Man ir neliela aizdoma, ka Kri ir reģistrējusies sekoman. Profilu pat laikam atradu, bet... Stipri šaubos.
Kri, atsaucies, lai man nav jāuztraucas. :S
btw.. kāpēc es ļoti daudziem jau esmu izstāstījis to, ko man nevajadzētu stāstīt?
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
Paldies amish par to ka uzliki ban bez iemesla,bet nu ir labi ka ir! pateicoties tev kamer atputos no foruma uzcepu jaunu sigu + so,so avataru!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
bobiks[1337] wrote:Man ir neliela aizdoma, ka Kri ir reģistrējusies sekoman. Profilu pat laikam atradu, bet... Stipri šaubos.
btw.. kāpēc es ļoti daudziem jau esmu izstāstījis to, ko man nevajadzētu stāstīt?
who the eff cares? moron... go skype with that shit.
bobiks[1337] wrote:Man ir neliela aizdoma, ka Kri ir reģistrējusies sekoman. Profilu pat laikam atradu, bet... Stipri šaubos.
who the eff cares? moron... go skype with that shit.
Stop retarding, bro, who cares your opinions? Freaking boner...
Ja viņa man būtu skaipā, tas viss tiktu nokārtots bez foruma. Ātri un tev patīkami.
Tā kā ir pretēji, tad es izmantoju forumu, jo tā ir viskrutākā vieta, kur es viņu varu dabūt rokā.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
mustangs pārdots ja kas, 3500ls cik man zināms, braukājas pa cēsīm, nezinu ko tas idiots domāja pērkot 12l/100km rijošu mašīnu, bet vismaz kāds nopirka, savādāk ss.lv sludinājums mētājās pusgadu ja ne pat vairāk
tagad rauls droši var sist logus ārā tai mašīnai x)