Es Kadu Ban!

Rodas jautājumi? Iegriezies šeit un uzzini atbildi.

Moderator: Moderatori

Locked
Deliite[1337]
euro
euro

Es Kadu Ban!

Post by Deliite[1337] »

vai Nismo vai Gibox varetu paskatities ban/kick utt faila ko es esmu darijis ar admin acc,vnk man ir domas ko es esmu kadreiz darijis,ka daudziem ir sliktas domas par mani! acc ir bijis uz Dzin4egs vai _FortiS_Dzin4egs,Nismo vai Gibox butu tik jauks un iekopetu shitaja topica ko es esmu darijis no iesakuma kad sanemu acc!
Jau Ieprieksh Paldies!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
SaW
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Es Kadu Ban!

Post by SaW »

Neko man liekas tu neesi nodarijis... Vnk pieņem nevis labākos, bet tos, kuri skaitās draugi citiem administratoriem! Jo protams, ja ir nepatikas, tas otrs administrators teiks ANTI lai arī kā viņš censtos citiem palīdzēt!
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

nu es saprotu,nismo uzrakstija ANTI dumper's ari ANTI un parejie instiktivi ANTI,pec tam es paprasu ko tad es tev esmu izdarijis ka ANTI,parasti ir kaut kads slepts motivs,vinsh saka ka es kadu esmu banojis,es vispar neesu nevienu banojis tikai kick,un kick es stipri kickoju Zocs kad vinjs vel nebija VorteX!
pats labi atceries tadu momentu!
Last edited by Deliite[1337] on 15 Sep 2008, 22:25, edited 1 time in total.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

Runājot par pieteikumiem. Uz pusi nemaz nav atbildējuši un vnk aizslēguši !

p.s. nismo ir kaut kādas pretenzijas pret mani tik es nezinu par ko ! Nevēlies man pastāstīt :?
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

es ari nesaprotu daudzas lietas kas tagad notiek....
nismo uzrakstija ANTI un visi ka bara saka drukat ANTI...
kaut kas jau jusos nepatik,tapat ka Jugurtu nepanema,nepanemu un viss...
kaut kas uznak prata,ka piemeram nepatik un viss,piemeram SEC uzreiz panema.....
te jau ir kaut kadi slepti motivi....
pat neapskatit un slegt ciet vai vnk neatbildet!
nismo_AmP
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by nismo_AmP »

Tak tava attieksme ir nožēlojama, ja salīdzina, piemēram, ar SEC. Viņš palīdz mums ar serveri, vairāk iesaistās visā darbībā, a tu? Paskaties uz savu signature, atceries kāpēc tiki no čata izbanots.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

jus vienu dienu VISI gulejat un 2 chiteri lidinajas pa pilsetu,mes ar jannku baurojam ka chiteris,visi ardaas ka nekas nenotiek,ja man butu iespeja es vizmas butu muti licis vai kickojis to kas chito,ja nevaretu ban....!
wow kas tur tads ir mana parasksta,jannka pats shito rakstija kad bijam Nelly addicted chata,vinjam nebija nekas preti....
mani izbanoja no boxg chata delj ta ka es aizsutiju saitu kur visu laiku jaspaida OK,es nepaspeju piebilst ka ar shito varetu kadu pachakaret,bet es jau izmest,nu ok ja nespej dot vardu tad ok!
wow SEC ta biezhi palidz ar to ka gulj un visi ardas,tapat ka citi KRUTIE admini!
izlaboshu savu sign, ja KADAM nepatik!
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

SEC savus pienākumus dara gan. Turklāt diezgan labi ko nevarētu teikt par dažu labu. Neatceros kuru dienu, bet pat Sinner's mani pievīla. Es teicu ka viens čīto vai lamājas ( konkrēti neatceros ) Sinner's vnk klusēja un neatbildēja !

Ja jums ir kaut kas pret manu signature varat iet un ieskrieties *
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

nu vispar piekritu ja nem visu bildi kopa par SEC,bet ir bijushi brizhi kad vinsh ignore notiekosho,bet vot sinner un vel dazhi chist gulj un ignore chatu un parejo kas notiek!
atceros viens dzheks ta dirsas ka man gribejas jau kadas 10 reiz mute vai kick,bet sinner mierigi chucheja!
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Tak samierinies ka nebūsi admins un viss, ne tev par to lemt.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

to ka tev nav lemts tas ari ir fakts!
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Jā, to es zinu, bet es ecenšos par to raudāt un taisīt forumā tēmas, tas man liekas bērnišķīgi, tev grūti ar to samierināties?
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

es samierinajos tad kad bija jau visi rakstija ANTI,bet kad paprasiju kapec? tad izskaneja vardi,ka es esmu kadu par neko izbanojis,tapec es aizdegos ka es nevienu vispar nekad neesu banojis!
Locked