Nu tā, man vakar spēlējot sa-mp sāka raustīties displejs, čakarēties grafika un tad izmeta BSOD (Blue Screen Of Death) un rādīja, ka vaina ir failā ''nv4_disp'' , proti, kaut kas nebija kārtībā ar video draiveriem. Tad es no nvidia officiālās web lapas novilku jaunāko draiveri un uzinstalēju kā bija rakstīts. Kādu laiku viss gāja pareizi līdz iesāku spēlēt sa-mp. Spēles laikā man izmeta šādus attēlus.
Lūk bildes:
Un pašā sākumā citā serverī man parādīja šādus jokus
Man vairs nav ideju kā varētu šo problēmu novērst, tāpēc vēršos pie jums. Cerams kāds zinās kā man palīdzēt.
Eu zinu ka tas tev nepalīdzēs. Bet es ar tā gribu Labs bug movie sanāktu
P.S. Meiģināji uzlikt vecos draiverus ?
Bet vispār izdzēs visus uzinstalētos draiverus kas tev ir video kartei un novelc un uzinstalē par jaunu orģinālos un vajadzīgos draiverus !
man bija līdzīgi. Novilku jaunākos draiverus, uzinstalēju un man negāja vispār GTA. Tad es ņēmu savu Vkartes draiveru disku, kas nāca līdzi vkartei un uzinstalēju vecos draiverus. Tagad viss iet.
Uzinstalēju, restartēju PC - nekādu izmaiņu Iespējams es kaut ko daru nepareizi. Apnicis jau čakarēties ''Safe mode with networking'' un 800 x 600 pikseļu displeju
Tātad, divas dienas ir pagājušas un es drīkstu veidot otro postu.
Problēmu atrisināju (Bija tas pats, kas Gibox, tikai es biju ielicis nepareizo disku ) un tagad viss iet kā smērēts .