Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Es nemaz neizraujos bieži ar MC tikai iegāju pastīties vai iet 

Ja man būtu 4 dolāri , 3 no tiem iztērētu reklāmai /Henry Ford/
Ēm, te ir kāds gudrs cilvēks, nu vismaz, kurš man mazliet paskaidrotu.
It kā saprotu, bet tās magnētiskā lauka idukcijas līnijas man ne vienmēr pareizi sanāk zīmēt, tad, kad vads ir satīts spolē, nu vispār pastāv 4 dažādi varianti, kā tas vads var būt satīts spolē. Negribu, to iezubrīt, bet tikai izprast.
3 attēls no augšas, kā pareizi uzzīmēt tās magnētiskās indukcijas līnijas ka arī norādīt pareizu virzienu, tur ir aprakstīts par "skrūves likumu", bet es to neizmantoju, lai nesarežģītu dzīvi, jo to visu var uzzīmēt izmantojot tikai labās rokas un kreisās rokas likumu. Tā tad. Kā es varu noteikt kā ir vērstas tās indukcijas līnijas? Kā būs tās vērstas
1) kad + būs pamainītas ar -.
2) kad strāvas virziens būs pretējs, bet + un - paliks tā kā ir attēlots
3)kad strāvas virziens būs pretējs un + ar - tiks mainīti vietām

Nu, man liekas, ka vīriešiem šīs lietas būtu vairāk izprotamas nekā man. Nu zinu, ka te vispār lielākā daļa neko nesapratīs, nu bet varbūt ir kāds, kas saprot, par ko ir runa.
It kā saprotu, bet tās magnētiskā lauka idukcijas līnijas man ne vienmēr pareizi sanāk zīmēt, tad, kad vads ir satīts spolē, nu vispār pastāv 4 dažādi varianti, kā tas vads var būt satīts spolē. Negribu, to iezubrīt, bet tikai izprast.
3 attēls no augšas, kā pareizi uzzīmēt tās magnētiskās indukcijas līnijas ka arī norādīt pareizu virzienu, tur ir aprakstīts par "skrūves likumu", bet es to neizmantoju, lai nesarežģītu dzīvi, jo to visu var uzzīmēt izmantojot tikai labās rokas un kreisās rokas likumu. Tā tad. Kā es varu noteikt kā ir vērstas tās indukcijas līnijas? Kā būs tās vērstas
1) kad + būs pamainītas ar -.
2) kad strāvas virziens būs pretējs, bet + un - paliks tā kā ir attēlots
3)kad strāvas virziens būs pretējs un + ar - tiks mainīti vietām

Nu, man liekas, ka vīriešiem šīs lietas būtu vairāk izprotamas nekā man. Nu zinu, ka te vispār lielākā daļa neko nesapratīs, nu bet varbūt ir kāds, kas saprot, par ko ir runa.

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
bērnu skaitā tevi var likt droši bez domāšanasSpozhais[1337] wrote:Man liekas ka te daudz "vīriešus" neatradīsi, drīzāk bērnus.

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
nu tad kad es macijos - 2 vai 3 gadus atpakal,tad sitas mums bija fizika,un tad uz to bridi es sito zinaju,bet tagad varu pateikt vienigi to ko atceros. mainit polus,mainijas magnetiska lauka kustiba,un skatoties tajos attelos es vnk esmu WTF! atomi/joni or shit kustas no kreisas uz labo pusi - pec zimejuma jo tur ir + un - ,bet ja samainis vietam - un + tad bus no labas uz kreiso! kas tur nesaprotams,pec ta ari nosakas ziemelpols, and other shit!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
lol.Spozhais[1337] wrote:Nu jā, pilngadība man vēl nav, nemīz.
izaudz ;D
ja nesaproti un vari atbildēt tik ar ko stūlbu, not my prob.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Nu, ko 1h, un uzcepu pasreizejo sigu...
Sakuma tas bija ka neizevies overlay shit! Bet izdomaju piestradat.. so visi var mani heitot bet man patiikk!! 

