Chosen[O] wrote:Velkot klaņim skrūvi aprāvu, tagad jaiet pirk jauna
Taa ir ka ar leeto seshkanti velk

Paskaties titana skruves, 4ls gabala - apraut neiespejami.

Moderator: Moderatori
Chosen[O] wrote:Velkot klaņim skrūvi aprāvu, tagad jaiet pirk jauna
Es varu iedomāties vienīgi, ka viņš skrūvei galvu vispār norāva. Pašam gan tā nav gadījies, bet citiem zinu, ka līkas rokas.Hustler_Believable wrote:Chosen[O] wrote:Velkot klaņim skrūvi aprāvu, tagad jaiet pirk jauna
Taa ir ka ar leeto seshkanti velk![]()
![]()
![]()
Nu kā man jau bija nodilis drusku, un seškanti citu vajag, jo šitās rauj, tapēc parāvu sūda skrūvibobiks[1337] wrote:Es varu iedomāties vienīgi, ka viņš skrūvei galvu vispār norāva. Pašam gan tā nav gadījies, bet citiem zinu, ka līkas rokas.Hustler_Believable wrote:Chosen[O] wrote:Velkot klaņim skrūvi aprāvu, tagad jaiet pirk jauna
Taa ir ka ar leeto seshkanti velk![]()
![]()
![]()
Klaņi jāvelk ar jūtām. Nevajag vilkt tā, ka pa otru galu nāk mantiņas ārā.
Code: Select all
V6K[BoxG] 15.9.2011 23:12:40 Gibox[BoxG] test 81.198.199.149
Ja man būtu nauda, tad jau aizbrauktu līdz turienēj.Grindz[TITNS] wrote:Kāds negrib rītā atbaukt uz Griziņkalnu? Vai arī uz Monsterīti ar iksiem palēkāt? :S
Tas pati ideja kas man, pats arī arī grib old school salikamo, un uztunēt prosta ja brauc peldēt nevis ar bmx, bet ar školāruAmish[TITNS] wrote:Es ar labprāt, bet man nav iksiņa.
P.S. Nav kāds, kas pārdotu vecos padomju ričukus pa lētām naudām??
Gribās sev salikt oldskūlīgu braucamo...
Tipa -
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.