Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #7

Post by Lyricist »

Atkal sūdīgi tev. Man personīgi no tā diskomforts nerodas, jo es esmu dziļā harmonijā ar to, kāda ir mana leksika un tās vārdu krājums. Man drīzāk rodas dziļa uzjautrinātība un pacilātības sajūta lasot cik smagi tu centies man pārmest manas darbības, vēl vairāk sapišoties savā meistarībā un parādot cik reāli ierobežots tu esi, kad tematikā pavīd tāds jēdziens kā Hip Hops. :DD
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Bws, ko tu te stāsti. Ja jau tev ir vienalga, ko te raksta par repu, kapēc tik centīgi centies ieskaidrot pretējo? Čist čalim vienalga :D Vnk gribas parādīt visiem, ka esi pieaudzis un mani neinteresē tādas muļķības.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Da nē. Man vienkārši patīk atbildēt uz šādām lietām, jo man ir tāda īpašība ka es par šādiem uzbraucieniem spēju atbildēt vēsi un ar platu smaidu, nevis aizsvilties, piesolīt pusrajonam pa muti vai izrēķināties cauri netam, kā arī ieslīgt personīgi par kādu vai kāda ģimeni.

Tur jau viss tas noslēpums, ka man ir vienalga, es atbildu joka pēc. :DD
Image
Miesnieks[K]
Censoņa
Censoņa

Post by Miesnieks[K] »

Hustler_BWS wrote:Atkal sūdīgi tev. Man personīgi no tā diskomforts nerodas, jo es esmu dziļā harmonijā ar to, kāda ir mana leksika un tās vārdu krājums. Man drīzāk rodas dziļa uzjautrinātība un pacilātības sajūta lasot cik smagi tu centies man pārmest manas darbības, vēl vairāk sapišoties savā meistarībā un parādot cik reāli ierobežots tu esi, kad tematikā pavīd tāds jēdziens kā Hip Hops. :DD
Man tak nerūp kāds tu esi aiz ekrāna.Runāju par to,kāds tu mētājies šeit,ar saviem rupjajiem tekstiņiem te centies pablatot bezjēgā.Tas jau vien kaut ko liecina ne?
Tagad jau arī laikam lamājos.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Nu tad žēl gan, jo man tieši rūp kāds es esmu ārpasaulē aiz ekrāna, nevis kāds es izskatos uz kāda monitora. Vari savu viedokli radīt, man tas būs pie vienas vietas.

To sauc par manu mētāšanos jeb par tavu stūrgalvību? Imis kakraz šo joku saprastu un pasmaidītu, atjokojot. Tu uzreiz atbildi ar kaut kādiem izmisušiem centieniem aizskart mani, vēl beigās sekli uzbraucot augumā tam sviestam ko rāda pa MTV utt, vēl piemetinot to, kā ģērbjas kaut kādi Wannnnnnnnnabe repaki.

Zini par ko tas liecina? Tas liecina par to ka es šitos sīkos materiālos wannabe, kam galvā tik tā seklā nauda, kuri pīpē un dzer lai censtos līdzināties pieaugušajiem, barā dirš citiem virsū vai runā aiz muguras, nesaprotu. Tas liecina par to ka man ir reāli pie vienas vietas, par to ka man nevajag tavu cieņu vai piekrišanu, jo man nav bailes izteikt savu kritiku, viedokli vai uzskatus - patiks citiem vai nē.

Ar to arī noslēdzu šo tematu, un tev, čali, novēlu no visas sirds: ''Kaut tev pietiktu spēka un motivācijas vienreiz kļūt individuālim, izrauties no bara un pastāvēt pašam par sevi, pastāvot par savu viedokli, gaumi un uzskatiem, nevis tiecoties pēc tā, kas tev garantēs citu cilvēku patiku.''

P.S. Pēdējā laikā esmu pamanījis ka te runāt tīrā latviešu valodā nav jēgas, Edzin, ja piemetināsi kādu rupju vārdu - citi tev pārmetīs, ja izteiksies gudri un literārā valodā - citi tāpat par kaut ko aizsvilsies un sāks lamāties. Sveicināts 21. gadsimtā.
Image
Miesnieks[K]
Censoņa
Censoņa

Post by Miesnieks[K] »

Hustler_BWS wrote:Nu tad žēl gan, jo man tieši rūp kāds es esmu ārpasaulē aiz ekrāna, nevis kāds es izskatos uz kāda monitora. Vari savu viedokli radīt, man tas būs pie vienas vietas.

