atradies kas citus macis, ja pats krajHeLLBoy. wrote:Ko jūs viņam piekasaties neparko,ne viņš ir izdarījis kautko neka.Tāka nekrājat postus!BuGeeD[NGT] wrote:Nu vienkārši zb kad lien virsū.Pietiek arī bez viņa komentāriem.[AoD]Chosen wrote:Vien pierādi ka tev 12 gadi, ātri ciet aiziet.
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Psc... kas es vairāk veiksmi nevarēsu novēlet!Atradies par ko piekasīties.Crusher_4empion wrote:atradies kas citus macis, ja pats krajHeLLBoy. wrote:Ko jūs viņam piekasaties neparko,ne viņš ir izdarījis kautko neka.Tāka nekrājat postus!BuGeeD[NGT] wrote: Nu vienkārši zb kad lien virsū.Pietiek arī bez viņa komentāriem.

Ja man būtu 4 dolāri , 3 no tiem iztērētu reklāmai /Henry Ford/
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Kartejais viendienitis crusher, vins ir. 
Sodien uz izpardosanu pasutiju XFX Radeon HD 5670 1GB SDDR3.
Cena bija, + - 40paundi..
30septembri pc bus gatavs!

Sodien uz izpardosanu pasutiju XFX Radeon HD 5670 1GB SDDR3.
Cena bija, + - 40paundi..

30septembri pc bus gatavs!

GET REKT
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
HeLLBoy. wrote:Psc... kas es vairāk veiksmi nevarēsu novēlet!Atradies par ko piekasīties.Crusher_4empion wrote:atradies kas citus macis, ja pats krajHeLLBoy. wrote: Ko jūs viņam piekasaties neparko,ne viņš ir izdarījis kautko neka.Tāka nekrājat postus!
Ko tu te iesmirdinājeis hellboy, pat nick normālu nevar izdomāt, pats jau īpašāks nēsi, vien tik krāji postu

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Tak nolādēts, jūs varat nomierināties vienreiz?!
Chosen, nelecies, neizmirsti, ka tu esi AoD.

Me Gusta.
Nedomāju kad tu tāds esi,bet labi ko tu te sāki dirst par niku.Nekur nebija tēma par nikiem.Tēma bija par BuGeeD avataru.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Es esmu AoD ? :O Fck yeah[AoD]Zocs wrote:Tak nolādēts, jūs varat nomierināties vienreiz?!![]()

- [NWA]Dumper
- Bembists
Kā sakās, ja labi gribi, tad var.
Sākšu vārnot visus bezjēdziniekus un ātri parādīsies kārtība.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Tikai pasaki, man kur bus jega no kartibas ja vienigie foruma lietotaji bus moderatori un admini, parejie bus nobanoti.
ps.
Es nekaskjejs es tikai noradu uz to, ka varbut vajadzetu pievert acis uz sho un to.. Bet tas jau ir jusu zina.

ps.
Es nekaskjejs es tikai noradu uz to, ka varbut vajadzetu pievert acis uz sho un to.. Bet tas jau ir jusu zina.

GET REKT
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Vārnosi bezjēdzīgi tik pat ātri bez moda paliksi[NWA]Dumper wrote:Kā sakās, ja labi gribi, tad var.

- [NWA]Dumper
- Bembists
Tu vispār sajēdz, ko runā?
Tur jau tā lieta, kā Believable teica, ka šur tur jāpiever acis. Tā es arī daru, bet ja būs vēlme mainīt forumu, tad neviens netiks cauri sveikā. Vārnas tiks liktas jau pie sīkākā pārkāpuma. Un tu kļūdies, foruma aktīvie lietotāji būs tie, kuriem ir smadzenes un tie, kuri mācīsies no kļūdām. Bet tie kas tikai spamo un tā vien prasās pēc vārnas, te nesēdēs.
Tur jau tā lieta, kā Believable teica, ka šur tur jāpiever acis. Tā es arī daru, bet ja būs vēlme mainīt forumu, tad neviens netiks cauri sveikā. Vārnas tiks liktas jau pie sīkākā pārkāpuma. Un tu kļūdies, foruma aktīvie lietotāji būs tie, kuriem ir smadzenes un tie, kuri mācīsies no kļūdām. Bet tie kas tikai spamo un tā vien prasās pēc vārnas, te nesēdēs.

Ko darat?
Ka iet?
Ko šodien ēdat?

Ko šodien ēdat?

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
[NWA]Dumper wrote:Tu vispār sajēdz, ko runā?
Viss butu, labi kartibai sava veida ir jabut bet ne apatiskai.
Es nesaprotu kapec , moderatori ir pret to ka lietotaji beztema chato/sarakstas. Kapec tadas pretenzijas pret to? Manuprat tas ir labi ir aktivitate. Beztema un foruma vispar.. Neiet runa par bezjedzigu spamu klanu sadalas, un cita veida foruma piemesloshanu bet gan beztemas sarunam.. Beztema pec nosaukuma jau ir BEZ Teemas. Tatad tur var sarunaties par jebko. Visa si galvena doma ir ta - kad ja sos divu cilveku saruna ir saturiga nevis bezjedzigs sviests to varbut varetu atlaut..
Jebkura gadijuma tas ir mans viedoklis. Varat to ignoret, varat nemt vera - es izsaku savu ideju.

GET REKT