Tiem, kam apnicis SAMP.

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Mtiss
Jauniņais
Jauniņais

Re: Tiem, kam apnicis SAMP.

Post by Mtiss »

[VorteX]_SaW wrote:Esmu spēlējis mta un personīgi patīk labāk samp! Jo samp var veidot ne tikai race/dm un objektus, bet arī visu pārējo (cool)
Nūu vispār MTA jau ir tas un pat vēl vairāk, tikai vajag visu kārtīgi sakodēt |:)
nismo[BoxG] wrote:Arī pamēģināju nesen MTA:DM. Nepatika tas, ka nav daudz spēlētāju. Lielākais serveris ar 30 spēlētājiem online un tas pats kaut kāds izcili apcirpts RPG.
Bet nu lai veicas!
Nu jā, bet MTA joprojām vēl skaitās nepabeigts :\ Spēlētāji gan jau ar laiku uzradīsies.
[AoD]lauriss wrote:tas varbut izklausas stulbi bet uz kuras versiajs ir tavs serveris?
Serveris ir uz pagaidām svaigākās, kas pagaidām pieejama : v1.0-dp2 , bet tev spēlēšanai vajag v1.0-dp2.3 klientu. Vienkārši to, kas ir pēdējais un viss.
[VorteX]_SaW wrote:Izmeegjinaaju mta:dm... Divaini ka fps bija 20 :/ Lai gan
Lai gan grafika tiesam labaka :D Un veel tad HL menu...
[img]bilde[/img]

Nu grafikai pašā spēlē jābūt tādai pašai kā SAMP vai Single player. Tas menu gan varētu ielagot uz vecāka datora, vismaz man tā ir, tapēc esmu viņu atslēdzis iekš options.

Trešdien es domāju uz servera būšu uzlicis pagaidu gamemode, kurā būs līdz dp3 iznākšanai, kad pēc tam tiks taisīta jauna, jo tajā būs pieejami boti un custom mašīnītes. (cool)
Locked