Viss, kas ir saistībā ar Velo
Moderator: Moderatori
Re: Viss, kas ir saistībā ar Velo
Es kad braucu ar iksu, braucu tikai ar cimdiem. Daudz ērtāk + no gripiem arī tulznu nav. Kad braucu bez cimdiem bija dīvains fīlings, jo stūre uzreiz likās baigi šaura. Kā nekā cimdi jau arī ir pabiezi un pufīgi, līdz ar to liekās, ka resnāka stūre. + Ar cimdiem saķēriens ar stūri/gripiem labāks. Neslīd tā pa gripiem rokas.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Man iemesls galvenais ir tulznas! Diezgan pretiga padarishana.... + protams ziema....Amish[TITNS] wrote:Es kad braucu ar iksu, braucu tikai ar cimdiem. Daudz ērtāk + no gripiem arī tulznu nav. Kad braucu bez cimdiem bija dīvains fīlings, jo stūre uzreiz likās baigi šaura. Kā nekā cimdi jau arī ir pabiezi un pufīgi, līdz ar to liekās, ka resnāka stūre. + Ar cimdiem saķēriens ar stūri/gripiem labāks. Neslīd tā pa gripiem rokas.

Jo esmu braukajot bez cimdien noravis aadu vienam pirkstam, lidz locitavai
nav patikami
vispar jau uz maniem odi gripiem ir eerti bez cimdiem bet labak tomer ar cimdiem braucu!

GET REKT
- bobiksv6k[1337]
- euro
Vienu dienu braucu uz skolu bez cimdiem. Sapratu, ka vajag cimdus, jo rokas salst.
Iemesls, kāpēc braucu bez cimdiem, ir tāds, ka es viņus biju atstājis pie vagona netīšām. x)

Bija šitādi. Vispār arī man viņi patika, bet tagadējie tāpat ir labāki. x)
Iemesls, kāpēc braucu bez cimdiem, ir tāds, ka es viņus biju atstājis pie vagona netīšām. x)

Bija šitādi. Vispār arī man viņi patika, bet tagadējie tāpat ir labāki. x)

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
mana uztvere no fear ir labaki par dakine.. bet par gaumi laikam nestriidas..
Kvalitate tiem dakine laba ?

GET REKT
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
A i tie cimdi man nebūs vajadzīgi.
Tas tur nokačāju bijis proper picture book, čuņa tikai pašā sākumā redzams 4 min, a pats video 54 min, noskatījos tik čuņu, nekas tāds īpašs, bet čunčulis strītā labs.
Tas tur nokačāju bijis proper picture book, čuņa tikai pašā sākumā redzams 4 min, a pats video 54 min, noskatījos tik čuņu, nekas tāds īpašs, bet čunčulis strītā labs.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- bobiksv6k[1337]
- euro
TLD ir vēl labāki...Hustler_Believable wrote:mana uztvere no fear ir labaki par dakine.. bet par gaumi laikam nestriidas..Kvalitate tiem dakine laba ?
Es pirku DaKine cimdus tāpēc, ka man vajadzēja viņus tagad. Es netaisos tur gaidīt 2 nedēļas, kamēr atnāks no ārzemēm + vēl gaidīt, kad kāds veiks CRC sūtījumu... Tas man neinteresē. Es labāk aizbraucu vienkārši uz burusportu un nopērku seksīgus cimdus.
Par DaKine nevar neko sliktu teikt. Vieni cimdi man noturējās 2-3 gadus (Protams, beigās jau viņi bija izjukuši līdz pēdējam). Brālim DaKine Defender turas 2. gadu jau (brālis pats reti kad izbrauc, bet, kad nopirka, tad brauca biežāk).

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
TLD nebut nav baigie labie cimdi.. Vismaz no biedriem ar kuriem braucu motokrosa atsauksmes bija so so... Best cimdi ever ir Fox Pavector.. Or bomber.. Bet nu 30ls par cimdiem[bomber] bet nu tie kam bija slaveja nonstopa.. 
edit: bobik, ir serga veikals, honda. pie serga es pat mosk vel skidku sarunat varu xd. Labak cimdus skaties moto veikalos, kvalitate labaka cena ari!

edit: bobik, ir serga veikals, honda. pie serga es pat mosk vel skidku sarunat varu xd. Labak cimdus skaties moto veikalos, kvalitate labaka cena ari!

