Eh, tāda sajūta, ka sākšu raudāt!
It kā no sākuma es to visu pieņēmu normāli, bet tagad, kad visi man raksta/zvana par notikušo, ka Skrastiņš miris, es vairs nevaru. Ohh:((((
Parcik, man hokejs nav ipasi tuvs neko neko nejutu... Bet nu laikam es jutstot lidzigi ja Chad Reed, vai kads cits mx braucejs aizietu... Kri, meitenes tak parasti hokeju neskatas? Tadas esmu redzejis tikai dazas.. Ari forumos.
Lai skatītos hokeju nevajag būt vīrietim, man patīk hokejs, es to mīlu, tā ir mana kaislība. Tieši dēļ hokeja esmu patriote. Ja tu kādreiz sajustu tās izjūtas, ko sniedz hokejs, varbūt tu ar kādreiz saprastu, cik tas ir nozīmīgs.
Kri wrote:Lai skatītos hokeju nevajag būt vīrietim, man patīk hokejs, es to mīlu, tā ir mana kaislība. Tieši dēļ hokeja esmu patriote. Ja tu kādreiz sajustu tās izjūtas, ko sniedz hokejs, varbūt tu ar kādreiz saprastu, cik tas ir nozīmīgs.
Es loti labi zinu sis sajutas jo gan es gan gimene mana visu dzivi sekojam lidzi un fanijam par motokrosu. Tas ir asinis, visi radi u.t.t brauc. Pats ari kadreiz braucu. Loti labi zinu to sajutu. Bet nu ir jauki ka ir kam just lidzi. - katram sis ir savs..
Hustler_Believable wrote:Parcik, man hokejs nav ipasi tuvs neko neko nejutu... Bet nu laikam es jutstot lidzigi ja Chad Reed, vai kads cits mx braucejs aizietu... Kri, meitenes tak parasti hokeju neskatas? Tadas esmu redzejis tikai dazas.. Ari forumos.
Ja tas bija jaut;ājums, tad atbilde ir tāda- meitenes skatās, un kā vēl, ir trakas pat, vismaz tās kuras es pazīstu.
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Meitenes fano par hokeju,un kā vel.Man liekas,puse klases meiteņu fano par Hokeju,tas gan vairāk ir fanot par Dinamo,bet fakts nemainas-meitenes arī interesē hokejs
Jannka - jā, es raudu, bet tevi tas nerausta, man tā ir traģēdija, bet tev nē.
Vispār, zinu, kā dažas Zoca klasesbiedrenes bija "baigās" fanes, ka pat Pasaules čempī, ja nemaldos aizbrauca uz ballīti un nemaz par hoki neinteresējās. Es neskatos hoki un eju tusēt, ja ka kāda spēle ir mazāk svarīga, bet nu PČ, kā vispār var to neskatīties?
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
believablje - tur naave bija taja momenta kad bembis ieskreja masina,un ta bija momentala,cilveki gan bembi,gan taja smagaja nesaprata kas notika. bmw shoferis pat gan jau nesaprata kas notiek! es drizak pieljauju,ka ne tikai pargalviga braukshan noveda lidz tam,bet ari masinas tehniskais stavoklis un alkahols! es tagad tik gudri runaju,bet pats neesu bijis labaks,tiesi atruma un laikapstaklju izveles zinja!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.