To sauc par manu mētāšanos jeb par tavu stūrgalvību? Imis kakraz šo joku saprastu un pasmaidītu, atjokojot. Tu uzreiz atbildi ar kaut kādiem izmisušiem centieniem aizskart mani, vēl beigās sekli uzbraucot augumā tam sviestam ko rāda pa MTV utt, vēl piemetinot to, kā ģērbjas kaut kādi Wannnnnnnnnabe repaki.

Zini par ko tas liecina? Tas liecina par to ka es šitos sīkos materiālos wannabe, kam galvā tik tā seklā nauda, kuri pīpē un dzer lai censtos līdzināties pieaugušajiem, barā dirš citiem virsū vai runā aiz muguras, nesaprotu. Tas liecina par to ka man ir reāli pie vienas vietas, par to ka man nevajag tavu cieņu vai piekrišanu, jo man nav bailes izteikt savu kritiku, viedokli vai uzskatus - patiks citiem vai nē.

Ar to arī noslēdzu šo tematu, un tev, čali, novēlu no visas sirds: ''Kaut tev pietiktu spēka un motivācijas vienreiz kļūt individuālim, izrauties no bara un pastāvēt pašam par sevi, pastāvot par savu viedokli, gaumi un uzskatiem, nevis tiecoties pēc tā, kas tev garantēs citu cilvēku patiku.''

P.S. Pēdējā laikā esmu pamanījis ka te runāt tīrā latviešu valodā nav jēgas, Edzin, ja piemetināsi kādu rupju vārdu - citi tev pārmetīs, ja izteiksies gudri un literārā valodā - citi tāpat par kaut ko aizsvilsies un sāks lamāties. Sveicināts 21. gadsimtā.
Tev nebesī tik gari rakstīt? Forever alone sēž mājās un drukā/dzer aliņu/pīpē/klausās repu/krata keponu un piekāš visu. :D Re? es ar izspļauju savu uzskatu tikai daudz īsāk mazais.
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Tups konflikts, forši ir ka cilvēki ir dažādi līdz momentam, kad savu tā saucamo ideālismu uzspiež citiem vai mērķē ar to kādu apvainot.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Arī tiesa, Kich. Savā ziņā tur jau tā cilvēces vēlme - uzspiest savu ideoloģiju un uzskatus citiem ar varu. Tur jau visa tā fīča, ka visi tiecas pēc varas. :DD

Kā jau vēlreiz neveiksmīgs un ļoti bērnišķīgs mēģinājums uzbraukt man augumā.

Pirmkārt, es nepīpēju. Otrkārt, es alu nedzeru. Treškārt, mans kepons atrodas kautkur starp Zviedriju un Latviju, Baltijas jūrā. Ceturtkārt, es neklausos repu, reps kā tāds jau sen nepastāv. Piektkārt, man patīk izteikties plaši un ļoti konkrēti, nevis aplami un nepamatoti. (Attiecināts uz tavu postu.) Sestkārt, man ir arī ikdienišķas aktivitātes kas mani notur no forever alone sēdēšanas mājās. Septītkārt - man piekāst! :DD

Tātad,ja nezini, tad nevirini kaut kādas stulbības, jo 95 % no šī posta satura bija totālākās izdomas, aplamības un debīlisms. (izņemot par to daļu kur piekāst.)

Prieks redzēt ka tu māki izteikties konkrēti, tikai žēļ ka viss no tā bija sviests un uz kā pamatot tev nebija, kas arī pilnībā noved pie tā paša iznākuma kā mūsu iepriekšējais konflikts, kurā tu arī sekli spriedi par mūsu mūzikas stilu, tad kritizējot Hustlerus un mani ar Skotu.

Neesi naivs, čali. ;]
Image
Becis[NGT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Becis[NGT] »

Jauns sigs!

Tapa nometnē uz viena čaļa PC!

Strādāju ar to kas viņam bija datorā, tas ir, tekstūras, c4d renderi, renderi...

Ko sakat? Nebiju ~ mēnesi strādājis ar PS!
Image
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

psc,tev neapnīk rakstīt ? tikai tā lieki piedirs hostinga hdd ar nevajadzīgiem tekstiem...
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Shift, es nesaprotu ko tur uztraucies par to hostingu? Tad iekš mc bezjēdzīgi kaut ko piemin, tad atkal te. Kādam kaut kas nokritīs no tiem pāris kilobaitiem?
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Nope, tur jau tā lieta ka rakstīt ir jautri. Vienmēr gadīsies kādi cilvēki kas tieši rakstot uzrādīs cik plašs ir viņu domāšanas vai redzes loks.

