Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Es pats izmetu sevi tavā vietā.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Reāli laiks tev ir ķerties pie darba, jo tik pat labi, tādi kā abrams, nes sliktu slavu. 
Congratz abrams malaģedzs.

Congratz abrams malaģedzs.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- Deliite[1337]
- euro
abram,vari paskaidrot kapec tu esi tads kljuvis?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ieskrēja stabā, un putniņu vietā parādījas teksts ''būšu retards''.Nu pēc manām domām. (olegs)

Varbūt nebūsim retardi un nesāksim te garos konfliktus risināt?!
Par to varat parunāt iekš PM.
Par to varat parunāt iekš PM.
Me Gusta.
Nē, vienkārši pie kājas man ir šis projekts un, jā, IP banu lūdzu, lai neko nevaru lasīt utt.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Rekur viens sakarīgs teikums no pedējiem 20 taviem.
Reāli dēļ strīda jaiet prom ?
Reāli dēļ strīda jaiet prom ?

Sen te darīt nav ko un jau kādu mēnesi ir bans serverī.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Daļēji piekrītu, jo darīt serverī nav ko pilnigi, tik formā kaut ko.
Ja jau tev bans serverī, tad kapēc vel esi admins ?
Ja jau tev bans serverī, tad kapēc vel esi admins ?

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Jūs visi kas te sēžat esat akli un neko nesaprotat , prosta boxgā "lielie bosi" ir vienkārši idiņi , un patiešām man žēl nabaga maizes.
Jūs nesēžat mumblē , tāpēc nevarat neko teikt + ka tas var gadīties ka gibox visu laiku ir nodirsis maizi par paklāju kur kājas slaucīt , bet šeku reku maize paņem 2 miņas gibim atsūkā un jau ir 5 lvl admins , protams resnajam , slinkajam giboxam neko vairāk nevajag kā vienu sulaini retardu , kas bano visu laiku disasteru sampā.
Žēl ka tie laiki kad giboxam bija smadzenes un varēja ar viņu kopā parunāt , gan uzspēlēt GTA IV ir beigušies , tiešām žēl ka cilvēks cer uz peļņu nepakustinot savu pēcpusi. Ieteiktu visiem atvērt acis , un maizi paldies ka biji tāds nodevējs kurš no sākuma bija mūsu "draugs" , bet pēctam iekļuvā giboxa evil klanā un darija to ko liek.
Es tā dzirdēju ka apvienība pajuka , bet ko ta gibox bez maizes ka bez rokam , žēl gan , maize iesāku pārdomāt dzīvi.( Marcha)
Zoc varbūt nebūsim retardi un izrunāsim visu lai publika saprot ka izdevīgāk ir pāriet uz citu spēļu projektiem - bf, tf2,cs u.t.t nekā te bez tolkā sēdēt kur pat par sūdainu postu nobano no foruma. Es gignā jau esmu labu laiku , tur beztēma vari uzrakstīt "čau bļe kā iet" , bet te uzreiz hops kaut kāds pareizas iemet warnu , kura neko nedod...tikai pasliktina vēl uzvedību.
Ar kuru dauni man sederēt ka par šo postu man būs wārna?
GIBOX JA UZŅEMIES VADĪT PROJEKTU , TAD IR JĀSAPROT , KA AR TO TU BURGERUS KATRU DIENU NERĪSI
VIENMĒR UZTICĪGI BOXG MUMBLEI ( Abrams , Marcha)
Jūs nesēžat mumblē , tāpēc nevarat neko teikt + ka tas var gadīties ka gibox visu laiku ir nodirsis maizi par paklāju kur kājas slaucīt , bet šeku reku maize paņem 2 miņas gibim atsūkā un jau ir 5 lvl admins , protams resnajam , slinkajam giboxam neko vairāk nevajag kā vienu sulaini retardu , kas bano visu laiku disasteru sampā.
Žēl ka tie laiki kad giboxam bija smadzenes un varēja ar viņu kopā parunāt , gan uzspēlēt GTA IV ir beigušies , tiešām žēl ka cilvēks cer uz peļņu nepakustinot savu pēcpusi. Ieteiktu visiem atvērt acis , un maizi paldies ka biji tāds nodevējs kurš no sākuma bija mūsu "draugs" , bet pēctam iekļuvā giboxa evil klanā un darija to ko liek.
Es tā dzirdēju ka apvienība pajuka , bet ko ta gibox bez maizes ka bez rokam , žēl gan , maize iesāku pārdomāt dzīvi.( Marcha)
Zoc varbūt nebūsim retardi un izrunāsim visu lai publika saprot ka izdevīgāk ir pāriet uz citu spēļu projektiem - bf, tf2,cs u.t.t nekā te bez tolkā sēdēt kur pat par sūdainu postu nobano no foruma. Es gignā jau esmu labu laiku , tur beztēma vari uzrakstīt "čau bļe kā iet" , bet te uzreiz hops kaut kāds pareizas iemet warnu , kura neko nedod...tikai pasliktina vēl uzvedību.
Ar kuru dauni man sederēt ka par šo postu man būs wārna?
GIBOX JA UZŅEMIES VADĪT PROJEKTU , TAD IR JĀSAPROT , KA AR TO TU BURGERUS KATRU DIENU NERĪSI
Last edited by Abrams[T] on 05 Sep 2011, 14:30, edited 1 time in total.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Abrams wrote:Jūs visi kas te sēžat esat akli un neko nesaprotat , prosta boxgā "lielie bosi" ir vienkārši idiņi , un patiešām man žēl nabaga maizes.
Šim tekstam es tev galīgi piekrītu.Reāli tur viss ir pateikts, gibox nošpļauties par boxg, varis pat bāzesentaisa, pat auto kill nevar nomainīt, reāli uzliek v6k pa forma modu, pa 5 lvl admins, kaut vai maize agrāk banots tika, stulbums + kur palikuši vecie jautrie laiki, reāli tagad visiem nošpļauties, ieejot serverī dabonu 1kkk, no hakeriem, gibopx jau nospļauties pa to visu, reāli gibox panāks to ka boxg izmirs, 04d būtu palicis, būtu čotka, žēl ka aizgāja.Rēāli tagad boxg dzīvo vienīgi hakeri, ieej serverī 1kk, hakeris jau, gibox jau neko nedarīs, viņam dzīve, kā pohujistam.Puse no adminiem ir slapas, puse nespēlē, mazāk daļa reiz 3 reizes nedeļā iejiet adminēt, nu lab pats jau nesmu tur bijis 2 ned, nav jēgas no tiem adminiem, kaut kādi dīvaiņi.
Last edited by Chosen[Vendetta] on 05 Sep 2011, 14:34, edited 1 time in total.

Viss jau sen beidzās ar SEC ēru.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Tik pat labi var teikt, ka boxg izmirs pēc dažiem menešiem, ja vien gibox, kaut ko sāks darīt.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
abram, saksim ar to ka samps ir miris, tur darit nav ko.
A par maizi es jau ar jums mumble esmu pietiekami izteicies.
Katra gadijuma abrama teksts jauztver drizak , ka reali situacijas apraksts.
ps.
ja kads tur tuse es ari piekapsu kadu dienu.
A par maizi es jau ar jums mumble esmu pietiekami izteicies.
Katra gadijuma abrama teksts jauztver drizak , ka reali situacijas apraksts.
ps.
ja kads tur tuse es ari piekapsu kadu dienu.

GET REKT