GET REKT
Forši, tas ka tu ar to kādreiz mācījies, vispār tā ir pavisam viegla 11.klases viela, kuru mēs pagājušajā gadā ņēmām, jo mēs mācījāmies visādas interesantas lietas. Kad man būs brīvs laiks paņemšu spolīti rokās un diegu un tad ekspermentēšu un gan jau visu sapratīšu.Deliite[1337] wrote:nu tad kad es macijos - 2 vai 3 gadus atpakal,tad sitas mums bija fizika,un tad uz to bridi es sito zinaju,bet tagad varu pateikt vienigi to ko atceros. mainit polus,mainijas magnetiska lauka kustiba,un skatoties tajos attelos es vnk esmu WTF! atomi/joni or shit kustas no kreisas uz labo pusi - pec zimejuma jo tur ir + un - ,bet ja samainis vietam - un + tad bus no labas uz kreiso! kas tur nesaprotams,pec ta ari nosakas ziemelpols, and other shit!

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Uhh, labaak buutu paprasijusi, ko par kimiskajam reakcijam..Kri wrote:Forši, tas ka tu ar to kādreiz mācījies, vispār tā ir pavisam viegla 11.klases viela, kuru mēs pagājušajā gadā ņēmām, jo mēs mācījāmies visādas interesantas lietas. Kad man būs brīvs laiks paņemšu spolīti rokās un diegu un tad ekspermentēšu un gan jau visu sapratīšu.Deliite[1337] wrote:nu tad kad es macijos - 2 vai 3 gadus atpakal,tad sitas mums bija fizika,un tad uz to bridi es sito zinaju,bet tagad varu pateikt vienigi to ko atceros. mainit polus,mainijas magnetiska lauka kustiba,un skatoties tajos attelos es vnk esmu WTF! atomi/joni or shit kustas no kreisas uz labo pusi - pec zimejuma jo tur ir + un - ,bet ja samainis vietam - un + tad bus no labas uz kreiso! kas tur nesaprotams,pec ta ari nosakas ziemelpols, and other shit!
No litija, nikela reakcijas so to zinu..

Kaarteja, bezmiega nakts - visi gul nav ar ko runat sad...

ps..
Es moska kautko samurgoju..

GET REKT
- bobiksv6k[1337]
- euro
11. klases viela, jā. Es esmu 11. klasē, bet šitais man vēl ir priekšā.
Vakar fizikā runājām par Izotermiskiem, Izobāriskiem un Izohoriskiem procesiem. Yea!
Vakar fizikā runājām par Izotermiskiem, Izobāriskiem un Izohoriskiem procesiem. Yea!

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Deliite[1337]
- euro
ar diegu un spoliti tu neko nesapratisi,tev jauztaisa elektro magents un jadabun metala putelkji,tad tuvaresi uzskatami redzet kas un ka notiek, bet ar diegu un spoaliti tu tikai dabusi galvas sapes!Kad man būs brīvs laiks paņemšu spolīti rokās un diegu un tad ekspermentēšu un gan jau visu sapratīšu.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Vajag izjaukt ģenerātoru būs ļoti spēcīgs magnēts
Tak es gan jau sapratīšu, parunāšu ar pašu gudrāko cilvēku, proti, sevi un visu noskaidrošu. Man pietiks tikai ar spoli un diegu.
Mmmm, 11.kl un 12.kl fizika ir dievīga, tāda konfektīte. Bobik, aij tur vēl nav interesanti par tiem gāzu izoprocesiem, kad sāksies par elektrību un visām elektriskajām ierīcēm tad ir forši. Un vēl man bija par mašīnas iekšdedzes dzinēju. Visas fāzes vajadzēja aprakstīt, kas notiek ar gāzi šajās fāzēs.Tas bija par tiem izoprocesiem, tā kā nebrīnies, ja kd. tev tas būs.

Mmmm, 11.kl un 12.kl fizika ir dievīga, tāda konfektīte. Bobik, aij tur vēl nav interesanti par tiem gāzu izoprocesiem, kad sāksies par elektrību un visām elektriskajām ierīcēm tad ir forši. Un vēl man bija par mašīnas iekšdedzes dzinēju. Visas fāzes vajadzēja aprakstīt, kas notiek ar gāzi šajās fāzēs.Tas bija par tiem izoprocesiem, tā kā nebrīnies, ja kd. tev tas būs.

Jū, fizika ir labs priekšmets. Pašam patīk. Man tas pats, kas bobikam tagad. 
Tikai vairāk patīk to visu darīt praktiski.

Tikai vairāk patīk to visu darīt praktiski.
Me Gusta.