P.S. No tava posta, kas kritizēja manu postu, kurā starp citu bija zināma doma, ir mazāk jēgas nekā no Sulas spiedes tuksnesī, čali.
Image
Miesnieks[K]
Censoņa
Censoņa

Post by Miesnieks[K] »

Hustler_BWS wrote:Arī tiesa, Kich. Savā ziņā tur jau tā cilvēces vēlme - uzspiest savu ideoloģiju un uzskatus citiem ar varu. Tur jau visa tā fīča, ka visi tiecas pēc varas. :DD

Kā jau vēlreiz neveiksmīgs un ļoti bērnišķīgs mēģinājums uzbraukt man augumā.

Pirmkārt, es nepīpēju. Otrkārt, es alu nedzeru. Treškārt, mans kepons atrodas kautkur starp Zviedriju un Latviju, Baltijas jūrā. Ceturtkārt, es neklausos repu, reps kā tāds jau sen nepastāv. Piektkārt, man patīk izteikties plaši un ļoti konkrēti, nevis aplami un nepamatoti. (Attiecināts uz tavu postu.) Sestkārt, man ir arī ikdienišķas aktivitātes kas mani notur no forever alone sēdēšanas mājās. Septītkārt - man piekāst! :DD

Tātad,ja nezini, tad nevirini kaut kādas stulbības, jo 95 % no šī posta satura bija totālākās izdomas, aplamības un debīlisms. (izņemot par to daļu kur piekāst.)

Prieks redzēt ka tu māki izteikties konkrēti, tikai žēļ ka viss no tā bija sviests un uz kā pamatot tev nebija, kas arī pilnībā noved pie tā paša iznākuma kā mūsu iepriekšējais konflikts, kurā tu arī sekli spriedi par mūsu mūzikas stilu, tad kritizējot Hustlerus un mani ar Skotu.

Neesi naivs, čali. ;]
Vecis. xD Es varu uzrakstīt tik pat garu tekstu un tev visu izskaidrot ļoti sīki un smalki,tomēr man nav diezko daudz laika šīm spēlītēm.Visvairāk izbrīnija tas,ka tu nedzerot alu.Es nebiju tas kurš te vienu brīdi baigi bļaustījās pa beztēmu runājot ar believable "Tu vēl nēesi ar mani sadzēris un 0,5 priekš manis ir tīrais nieks" Nezinu,vai precīzi vārds vārdā šis teksts atbilst tam par kuru runāju,bet tomēr tā tu teici un tas diemžēl nepierāda to,ka tu nedzer,kaut gan pats šad un tad iedzeru,kad tas ir vajadzīgs,bet nesaku ka nedzeru,tādējādi pataisot sevi par labiņo,ko šobrīd laikam centies darīt TU.Varonis.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Es teicu ka es nedzeru? Es teicu ka es nedzeru alu, es dodu priekšroku šņabim. Tātad tu ATKAL sapisies. :DD

Es to nedaru katru piektdienu, es nedzeru katrā tusā, es to daru kad zinu ka bez tā tiešām nevaru, es to nedaru tādēļ lai citu acīs izskatītos kruts, man ir personīgi iemesli. ;]

Atkal sapisies, pārskatijies un uzrakstīji atkal ko aplamu. Varonis! :DD

P.S. Ja tev nav laika ''spēlītēm'', tad kāda velna pēc tu te centies man izmisīgi uzbraukt virsū? :DD

Jo vairāk tu posto, jo vairāk man nāk rēka par to, cik daudz tu vari piesapņot klāt. Fantāzija tev ir milzīga. :DD
Last edited by Lyricist on 02 Aug 2011, 01:43, edited 1 time in total.
Image
Miesnieks[K]
Censoņa
Censoņa

Post by Miesnieks[K] »

Hustler_BWS wrote:Es teicu ka es nedzeru? Es teicu ka es nedzeru alu, es dodu priekšroku šņabim.
Nu es personīgi sņabi vispār nedzeru,jo vienkārši negribu.Tā vietā pasūknēju aliņu.Un jā ļoti sapisos,domāju,ka tu telo ka nedzer vispār,bet jā ir vēl trakāk.Varonis.
Locked