Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Nympho, ņemot vērā, ka Bonim ir pāri 2m, tad ir sūdīgi.. Man jau būdamam 1,96m ir sūdīgi. Iedomājos, kā būtu bonim.

- Deliite[1337]
- euro
A4 bija ta lai aizmugure kads varetu normali sedet bija japiebida tik tuvu kresls ka celji spiedas sture,un izkapt,vai iekapt vsp nevareja,bet ja aiz manis neviens nesedeja tad gan ok!
bet nu nejau visi ir tik lieli ka es 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Prasts, vajag nick + rāmi.Pakito_4empion wrote:Kā jums patīk mans jaunais Avatars ?
Tad jau es sīkais esmu 1.82

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Šausmas, garie.. o.OAmish[TITNS] wrote:Nympho, ņemot vērā, ka Bonim ir pāri 2m, tad ir sūdīgi.. Man jau būdamam 1,96m ir sūdīgi. Iedomājos, kā būtu bonim.
Es jau arī izaugšu vēl, man vēl tikai 14 ir un esmu 1.70. ;D

- [BB]Pakito[TITNS]
- Rakstnieks
Soreiz es gribeju bez nick ![AoD]Chosen wrote:Prasts, vajag nick + rāmi.Pakito_4empion wrote:Kā jums patīk mans jaunais Avatars ?
Tad jau es sīkais esmu 1.82

Nu jā laikam mani vienīgo te var ielikt čemodānā, esmu maza, īsa..
Pat labāk neatklāšu savu garumu, vēl apsmiesiet mani, kā to parasti visi dara. Da labi, lielākā daļa jau zin esmu 1.65m. Pundurītis, ko lai saka.
Jautri, cilvēks 14 gados ir par mani garāks nekā es savos 18. Forši!

Pat labāk neatklāšu savu garumu, vēl apsmiesiet mani, kā to parasti visi dara. Da labi, lielākā daļa jau zin esmu 1.65m. Pundurītis, ko lai saka.
Jautri, cilvēks 14 gados ir par mani garāks nekā es savos 18. Forši!

- Deliite[1337]
- euro
a labs laiks jums tiem mazajiem tur leja? jo pie manis augsha saule spid! 
mans miljakais teiciens ka pakaitinat visus kas mazaki par mani

mans miljakais teiciens ka pakaitinat visus kas mazaki par mani

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Kads nezin kapec man ps var uzlikt tikai peleku krasu liekot citu vienalga rada peleku 

- [NWA]Dumper
- Bembists
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Kri, neuztraucies, es arī esmu 1,65m garš. Varbūt drusku garāks. Un man ir tikai 15... ;D

- Deliite[1337]
- euro
norm,norm! lidz 30gadu vecumam iepirkties bernu nodalja! tas tiesham rox Nympho!
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Nu un boni, manai muterei ir 36, un viņa tikai ir 1.72 gara 

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Labi, varbūt Dievs nav man devis normālu auguma garuma, bet toties viņš man ir devis kaut ko citu.
Un ja kas, bērnu nodaļā neiepērkos, es pati brīnos kā man pērkot alkoholu neprasa dokumentus vai arī ejot uz klubu.
Un vispār, es cilvēkus nevērtēju pēc viņu izskata, bet gan pēc iekšējās būtības un prāta.
Edit:
Es tikko dabūju ar strāvu pa pirkstiem, tieši nezinu cik voltu, bet laikam 220V, jo es ar slapjām rokām rāvu ārā no rozetes fēnu. Domāju, ka nomiršu.
Un ja kas, bērnu nodaļā neiepērkos, es pati brīnos kā man pērkot alkoholu neprasa dokumentus vai arī ejot uz klubu.
Un vispār, es cilvēkus nevērtēju pēc viņu izskata, bet gan pēc iekšējās būtības un prāta.
Edit:
Es tikko dabūju ar strāvu pa pirkstiem, tieši nezinu cik voltu, bet laikam 220V, jo es ar slapjām rokām rāvu ārā no rozetes fēnu. Domāju, ka nomiršu.