Drift setup 2
Moderator: Moderatori
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Drift setup 2
Sveicināti, tātad esmu izveidojis jaunu drift setupu kurā būs daži jauni spoti un nedaudz labāks drifts, šajā video pabraukāšu pa drifta trasēm, kas ir boxg serverī, pedējā laika drifta video nebiju nevienam redzējis tās trases un tādēļ tā izlēmu, tātad izlēmu vispārīgi taisīt šo video, jo atradu tādu dziesmu un likās opā varētu pameiģināt piejaukt driftu klāt, tad nu lūk kautkas sanāca ceru uz nedaudz labakām atsauksmēm, kā pagaišreiz, paldies.
* Skatamies ar 720p HD.
* Skatamies ar 720p HD.
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Re: Drift setup 2
Kā jau teicu - bomba. Varēji vairāk pacensties,bet ir ļoti labi. Var redzēt,ka progresē. Sēžot blakus izskatijās,ka būs trakāk,bet ir labāk nekā biju domājis. Malacis 9/10. 

ūuu, jāaa. Bauda skatīties, cepums tev! 

Everything is possible if you set your mind to it.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Malacis briesmoni, tagad kaut cik sāc ar nos trenēties, malacis.Šajā video progress kaut cik. 8/10

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Nezinu kāpēc, bet neko labu tur nesaskatīju. Drifts man nepatika, pārāk garlaicīgs. Ieteiktu vairāk pamācīties, nevis filmēt garlaicīgu driftu. 5/10

- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Es katru dienu no kādiem 1:00 līdz 4:00 braukāju pa jauniem spotiem un trenējos..
- Deliite[1337]
- euro
dziesma vsp neadekvata driftam,drifts ar kkads ne shads, ne tads. katrs ciema mulkis pa sitiem spotiem ir filmejis video,butu kkas jauns nebijis,tad gan butu "cooool!!!!!!!!!!!!!!!!" bet nu tagad vnk videjs drifts,un pat nezinu ka pareizi noformulet - daudzas vietas masina bija iztaisnota un brauca taisni,un tas vairs nav drifts! 5/10 daudz vel jatrenejas!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- broken[TRK]
- Censoņa
Drifts,kā tāds bīja skatāms/labs. Bet dziesma man galīgi nepatika un nedomāju kā tāda veida dziesmas piestāv driftam, un tomēr labāk braukā pa kautkādām vietām spotiem,drift3 same nevis pa drifta trasēm. Un heh. ar nosu esi sācis driftot baigi labi, ilgi domāju,bet tomēr lieku 7/10 dēļ dziesmas un spotiem.

brawken
- makrilsv6k
- Rakstnieks
Dziesmas nosaukums:Rick Ross hustlin(Remix)
psc,visas kuraas es ladeju ir ar citiem vardiem bet man vajag tieshi sitadu