Vecīt,es neko nekur nebāzīšu,ja vajag tad pats sev iebāz..izskatas ka tev gribas netīšām dabūt 3.brīdinājumu par lamāšanos un lai tevi nobano..nekā personīga.[SS]Quarry. wrote:Nafig vajadzīgs photoshop, kad ir paint?Thirteen_13 wrote:Par visiem 100 % tev piekrītu un izskatās , ka viņam nav photoshop programma,bet pats slavenais-PAINT[AoD]Aleksis wrote:Vēl bērnišķīgāk jau nevarēji sakrāsot, ne?
Ir redzēti ar 14k ieteikumiem, nav šaubu, ka ir arī vairāk.![]()
![]()
![]()
Vari to photoshopu sev melnajā caurumā iebāzt, lai ērtāk sēdēt.
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Thirteen_13 [TITNS]
- Jauniņais
Re: Beztēma #7
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Tu muļķis esi? ne visiem ir skills uz photoshopa, un uz painta, ja māk ar to rīkoties, var daudz labas lietas sazīmēt. 

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Ir te kāds sakarīgs Bite/Bifri/TOXIC(pirms pieciem gadiem tāds vēl bija) lietotājs?Ir doma ņemt Bites Starta Tarifu vai to par 3.50.Fano BT jau stāsta ka ir labs(protams,tur ir saprātīga tauta nevis degradanti,kas atrodas gan sheetlaw un šeit(atsevišķi kadri neskaitas)).Tā ir?LMT un Amigo sāk palikt par dārgu priekš manis.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Bitei bieži vien ir problēmas ar sms pakalpojumiem, (piem. statistika draugos), bet itkā nekas cits slikts nav sakāms par biti.

- Thirteen_13 [TITNS]
- Jauniņais
Vecīt,navajag liekus postus taisīt..es jau neko sliktu nesaku..vienkārši tai bildei jēgu neredzēju...viss kārtībā nav jau jabrauc virsuImis[FTW] wrote:Tu muļķis esi? ne visiem ir skills uz photoshopa, un uz painta, ja māk ar to rīkoties, var daudz labas lietas sazīmēt.

Neko ipashu neredzejju, ka jau citi teica komentari bija labaki par vidV6K[BoxG] wrote:Interesanti.

-
- Nelabojams spameris
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
- Thirteen_13 [TITNS]
- Jauniņais
-
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
totally true! pasham ir vodafone 845 androids. Un ko lai saka pec 7 stundam uz darbu. Viss ir DirsaHustler_BWS wrote:Video ir sviests. Ko lai saka, Latvijā dzīvojošie krievu tautības jaunekļi kā parasti izceļas.
P.S. LAbi ka nepaņēmu to HTC'šku. Pats ar ticis kakraz pie jauna mobīlā. Androids ir vienkārši super.

- Thirteen_13 [TITNS]
- Jauniņais
Beidz te baidīt..vēl mēnesisRauls[ADT] wrote:Tak lietiņš līst, auksti... Drīz jau ziema.

Ko lai saka - Ja gribat, tad ņemat tās savas bites un bifri. Statistika tāda. Jau kādus gadus 4-5 esam pie Tele 2. Par 4 purniem mēnesī maksājam aptuveni 20 ls, ir viens pazīstams kas par 4 purniem pie tās Bites maksā 23 ls mēnesī.
Atšķirības ir mazas, gandrīz tas pats. Itkā gan jau kautkādi plusi ir tai Bitei, bet rēķinies ar to, ka Bite kā maza kompānija arī spēj garantēt ne visai labu zvanu kvalitāti, pārraides ātrumu utt. Man godīgi sakot po, man tepat viens tornis ir netālu, tā kā man kvalitāte ir odziņa visam.
P.S. Thirteen, kādā sakarā tu tagad visiem brauc augumā, es saprotu ka pirmais moments komūnā ir svarīgs lai nostiprinātu kontaktus un dabūtu draugus. Par to bildi ko Quarry aka Shadow uztaisīja - po, bet beigās tu vēl uzbrauc augumā Imim par posta krāšanu, atkārtojot to pašu ko tu pateici pirms tam - to ka tu vienkārši bildē nesaskatīji jēgu, pēc tam pasakot ka Imis krāj postus.
Sapisies meistarībā, much?
Atšķirības ir mazas, gandrīz tas pats. Itkā gan jau kautkādi plusi ir tai Bitei, bet rēķinies ar to, ka Bite kā maza kompānija arī spēj garantēt ne visai labu zvanu kvalitāti, pārraides ātrumu utt. Man godīgi sakot po, man tepat viens tornis ir netālu, tā kā man kvalitāte ir odziņa visam.

P.S. Thirteen, kādā sakarā tu tagad visiem brauc augumā, es saprotu ka pirmais moments komūnā ir svarīgs lai nostiprinātu kontaktus un dabūtu draugus. Par to bildi ko Quarry aka Shadow uztaisīja - po, bet beigās tu vēl uzbrauc augumā Imim par posta krāšanu, atkārtojot to pašu ko tu pateici pirms tam - to ka tu vienkārši bildē nesaskatīji jēgu, pēc tam pasakot ka Imis krāj postus.
Sapisies meistarībā, much?

haha, mēs pie tele divi maksājām par trijiem cilvēkiem ap 25 -30ls, ar biti ap 8ls par trijiem.