Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Re: Beztēma #7
Tatad, sudi tadi es shodien pa dienu sutu plati - bet ta ko noskatiju ar radeon/amd chipsetu, vairs nav. Ir tada pati ar nVidia chipsetu, reali vai nvidia nobremzes to visu? Karoch vai nvidia chipsets ir nemams ?

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
viņš prasa par nvidia čipsetu, ko vēl konkrētāku vajag?
btw. ja tu tādu jautājumu uzdod, tad atšķirības nebūs un nejutīsi.
btw. ja tu tādu jautājumu uzdod, tad atšķirības nebūs un nejutīsi.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Skaidrs, sodien panemsu plati....
Ir ieteikumi par proci..
Man iesaka Phenom 2....
Cenas ari labas.
Ir ieteikumi par proci..
Man iesaka Phenom 2....
Cenas ari labas.

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Diezin vai tik salitu.
Izskatas, ka finansu deel nemsu athlon 2..
Katra gadijuma tas nakamnedel..
Paldies par infu attieciba uz plati!

GET REKT
Viņa jau pateica.[NWA]Abrams wrote:BuGeeD[1337] wrote:Abramiņ, beidz krāt postiņus.
Es rakstīšu līdz tava mamma man to pateiks.
Ja spēlēsi visas jaunākās spēles tad ņem kaut kuru no inteliem , tie visvairāk atbalsta un ir labākie.Hustler_Believable wrote:Diezin vai tik salitu.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Smilšu tiltu-jā,vari salikt apmēram uz 200-250 latiem uz i3,vai pat i5,un griezdamies rukā savu mainstream MW3.
mw3 ir noskinots - black ops - mw2 , tākā tur nevajadzēs neko īpašu , bet bf3 gan.Evolzz wrote:Smilšu tiltu-jā,vari salikt apmēram uz 200-250 latiem uz i3,vai pat i5,un griezdamies rukā savu mainstream MW3.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Reali intel es nenesmu, cenas del. jo tur fiska ir tada ka lidzvertigs amd ir uz 20% leetaks... Tiks grabinats fenomam.. Domaju ari par 8800gts geforsu.. Bet nu vel ir laiks.
Jauns avatars - yayaya, winch.
edit: fuck yea.
Jauns avatars - yayaya, winch.
edit: fuck yea.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
smilšu tiltam jeb i sērijai ir iebūvēts iGPU kas tev pados jaudu kartiņai,lai varētu paspēlēt jaunas spēles,un Fotožopu varēsi lietot kā īsts Mac lietotājs.Nu tā ir,tagad Intelis izkonkurēs AMD,bet drīz būs otrādi,jo drīz iznāks APU jeb jaunā proču paaudze no AMD.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
man to datoru nevajag spelem, man prieks ta ir xbox, uz vina maksimums tik dazas speles tiks speletas, galvenokart muzika, hd filmas etc.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Tad bļin liec uz Atom bāzes savu kompi,ja vēlies skatīties filmas,vai skatīties Brazzers.
Nav noslēpums,ka kopš 2006 gada tiek portētas Konsoļu spēles uz PC(jā,tieši tā!).Ir daudz bagu jau kopšs sestā gada.Protams,jau šodien ir tik maz ekskluzīvu uz PC,ka pat nav jēgas spēlēt spēles PC un triekt naudu jaunā videokartē,bet jā-atradīsies muļķi,kas spēlēs spēles uz kompja un jūtas kruti,bet tā nav.Pats oktobrī vai nu likšu uz Atom bāzes kasti,vai tomēr pievērsīšos pie smilšu tilta un lūgšu,lai mani nofinansē tā,lai kompītis varētu spēlēt spēlītes vēl 5 gadus Indie spēlītes(a ko var zināt,varbūt Battlefield 5 vai MW8 ies).
Nav noslēpums,ka kopš 2006 gada tiek portētas Konsoļu spēles uz PC(jā,tieši tā!).Ir daudz bagu jau kopšs sestā gada.Protams,jau šodien ir tik maz ekskluzīvu uz PC,ka pat nav jēgas spēlēt spēles PC un triekt naudu jaunā videokartē,bet jā-atradīsies muļķi,kas spēlēs spēles uz kompja un jūtas kruti,bet tā nav.Pats oktobrī vai nu likšu uz Atom bāzes kasti,vai tomēr pievērsīšos pie smilšu tilta un lūgšu,lai mani nofinansē tā,lai kompītis varētu spēlēt spēlītes vēl 5 gadus Indie spēlītes(a ko var zināt,varbūt Battlefield 5 vai MW8 ies).
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
nu es atom tiktiesam neliksu.
Sodien pec 30 min eju uz veikalu pec plates, ja tur nav - ebays.
Sodien pec 30 min eju uz veikalu pec plates, ja tur nav - ebays.