Kichyss wrote:Edziņ, visiem jābūt taviem kloniem?
Gribi būt mans klons?Vai vienkārši centies izpaust savas slimās fantāzijas? No manas puses viens vārds- POHUJ!Pie vienas vietas man tavas domas uzskati un izteicieni vari iet 18. reizes ieskriet sienā,atsisties un darīt atkal to pašu sadist.
Kichyss wrote:Nu es takā domāju google atrast līdzīgs avatar un mainīt lietotājvārdu uz Kedzins
Tad ej un dari man uz to uzpļaut,kā arī maz ticams,ka tāds augsti cienījams cilvēku pārzinis kā tu to darīs.
Kichyss wrote:lai tikai būtu tik pat liels kājslauķis kā tu.
Tu sevi iztēlojies kā kājslaiķi?Proti-es nēesmu nekāds kājslauķis un nebūšu man ir turīga/izglītota ģimene tākā paklusē mazais ar saviem pusaprautajiem tekstiem,kurus izdomāji skatoties atspulgā.
Kichyss wrote:Visvairāk grauj šī līnija "administrācijai vienmēr taisnība", forši ka tev nav sava viedokļa, kājslauķi.
Un kā tev govjuslaucēj liekas,kādēļ pēdējā laikā visi sāk retardoties?Tādēļ,KA šeit ir tādi keksi,kā jūs,kas pie beztēmas ir tā pieraduš,ka runā visu,kas ienāk prātā un meklē cilvēkos,kaut mazāko trūkumu,pie kā piepisties.Es personīgi piekasos tiem cilvēkiem kuri man nepatīk,nevis tiem,kuri ir uzsākuši kaut kādu kašķi ar KĀDU.Tulīt nāks teksts ?Es nevis piekasos bet izsaku savu viedokli/uzskatu.Tad tev ir prāts par īsu ja nejēdz,ka tavi uzskati man nerūp,bet gan tā ar kuru strīdos.Just Go nahuj,man uzpļaut vienkārši uz to ko tu te muldi,kā arī man tas viss nav vajadzīgs,man ir daudz citu daudz lielāku problēmu/mērķu pie kuriem pievērsties ar daudz lielāku apņēmību.BB.
Just ban me ok?