Mūzikas spēle 2
Moderator: Moderatori
Re: Mūzikas spēle 2
klausams gabals. aceros ka si bija ari step up 3d , kopuma 9/10
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Nepatika,kā arī neklausos šāda veida mūziku,likās garlaīcīga un nedomāju,ka ikdienā kaut ko tādu varētu klausīties 1/0

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
it's kiss. Si muzika, laigan man ne ipasi simpatize ir klasika un cienijama. Ar savu jegu, un uzskatiem. 9/10.
J'adore.

J'adore.

GET REKT
- Deliite[1337]
- euro
hardcore vienmer ir paticis,bet starp izveli jumstyle vai shuffle,tad labak tomer izvelos jumpsrtyle,so sita dziesma der abiem,tapec 8/10
ja hardcore,tad turpinat talak ar vinju!
ja hardcore,tad turpinat talak ar vinju!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NWA]Aeroz
- Jauniņais
- Location: Compton and Long-Beach together and you know you're in trouble.
Labs bass dziesmai, ritms ciešams, bet tā nav ne vārdu, ne kā. 3/10.
ja neieliksi 10, esi gejs
ja neieliksi 10, esi gejs
- Grindz[Vendetta]
- Servera admins
Nepatika. FUJ! Es piemēram neklausos T.B.E.P., tāpēc 3/10.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Nu dziesma nav galīgi manā stilā, visu laiku var teikt viena un tā pati skaņa.Vien vārd sakot nepatika. 4/10

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Mixtape materiāls, beats drausmīgs un čaļi pat beatam līdzi netur. Diezgan vājas lirikas šiem izpildītajiem, tāda sajuta ka tik pat labi varētu klausīties Lil Wayne, Wiz Khalifa un tādā garā, tieši tik pat spēcīgas lirikas. 4/10
Nu tā klausāma priekš manis,bet nedomāju ,ka ikdienā ko tādu varētu klausīties. 1/10

Dazas kiss dziesmas ir ikdiena klausamas. . Tomer si kaukta nepiesaistija 6.7/10
Diezgan neslikta kompozīcija. Dziesma kļuva diezgan enerģiska un melodiski raiba uz viduci, tā kā, nevar pat teikt neko sliktu. Lūk kā mans stils izmainījies. :DDD 8/10

- Deliite[1337]
- euro
sakuma domaju ka bus kartejais [c]rap.bet pec tam kad saku klausites,man vnk iepatikas tas biits,un kad saku klausities vardos,tie patiesham likas diezgan sakarigi ar dziesmas biitu! tapec 9/10
tie kas heito dnb,vispar nav jega slegt ieksha video
tie kas heito dnb,vispar nav jega slegt ieksha video

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Nu klausīties varēja.īpaši tā nepeisasistija, bet nu kā jau teicu klausīties var. 7/10
Zb ka Kichyss visas manas dziesmas vertē, ielieku dziesmu, uzreiz heiteris Kichyss vertē.
Zb ka Kichyss visas manas dziesmas vertē, ielieku dziesmu, uzreiz heiteris Kichyss vertē.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- PROSTO KRASAVA
- Nelabojams spameris
5/10.