Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Neesmu skillots photoshoperis. Izstādēs gan cenšos norādīt uz darbu nepilnībām, nevis tos pazemot, bet tas viss ir atkarīgs no cilvēka uztveres.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Sodien paskatijos Animal Commencal international street tiima video.
VNK SLIMI.
Vini ari DH brauc,zinaju jau sen bet nebiju iipasi skatijies.. Parcik man pasam ir Commencal man ta ir sveeta lieta..
:D
Bobik, paskaties. ir labs.
VNK SLIMI.
Vini ari DH brauc,zinaju jau sen bet nebiju iipasi skatijies.. Parcik man pasam ir Commencal man ta ir sveeta lieta..

Bobik, paskaties. ir labs.

GET REKT
- [NWA]Dumper
- Bembists
Te jau ir tā sauktā gaumes lieta, sakarā ar to, ka tur nekas nav likts iekšā viņam liekas, ka ir garlaicīgi. Bet man tādi vienkārši darbi patīk. Secam tāds laika posms, kad patīk tāda veida darbi, kur sakombinētas dažādas lietiņas, tapēc viņš jau tādus arī taisa. Agrāk bij savādāk un taisīji sigus. Karoči, gaumes lieta, nekas vairāk.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Piemēram, pelīte, traktors, putns ar haizivs galvu un mocis.[NWA]Dumper wrote: kur sakombinētas dažādas lietiņas
Gribu kko pačakarēties photoshopā. Gribu vēl kkādus krutus darbiņus, bet nav iedvesmas. No tutiem neko negribu taisīt.
Izpildīšu brāļa pieprasījumu. ;p
twitter.boxg.lv
Believable, šodien man DH ir pietiekami. haha, nekad nevar būt par daudz tomēr.

btw.. Apmeklēju šodien DH sacensības. Redzēju foršas lietiņas. x)

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Deliite[1337] wrote:atceros kad tev bija avatars ar emo veceni
Amish - tas nav chats,tas ir vnk manas pardomas par dzivi,un to kas ir bijis un bus,tapec es domaju ka es neesu pilnijis warnu,bet mana gadijuma banu!
sodien LFSā gandriz pabeidzu "Daugavpils Pro Drifta" pasakuma izkartojumu - otro,ta saucamo WRC drifta [ta vinju sauca komentetajs] so Achtung Baby
Ev labs, kad pabeigsi layoutu atsūti man!
Me Gusta.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Katrā spēlē handlings atšķiras. Ja gribi dzīvē driftot, tad brauc uz stāvlaukumu un dračī riepas. Tā citādi LFS var forši paslīdēt. x)
btw..
Kāds bija uz Zvērā 2011?
btw..
Kāds bija uz Zvērā 2011?

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Bobik, es biju Lopā 2011 "Krāslava"bobiks[1337] wrote:Katrā spēlē handlings atšķiras. Ja gribi dzīvē driftot, tad brauc uz stāvlaukumu un dračī riepas. Tā citādi LFS var forši paslīdēt. x)
btw..
Kāds bija uz Zvērā 2011?
un Lopā 2011 "Līksna"
/savējie sapratīs/

- Deliite[1337]
- euro
lai iemacitos driftot kur? kur skilu kachat? dziive vai speele?Agenda[SC] wrote:emm, vēlējos pajautāt, kādu spēli ieteiktu, speciāli priekš drifta skilla kačāšanas?
ja dzive,tad NAV tadas speles.... ja gribi but kruts virtualaja pasaule,tad - LFS!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Zinu, ka nav tādas spēles, kur varētu kačāt skilu, priekš drifta reālajā dzīvē, to protams var tikai reāli mēģinot, nevis spēlējoties kaut ko.
Un protams, ka biju domājis, priekš virutālās pasaules. Un jā, pateicos, iespējams, ka drīz novilkšu to LFS.
Un protams, ka biju domājis, priekš virutālās pasaules. Un jā, pateicos, iespējams, ka drīz novilkšu to LFS.

- Deliite[1337]
- euro
noperkot bembi - 3 serijas,ar kkadu 2l motoriti,un ziema kkada liela placi vnk "prikolities" ar laiku var ari samacities!
chalits to mersi bija dabujis tikai kadu otro dienu
chalim 14 gadi.... ok uz asfalta vinsh nemak driftot,bet nu musu platuma grados,ziema atljauj sakuma treneties sniega,tad uz slapja asfalta,un tad tikai maukt uz trases!
chalits to mersi bija dabujis tikai kadu otro dienu
chalim 14 gadi.... ok uz asfalta vinsh nemak driftot,bet nu musu platuma grados,ziema atljauj sakuma treneties sniega,tad uz slapja asfalta,un tad tikai maukt uz trases!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Nu jā, šo video biju jau redzējis. Unm, vsp, pagaidām vēl it kā nav tāda doma ņemt auto, bet uz nākamo ziemu gan varētu kaut ko skatīties, un mēģināt mocīt mašīnīti 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Boni, vēl jau var placī uz asfalta sagāzt virsū smiltiņas. un gāzt. 
Darbs gan ir, bet poo.

Darbs gan ir, bet poo.

/b/oxG
-
- Nelabojams spameris
forza 3?
skills nebūs, bet nfs hot pursuit lielā ātrumā līkumā mazliet uzspied bremzi, uzspied būltiņu pa labi un pa kreisi un driftosi līkumu tā kā nemaz neliekas un būsi baigais nazis
)))
skills nebūs, bet nfs hot pursuit lielā ātrumā līkumā mazliet uzspied bremzi, uzspied būltiņu pa labi un pa kreisi un driftosi līkumu tā kā nemaz neliekas un būsi baigais nazis