Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
mos caur wlan wai wi-fi , bet tas parasti pasham jauzsledz(vismaz man bija)
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
crusher , iemet pa pm savu skype niku.
Ir par vienu shtelli japaruna.
Jau tak teica ka caur vadu btw.
Ir par vienu shtelli japaruna.
Jau tak teica ka caur vadu btw.

GET REKT
28.09.11 ap 16:00 tiks pārtraukta servera darbība uz ~20 min. došos uz datu centru pievienot serverim vēl vienu hdd.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Man ir ATSLĒGTS, varat neticēt, bet tā ir. Vienkārši aizmirsām samaksāt rēķinu un momentā atslēdza, šodien vajadzēs samaksāt un tad jau pieslēgs. Es pati nesaprotu, kā tas ir iespējams. Ir tā, ka brīžiem izlec paziņojums no NETGROUP, lai samaksātu rēķinu, bet forumā un citās lapās var ieiet, izņemot dr.lv, facebook.com u.c.[AoD]Zocs wrote:Nu kā ir iespējams, ka tev atslēdz netu un tu vari ieiet mājaslapās?
Jannka, es sen esmu zinājusi, ka ir kaut kāds augstāks spēks par mums.

- [NWA]Dumper
- Bembists
Da čista, dievi tev ļauj apskatīt internetu bez pieslēguma. Viss slēpjas tajā, ka mums ir rūteris. Es kad mainīju pieslēguma veidu un bija atslēgts, tad piemēram skype man darbojās, bet tikai tik ilgi kamēr neizgāju no sava profila. Viņš darbojās kā lans un caur viņu dabūju internetu, bet tieši no mana datora nebija tiešā savienojuma ar internetu.

- Deliite[1337]
- euro
Labrit visiem,man sodien 11 no rita saksies tiesas sede par maniem kriminalajiem nodarijumiem! ja es pazudu pekshni tad zinat kur es esmu! ar jums bija jautri pavadit shos gadus,un trolljot foruma un chitot serveri
lai jums veicas!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris

gl deliit, prasi vismaz, lai tevi sūta uz sieviešu cietumu

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Boni lai veicas! Žēēēl 
A ko viņš izdarija?

A ko viņš izdarija?

Ja man būtu 4 dolāri , 3 no tiem iztērētu reklāmai /Henry Ford/
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ceru ka boni neietupinās cietumā, vajag kas vad SOTW & ATOW, un tas ir bonis.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- Deliite[1337]
- euro
nu psc,pat normali iesedinat nevar! tiesu parcela 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
A pa ko tevi sēdina, un cik ilgi tu domā būs, baigos sūdus esi savārijis ? 

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Labāk sēdet pie PC , vai iet laukā , nekā sēdet ķurķi
A ko es izdarijis?

A ko es izdarijis?

- Deliite[1337]
- euro
ja butu sekojushi lidzi forumam aktivi,butu zinajushi,es pat biju vairakas reizes metis linku no TVNET!
Es jau sekoju , mošk tad te nebiju sācis spēlēt , ja vari atkal atrast vari iemest? Gribu redzēt :O