LFS drifterīši.
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: LFS drifterīši.
Tur es biju ielīdis iepriekš. Paņēmu vienu variantu un domāju, ka tur visi tādi, kas neiet.
Beigās tomēr atkal paņēmu vienu un tagad ir smuki dūmi.
Interesentiem: SmokeMod Multi
Beigās tomēr atkal paņēmu vienu un tagad ir smuki dūmi.
Interesentiem: SmokeMod Multi

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Te vel kaut kāda braukšana notiek? Varbūt varētu kādu dienu kādā serverī visi paslīdēt?
P.s - Sen neesmu braucis.
P.s - Sen neesmu braucis.

Varētu jau, ēm bet kur ir jāreģistrējās lai spēlēt online ?
Tu mošk varētu man iedot tās jaunās versijas linku un kraka linku, šeit vai arī pa pm.
Tu varbūt vari ari kaut ko pats atrast? Lfs.net.
Crackheads
noperciet licenzi, nenozelosiet, ja nu protams nauda ir, ir 100 reizes interesantak nevis ar kautkadiem 10 gadigajiem, ja nu runajam pa LFS drift, tad man rekur viens pasen uztaisits video.
Meihan Residents bija klubs LFS'a kura līders biju es.
Pats braucu ar peli, LFS speleju kadus 6 gadus jau, 4/5 gadus crack,1/2 licenzedatajos, tagad esmu Garage Chaos drift kluba.
EDIT: Atradu ari viena cita mana kluba (Rat Rides) Promo video, ar šo klubu aizgaju un licenzetajiem servers un viss gaja tiri normali pirms izzudam no neaktivitates.
Pateicoties tam klubam es ari tiku ''WiLD DrifterZ'' drift komanda kura pavadiju kadus 4/5 menesus, mans viss labak pavaditais laiks LFSā.
Sito video netaisiju es, bet es esmu daudzas vietas redzams.
Es esmu tas kas ir pilniba baltaja masina ar s13 lampam uz prieksas un roza ķiveri
, un viena vieta ar roza FZ5.

Meihan Residents bija klubs LFS'a kura līders biju es.
Pats braucu ar peli, LFS speleju kadus 6 gadus jau, 4/5 gadus crack,1/2 licenzedatajos, tagad esmu Garage Chaos drift kluba.
EDIT: Atradu ari viena cita mana kluba (Rat Rides) Promo video, ar šo klubu aizgaju un licenzetajiem servers un viss gaja tiri normali pirms izzudam no neaktivitates.
Pateicoties tam klubam es ari tiku ''WiLD DrifterZ'' drift komanda kura pavadiju kadus 4/5 menesus, mans viss labak pavaditais laiks LFSā.
Sito video netaisiju es, bet es esmu daudzas vietas redzams.
Es esmu tas kas ir pilniba baltaja masina ar s13 lampam uz prieksas un roza ķiveri

Toreiz visi bija gudri ka suņi filmās /Eliots/
- [BB]Pakito[TITNS]
- Rakstnieks
Atceros no sākuma es ar tevi vēl slidinājos. 
Video baigi labi. Sal, vari man pateikt dziesmu nosaukumus no visiem video? un vari man ieteikt kādu team labu, jo EvoR izmiris jau, derētu pamainīt teamu.
Pats arī ar peli driftoju un LFS ļoti sen spēlēju, tikai bijuši 2 ilgi pārtraukumi. Tagad atkal esmu atsācis kapāt.

Video baigi labi. Sal, vari man pateikt dziesmu nosaukumus no visiem video? un vari man ieteikt kādu team labu, jo EvoR izmiris jau, derētu pamainīt teamu.
Pats arī ar peli driftoju un LFS ļoti sen spēlēju, tikai bijuši 2 ilgi pārtraukumi. Tagad atkal esmu atsācis kapāt.
Me Gusta.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Pats varētu atsākt spēlēt ar stūri un pedāļiem.Tikai nav licences,ir uzkrakotais.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Man personigi nepietika, latviesiem ir tikai reali viens drifta serveris, thereallity nospradzis kas bija LV lielakais LFS comuns, Licenzetajos ir patiešām augstāks limenis un reti atrast kadu sakarigu cilveku vai pat team, vienigais agrak bija N'sane un SL ar kuriem vareja skype normali parunat utt. Vispar, ko te gvelžu lieku, vareju vnk pateikt, mana nauda, mana izvele
un man personigi liekas kad tas bija ta verts.
EDITl: Piedoma nedaudz ari Zoc
Pirmajam video krediti ir video beigas, otram nosaukuma, tresajam ari nosaukuma 

EDITl: Piedoma nedaudz ari Zoc

Toreiz visi bija gudri ka suņi filmās /Eliots/