Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Re: Beztēma #7
Nop.Vienu brīdi bija Filozofs.Hustler_BWS wrote:Cik zinu, tad man vienmēr ir bijis niks BWS - jau kādus gadus 3.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Goldža spamerzzz.
Hummn , kapēc nav aktivitātes vairs SOTW un AOTW ? Tieši gribas kko uztaisīt ; //
Hummn , kapēc nav aktivitātes vairs SOTW un AOTW ? Tieši gribas kko uztaisīt ; //
man jau sen gribejas ,bet believable un tekutakichiku laikam apnicis taisit.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ko es izdariju bāc.Vispār jēga mani saukt uzvārdā sauc nickāRoll4iks[O] wrote:Goldža spamerzzz.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Manuprāt, te nav neviena pieauguša cilvēka, pat ja būtu, tad viņš/viņa te neatrastos. Mums visiem derētu paaugties, gan man, gan tev un visiem pārējiem. No daudziem te esmu dzirdējusi, ka viņi jau tipa "lieli", ka daudz dzīvē ir pieredzējuši, bet tā nav. Es uzskatu, ka cilvēks pilnīgi pieaudzis var būt tikai tad, kad var pats pastāvēt, nav vajadzīgs vecāku atbalsts un prot respektēt citus, kā arī neuzvedas bērnišķīgi.Ko lai saka, Evol, ierobežots un iedomīgs tu esi, apsveicu, mazais, laiks iet paaugties.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Kaarli, es teicu ka shitaja atmarozaku foruma nav jeega kautko posteet. Bet jaa, miits bija forsh. Visi koda visiem jautri yea
Evol, pizda kanari.
Tu vispar esi siks, lashariks. Un mani tu neesi reddzeejis jo biju UK.
Un tu man vari dirst ka esu tads vai shitads - mani tas nepish. Parcik zini mani dzive, shie nav uzskataami par neta draudiem - bet no manis tu norausies pa kaklu un taa pamatiigi..
As do said - every cruel has his judge..
Evol, pizda kanari.
Un tu man vari dirst ka esu tads vai shitads - mani tas nepish. Parcik zini mani dzive, shie nav uzskataami par neta draudiem - bet no manis tu norausies pa kaklu un taa pamatiigi..
Last edited by Hustler_Believs on 28 Aug 2011, 15:38, edited 1 time in total.

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
O jā,sāksim.Vēl neesi rādijies Rīgā un jau brauc virsū.Hustler_Believable wrote:Kaarli, es teicu ka shitaja atmarozaku foruma nav jeega kautko posteet. Bet jaa, miits bija forsh. Visi koda visiem jautri yea
Evol, pizda kanari.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Hustler_Believable wrote:Kaarli, es teicu ka shitaja atmarozaku foruma nav jeega kautko posteet. Bet jaa, miits bija forsh. Visi koda visiem jautri yea
Evol, pizda kanari.

GET REKT
-
- Nelabojams spameris
tev 14 gadijuma nav?Hustler_Believable wrote:Kaarli, es teicu ka shitaja atmarozaku foruma nav jeega kautko posteet. Bet jaa, miits bija forsh. Visi koda visiem jautri yea
Evol, pizda kanari.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Nu,labi,davai.Rīt esmu Rīgā.Vai nu būšu Sarkandaugavā,vai arī Monsterī,redzēs kādi laikapstākļi
Gribētu redzēt,kā tu dirsīsi dzīvē.varētu diršanos pārvēst horsā-cik labi kurš brauks un tā tālāk.