For you Dellite!
Mūzikas spēle 2
Moderator: Moderatori
Re: Mūzikas spēle 2
Šī dziesma riktīgi veca. Bet tu pats saproti, ka es neesmu tādu dziesmu mīļotājs, nepatika ritms un pats izpildījums. 2/10
For you Dellite!
For you Dellite!
Me Gusta.
Tā jau patīk šādas dziesmas, bet šij kkas pietrūkst, ritms kaut kāds tāds, manas domas 4/10.
https://www.youtube.com/watch?v=kAlvk4dHLFI
https://www.youtube.com/watch?v=kAlvk4dHLFI
-
Gredzens[777]
- Nelabojams spameris

Man jau itkā nepārāk Skutelis, bet konkrēti šī dziesma nav nemaz tik slikta kā es domāju. 7/10
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
Da nu labi neapsaukāšu lv repu bet man viņš ne pārāk patīk bet nu kaut ko jau pats arī klausos no lv repa labi likšu 5/10

Ja man būtu 4 dolāri , 3 no tiem iztērētu reklāmai /Henry Ford/
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

S.V.I.E.S.T.S
Trula dziesma. Atklausita, del ta ka tusinos visi vinu kruki. Man persnigi nepatik ne ritms ne klips.... 5/10
ps. Bonim del manis ir uz sho dziesmu addict's.
Trula dziesma. Atklausita, del ta ka tusinos visi vinu kruki. Man persnigi nepatik ne ritms ne klips.... 5/10
ps. Bonim del manis ir uz sho dziesmu addict's.

GET REKT
- Deliite[1337]
- euro

stulbenis
es jau meginaju vinju atmest
un neeee,tev vinja bija jaieliek,a to es ja nenoklausos vinju,nemaz nevaru pamosties
man vinja,loti,loti,loti patik,soo 11/10 
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris

Nu šitā jau neies krastā, izlasat tak spēles noteikumus. Te reti kuram ir 2 teikumi. Turpmāk vārnas nežēlošu.
Par dziesmu, būtībā neklausos latviešu mūziku, liekas tāda jēla, kā arī šis nav mans stils. Neskatoties uz to, dziesma nav slikta, izpildijums labs. Dodu 6/10.
Par dziesmu, būtībā neklausos latviešu mūziku, liekas tāda jēla, kā arī šis nav mans stils. Neskatoties uz to, dziesma nav slikta, izpildijums labs. Dodu 6/10.
Vārds "Rakim" daudz ko izsaka, bet diemžēl šis albums man nepatika un šī dziesma man kautkā bija noguļamā. Bet dziesmas doma laba, dziedājums tāds kā pati dziesma albumā - ne labs, ne slikts. Visam pa virsu man trūkst vecais Rakim flows. 6,5/10.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins

Prasta dziesma īsti nepiesaistija.Viens tonis, bet tā klausīties var. 7/10

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris

Dziesma galīgi garām. Pēc sākuma jau sapratu, ka būs galīgākais mēsls. Neklausos šādas dziesmas. 3/10

Jā ši exapmle dziesma laba bet esmu jau viņu atklausījies bet nu lai jai iet 9/10

- Grindz[Vendetta]
- Servera admins

Patika. Klausos arī Example. Bet tomēr šis bija nedaudz sliktāks nekā "Change the Way you Kiss me". 8/10
Vienīgais, ko es sapratu, bija vārds "madafaka" pēc katra otrā vārda. Man īsti nepatīk reps, tādēļ likšu 4/10. (sekmīgi)