Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Re: Beztēma #7

Post by Hustler_Believs »

nu, ko vakar iegadats vel 2x 2gb ddr2 rams, 250gb wd cietais, kaste ar psu.. sodien dvi pareja.. Vel vajag wifi karti klavu un peli.. :D

Vienigi kas uztrauc - manai platei ecs ir pciexpress 1.1 bet videokartei 2.1....
karte, ati. Tur jau visam buutu jaiet jo pci jau ir backwards compitable.. bet uztrauc shis nedaudz palube... :/
Image
GET REKT
Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Hemis[ADT] »

Visi tā vien tik gaidija, kamēr tu iepostosi ko tu vakar iegādājies. Paldies tev, tagad mēs zināsim.
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

zini, tas vairak bija ar domu, par to pcie slotu.

es tikai piemineju to.
Image
GET REKT
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Tads fonts ka D burts sudigs :/
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Gibox[BoxG] wrote:atkal ir atļauta automātiskā ielogošanās forumā! ;)
Kuram šis strādā?
Man ir tā pat kā vienmēr. Ieej forumā, logojies iekšā... + arī pēc kādas stundas izmet no foruma ārā.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

Hustler_Believable wrote:nu, ko vakar iegadats vel 2x 2gb ddr2 rams, 250gb wd cietais, kaste ar psu.. sodien dvi pareja.. Vel vajag wifi karti klavu un peli.. :D

Vienigi kas uztrauc - manai platei ecs ir pciexpress 1.1 bet videokartei 2.1....
karte, ati. Tur jau visam buutu jaiet jo pci jau ir backwards compitable.. bet uztrauc shis nedaudz palube... :/
Kādēļ nepirki DDR3 ramu? Šie tak ir labāki.
Image
[AoD]Coyote
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Coyote »

PhotoShop'eri izskatiet lūdzu pieprasījumu sadaļu. :)
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Velak, paskatishos.

Nenemu ddr3 jo nosaciti iegrabos panemot am2+/am3 plati ar ddr2... Nu labi ehh ir ka ir.. Velak iespejams plati mainiishu! yo!
Image
GET REKT
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Tieši tas, ko es tev iepriekš teicu par aizvēsturisku detaļu pirkšanu.
Jā, protams strādās, bet tad tu tur liec kādu karti gribi, viņa strādās tikai ar pciex 1.1 ātrumu, ar to, es domāju, ka uz gta iv vari necerēt. Kā arī no 4gb ram nav nekādas jēgas, vēl jo vairāk, ja uz tās sistēmas uzbāzīsi 64bit OS, lai būtu krutāks, tavai komplektācijai tas galīgi nav vajadzīgs, jo tā nespēs pavilkt neko tik prasīgu.

Jebkurā gadījumā, pēctam pērkot normālu pc būsi izmetis uz pusi vairāk, nekā uzreiz nopērkot normālu. Tavam tagadējam pirkumam nesaskatu nekādu jēgu, ja tas ir vākts no detaļām, kas bija daudzmaz normālas pirms 6-7 gadiem.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

/teksts iznemts/

Negribu kaskji. Kad pabeigshu izmeginashu pats - redzesim kuram bija taisniba...
Image
GET REKT
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Nezinu kāds bija teksts, bet es kašķi nemeklēju. Man ir pilnīgi vienalga, vai tev to gta iv velk, vai nevelk. Es saku vienkārši faktu, ka pciex 1.1 ir 2,5GT/s, pret ko jebkāda karte atdursies, bet ex 3.0 ir pāri 8GT/s
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Teksts bija garsh..

Nelej svietu, par ieshanam. reti kura videne to speej izmantot. Zinu tikai dazhas. Taalak, izskaidro luudzu ka tiesi sads radeons ka man. 4200+ athlon 64x2 un 4gb[4x1] rams to visu panes ? Uz mid/max setiem.. dirt 3 vispar iet uz max ar 30+fps.
Tapec, es ari neticeju, kamer dzive neieraudziju.. :)

Nu es sakrameshu - ja izradisies taisniba tev visu cienju.
Image
GET REKT
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

ata visiem!
[AoD]Coyote
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Coyote »

kas notika? :o pirms aizej uztaisi man avatāru. :D
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Nespēj izmantot? Pieņemsim, ka tā tev ir pci ex 16x karte v1.1 slotā, kas atbalsta 40GT/s. 1GT/s ir 8GB/s. No tā, ņemot vērā - http://www.hardwaresecrets.com/article/131 izriet, ka ...? To visu google var atrast. Varbūt, ka kļūdos, bet ganjau atradīsies vēl kāds gudrāks, kas palabos. :D

Būtībā, es nesaprotu par kādu sistēmu tu runā, ja ir 30+fps @ dirt3. Cik sapratu, tad vēl nemaz nav salikta. Ja tas ir citam, tad neaizmirsti, ka tev tur ir pciex 1.1, nevis 3.0. Tu te tagad ar velosipēdu mēģini pa autobāni braukt. Ja tev būtu HD 4850, tad mazliet tikai pietrūktu, lai dabūtu maksimālo. Bet man tā vien pietika priekš gta iv ar to hd4850.

2.kārt. Kādu hdd paņēmi? kkādu random? Vai ar konkrētu mērķi, lai tev tur nav 8 vai 16mb cache? Es tev kā ieteikumu saku, nekas nesanāks, ja pirksi detaļas, nesekojot līdzi to specifikācijai. HDD bufera izmēram arī ir liela nozīme. Ja tu to visu par velti dabūtu, tad būtu cita lieta.

Bet nu mēģini, nemēģinu tevi apstādināt, ja panāksi sev vēlamo efektu - apsveicu.
Last edited by [AoD]Aleksis on 02 Oct 2011, 00:53, edited 1 time in total.
Image
Locked