bobiks[1337] wrote:Man ir neliela aizdoma, ka Kri ir reģistrējusies sekoman. Profilu pat laikam atradu, bet... Stipri šaubos.
Kri, atsaucies, lai man nav jāuztraucas. :S
btw.. kāpēc es ļoti daudziem jau esmu izstāstījis to, ko man nevajadzētu stāstīt?
Jā, tomēr šaubies, neesmu tur reģistrējusies. Vienīgo reizi tur esmu iegriezusies ļoti, ļoti, ļoti sen, kad man liekas tu biji iemetis kaut kādu linku pastāsti par sevi sadaļā.
Edit:
Ohoo mans Zaķītis ir atgriezies forumā un Delīt ar! Laimīgie dabūjāt unban.
sanak ka tagad pec amisha gestapo rezima izskatas ka piemeram ja jannka iepostoja kko par masinu,un pec 10 postiem atkal zocs kko uzrakstija tas ir chats? da psc! sanak ka te atbildet uz citu jautajumiem and shit ir aizliegts! ir japosto kkas bez sakara lai nebutu ta ka tu atbildi uz kada cita jautajumu,vai kka ta! psc!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
em kada sakara rakstot ( headbang ) radas kkada vecene
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Amish[TITNS] wrote:Zocs, still dont get shit? Go skype and chat... :\
I dont want to ban you again..
You don't get shit!
Tas bija viens jautajums!
Un tu mani tur nobanoji vsp ņifcemu, tā sarakste bija jau labu laiku beigusies pirms tavas ierašanas un tu uzliki uz katra posta varnu!
Bet enīvai, es te netaisos sākt kašķi!
Ārprāts nepīkstiet! Mani vispār divas reizes nobanoja prikola pēc, a trešo reizi tāda paša iemesla dēļ kā jūs abus - beztēmu izmantoju kā skype, un es nesūdzējos. Labāk tagad būtu priecājušies, ka dabūjāt unban, nevis izrādītu savu neapmierinātību.
Bet tas tikai mans viedoklis.
sodien brauca garam manai majai e36 kabriolets,un skaneja kkada dziesma - iespejams Gacho,kur bija vardi par latviesu tupakiem,un parisam kas chura gulta! ja kads zin kas ta par dziesmu,tad ludzu padalas ar info!;)
A4 - gara auguma cilvekam bus,ka bus,un aizmugure kur roku balsts,tur ir neerti sedet pa vidu,jo vinsh itka nespiezhas mugura,bet ta vai ta nav parak erti sedet!
Deliite[1337] wrote:A4 - gara auguma cilvekam bus,ka bus,un aizmugure kur roku balsts,tur ir neerti sedet pa vidu,jo vinsh itka nespiezhas mugura,bet ta vai ta nav parak erti sedet!
Līdz 175 būs normāli. Es esmu, apmēram, 170 un bija forši ar tādu braukt.