1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; elychik
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 62.85.119.246
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; W4I
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. kipa par hack
elychik
Moderator: Moderatori
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Re: elychik
nevis tjipa, bet par hack, ar rpg tev šāvu, hp parādas ka noiet un uzreiz uzrodas atpakaļ, tas ir tjipa ja?
es nezinu kas taa par fignju kautkaads lagg
pedejo reizi speleju te kaadu gadu atpakalj tagad izdomaaju ienaakt un bans kjipa par hack. es nezinu kas tas bija.
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
nu ja lags, tev trāpa ar rpg, noņemas hp, uzrodas un tu vel palido gabalu atpakaļ no trieciena/sprādziena un tad man turpini šaut, baigais lagselychik es nezinu kas taa par fignju kautkaads lagg
bet tieshaam es nezinu kas tas ira.
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Te izgriezums no mana chatlog:
chatlog (82).txt 2011.09.04 ( no [15:32:50] līdz [17:07:42] )
Par tavu unban vai neunban, lai lemj citi admini, no manas puses chatlogs un bilde kur braukājies ar vilcienu tik par tevi ir, diemžēl apšaudes video neuzņēmu, kautgan Bobiks mums blakus stāvēja, bet viņš laikam afk bija
ar rpg tev apšaudiju, lai izslēgtu lagu lomu apšaudē, jo ar rpg pritī muč lielos lagos pat var trāpīt, + vel kad pēc katras lodes palidoji atpakaļ, Armour stabiņš samazinājās un tad atkal atjaunojās, pat kad stāvēji uz vietas ar m4 man močiji, man hp ņēma nost es tev virsū un vel ap sāniem ar rpg laidu un nekāda reakcija, HP un Armour palika nemainīgs. Te admini vai nu var uzticēties manam rakstītajam un nedot unban vai arī nē un atbanot.
chatlog (82).txt 2011.09.04 ( no [15:32:50] līdz [17:07:42] )
[15:54:24] ^ elychik (ID: 14, 62.85.119.246, Latvia) piesledzas serverim!
[15:54:59] ^ elychik(14) statistika:
[15:54:59] ^ Dzivibas - 100.0, brunas - 100.0, nauda - $0, atlidziba - $0, nogalinajis - 0, nomiris - 0, attieciba - NaN
[15:54:59] ^ IP - 62.85.119.246, valsts - Latvia
[15:55:07] (ID: 14) iedod kaaadss naudu
elychik pedejo reizi speleju te kaadu gadu atpakalj tagad izdomaaju ienaakt un bans kjipa par hack. es nezinu kas tas bija.
šis teksts čatā parādās tad, kad tikko pieslēdzies serverim, pat paroli vel vari neievadīt un parādīsies, tātad tu te pēdējoreiz kādu gadu atpakaļ spēlēji, pieslēdzies serverim, izvēlējies komandu/team, uzradies un aizbrauci pēc armour 35sec laikā, pareizi saprotu? Vai arī kad pieslēdzies pie tevis pienāca rūķītis un iedeva armouru?[15:54:24] ^ elychik (ID: 14, 62.85.119.246, Latvia) piesledzas serverim!
Par tavu unban vai neunban, lai lemj citi admini, no manas puses chatlogs un bilde kur braukājies ar vilcienu tik par tevi ir, diemžēl apšaudes video neuzņēmu, kautgan Bobiks mums blakus stāvēja, bet viņš laikam afk bija

ar rpg tev apšaudiju, lai izslēgtu lagu lomu apšaudē, jo ar rpg pritī muč lielos lagos pat var trāpīt, + vel kad pēc katras lodes palidoji atpakaļ, Armour stabiņš samazinājās un tad atkal atjaunojās, pat kad stāvēji uz vietas ar m4 man močiji, man hp ņēma nost es tev virsū un vel ap sāniem ar rpg laidu un nekāda reakcija, HP un Armour palika nemainīgs. Te admini vai nu var uzticēties manam rakstītajam un nedot unban vai arī nē un atbanot.