GET REKT
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins

- bobiksv6k[1337]
- euro
Believable, pastāsti, kāda tur tā cena. No cik līdz cik? Es negribu aiziet uz moto veikalu pēc cimdiem, ja no viņiem tur tāpat būs tikai Fox, kuri ir daudz dārgāki, nekā Burusportā DaKine. Kvalitāte... pie velna kvalitāti. Ar vieniem cimdiem es varu nogāzt 2-3 gadi, līdz viņi saplīst. Ar citiem cimdiem es arī varu nogāzt 2-3 gadi... Tad man apnīk.

/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Konkreeti tos answer ar kuriem braucu nopirku par 13ls! Lidzigas klases MX cimdi, labu brendu [ TLD,FOX(ap 15ls),Shift,Alpinestars,Thor.. Visi ir + - 15 - 20ls.. Un kvalitates ir nesalidzinami labaka ka velo cimdiem... Dodies uz veikalu Honda, kas ir blakus dienvidu tiltam un aplim. Vel tur netaalu ir serga veikals.. Tur ir nedaudz daargak... iespejams varu atlaidi sarunaat - tur savus answer neemu. Lai veicas! 

GET REKT
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Sakam kaut ko citu runāt, nevis pa tiem cimdiem ;D
Slimais čalis, līdz svars tik labs, bike control ar labs.
Slimais čalis, līdz svars tik labs, bike control ar labs.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Sadaļa aizmirsta līdz pazemes dzīlēm
Nu ko,rīt tiks iepirkta Blackmarket Bada Bing Stūre,un pirmdien-Dartmoor Funky stūre,un arī Dartmoor Fortress aploce.Lai arī sākumā gribēju datoru,izskatās ka šogad nesanāks...Bildes arī būs,ja sarunāšu ka nobildē,jo mans fočuks bremzē ārkārtīgi.
Nu ko,rīt tiks iepirkta Blackmarket Bada Bing Stūre,un pirmdien-Dartmoor Funky stūre,un arī Dartmoor Fortress aploce.Lai arī sākumā gribēju datoru,izskatās ka šogad nesanāks...Bildes arī būs,ja sarunāšu ka nobildē,jo mans fočuks bremzē ārkārtīgi.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Joka pēc ieliku šo pārdošanā pa 300Ls.bobiks[1337] wrote:Precizē, kāda stila braucējs. Piemēram, DH bez bremzēm ir tas pats, kas es bez krāniņa.Evolzz wrote:Tev pašam kautkas nav kārtībā.Bremzes bojā gaisu,tas arī ir viss.Paprasi jebkuram braucējam,viņš tev pateiks,ka bremzes nav vajadzīgas.
Te būs mans ričuks.
Rāmis: Panther dirt
Dakša: MZ Dirtjam comp 120mm
Klaņi: Truvativ isoflow
Mierinātājs: Truvativ boxguide
Bremzes: Hayes MX3 (180mm priekšā 160mm pakaļā)
Stūre: Da Bomb Big stick (680mm)
Robotiņš: Shimano Deore
Priekšējais rats:
Aploks: Rodi DH
Rumba: Novatec D041SB
Gumija: Halo Choir Master 2.35 vai Maxxis Overdrive 1.75
Pakaļējais rats:
Aploks: Grossman
Rumba: Pivit
Gumija: Halo Choir Master 2.35 vai Maxxis Overdrive 1.75
Pielietojums: Ikdienas vajadzībām + izklaide.
Bildēts ar telefonu.
btw.. Šodien biju trasē ar ričuku. Forši pavizinājos, vienu reizi arī nokritu. Nošļūcu ar galvu pa virāžu.

/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
teiksu, tev atklati ka tada komplektacija aizmirsti, to ciparu jebkad. Panther ramis , srsly. Deore, sis modelis, konkreti sen sen sen ir aizgajis aizmirstiba... + Viss, ko tur salasu uz 180 apmeram pavelk. Bet nu mosk paveiksies.

GET REKT
- bobiksv6k[1337]
- euro
Pagaidām mani ričuks vēl apmierina. Ja reāli domāšu par pārdošanu, tad arī likšu citur un citās cenās.

/b/oxG