 2011 19:53. Beigsies: Sestdiena Augusts 06, 2011 19:53
Iemesls: un tu nesi pelnijis tadu godu, lai seit rakstitu.
Ko nozīmē neesmu pelnijis ? ahujel jau ? Jūs te visi kā pidarasi viens par otru visi, mazie maukasdēli, apnikāt jau visuvarenie admini, nu un banē mani man vienalga, nekad šādā sūda serverī vairs nespēlēšu, vnk idiotsims bļadj!
[SS]Quarry. wrote:Bet viņš laiza tavus pautus, kā jau pateica cilvēki iepriekš.
Es viņam uzdevu vienu sūda jautājumu un viņš man atbildēja šādi!
Nu ar šādu attieksmi neko nepanāksi. Tavi pieprasījumi arī ir virs mākoņiem. Un neredzu ka šī sūdzība diezko kustētos, ja sūdzība ir par vienu rupjību.
Sūdzība bezjēdzīga, ar 1 screen neko nevar pierādīt. TC.
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio