Amish[TITNS] wrote:Es nesaprotu to, ka cilvēks nezin, kas ir otrpus monitoram un sola pa muti, tā, ka būtu baigais pa galvu devējs.
Now thats fukkin hilarious!
Un man uz sevīm nav jāskatās.
Nevienam pa muti nesolu, netēloju bravūrīgo.
EDIT: Un tev smiekli nenāktu, ja tu esi pāri 2m augumā un tev, piemēram, kaut kāds tukls trešklasnieks pa purnu solītu???
emmm doma ka vinsh nevar? pec bildes neizskatas ka vinjam butu 10 gadi!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Hustler_Believable wrote:nee, evols visiem iedos pizdi!
Tak cik var dirsties aiz monitora, mobilos saskrienas izkaujas, un miers! yo!
Tu jau esi tas lielais pizdi devējs.Nekur nekādā kaktā neesmu teicis ka došu un ka vispār teicu ka došu.Tākā,nevajag te piedirst forumu ar bezsakaru.Trollis tu sranais.
Kri wrote:Zoc, mierīgāk, šodien ar nav garīgā?
Vakar man jau bail palika braukt ar tevi mahā, kad tu pie stūres pa Līksnas celiņiem un līkumiem uz 100 km/h tēsi. Šodien labāk pie auto stūres nesēdies!
Ir man garīgais vienmēr.
100km/h tas nav nekas, ir braukts ātrāk.
Un jau sēdēju, izspiedu 130km/h.
nu man parasti visi kliedz virsu kad es saku braukt atrak par 180km/h
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Zoč, šodien no Kaļķu hatas līdz tai hatai, kur apčarka izspiedu 140km/h, bet jau bija strjomna, jo goļfiņš jau jeļi pie zemes turējās Domāju pilnajā gabalā varētu izspiest 160km/h.