Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Deliite[1337]
euro
euro

Re: Beztēma #7

Post by Deliite[1337] »

arprac kkas notika un bans bija man!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

Nu, jaa. Aleksim bija taisniba, ka man psu beidzas nost.... Shodien aizvedu uz remontu, sad. ;d

P.S rakstu no telefona.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

vispar, to teicu es.

PSU normali, jaskatas no 500w.. Lai ir ar nelielu rezerviti.
Image
GET REKT
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Ko pie velna Lembergs pīpē?
Lembergs īstenojis ieceri par Ventspils naudu: 100 venti būs līdzvērtīgi vienam latam
Kārtējā naudas šķēdēšana...

+ Zeitegist ir kautkas izcils, konkrēti par kristiešiem... But he loves you.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Jā, esmu katole un ticu Dievam. Un kas par to? Varbūt kādam ir smieklīgi? Eju katru svētdienu uz baznīcu. Man neviens to nekad nav piespiedis, pati esmu izvēlējusies to darīt. Piekritīšu, ka ar reliģiju palīdzību daudzi cilvēki piepelnās, piemēram, kā prāvests, bet ne visiem ir tāds nolūks. Kad ir svētki Aglonā, tur tik tiešām garīdznieki piepelnās, tieši Aglonas garīdznieki, jo viņi savāc ziedojumus + vēl ievāc nomu no tirdziņiem, kas ir izvietoti pie baznīcas, tur tiešām apgrozās lielas naudas. Iepriekšējam Aglonas prāvestam pat piederēja privātais helikopters vai kaut kāds cits tur lidaparāts, īsti neatceros, negribu melot. Bet, ja runa iet par manu dzīvesvietu un tās prāvestiem, tad tā viennozīmīgi nav. Nemaz tik daudz viņi nenopelna, kaut gan pieder dažādi īpašumi ar kuriem nekas netiek iesākts. Iepriekšējais Līksnas(vieta, kur es dzīvoju)prāvests bija ņēmis aizdevumus uz savu atbildību, lai tikai atjaunotu baznīcas torņus. Viņš meklēja dažādas savas paziņas no Itālijas un citām zemēm, lai tikai iegūtu to naudiņu, protams, arī paši tautieši ziedoja. Viņš visu to darīja labos nolūkos. Tā kā nav viss kā jums šķiet.

Un par to elli, vai tad tu nedomā, ka katram vajadzētu tik tiesātam taisnīgi par saviem labajiem un sliktajiem darbiem?
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

vispar, es pedejo klasi pabeidzu katolu skola... Teiksu tikai to ka man personigi tas sabojaja iespaidu par religiju un visu to aptveroso. Priesteris, atlaujas iegadaties jaunu auto un pravests staiga camel zaabakos! Neuzskatu ka viniem butu jaafishe tik loti tas naudas staavoklis. Par ticibu - saskana ar bibeli un spriezot pec musdienu pasaules 90% no zemes nonak elle.... Bet tomer pec sis skolas pieredzes saku pamazam klut par ateistu.. Jo visa garidznieku attieksme nevis palidz bet noved vel lielaka bedre.
Image
GET REKT
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Nevienam nelieku dzīvot kā es uzskatu, galvenais ka paši ir laimīgi ar savu dzīvi.
Man pieņemsim ir interesants šis temats, ja nokopē reliģiju no ēģiptiešiem, + aizstāj Horus ar Jēzu, un par to vel bonusā liek maksāt, tipiska politika.
[AoD]enternal
Censoņa
Censoņa

Post by [AoD]enternal »

Deliite[1337] wrote:sheit tie moderatori ir 16gadigie,un ko no tadiem var gaidit? nesaku ka moderatori ir slikti,bet to ka ja tomer moderatoriem butu kkadi 20 gadi,un tadi kas pabeigusi skolu,un ir kkadas moralas vertibas tad ari butu kkada kartiba,ka tas notiek gfx.lv pamegini tur kko lieki stulbu iepostot!
Nu bļa, īstais cilvēks, kurš runā par morālajām vērtībām.
Tev pohod ir 18 gadu , bet tāpat tu esi čaiņiks. ))
Image
Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Hemis[ADT] »

Tiešām, labs temats panesās, varētu te kko ierakstīt, bet labāk to nedarīšu, jo būs jālasa 10 lapas ar uzbraucieniem.
Btw oriģināls by George Carlin manuprāt ir labāks:
https://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o
3:10 - 3:45 labākā vieta :D
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Hemi, to pašu ieliku iepriekšējā manā postā, tik tur bija animēta šī runa, tik nogrieza pārējo gabalu. F*ck, esmu paakls - nepamanīju vārdu "orģinālo".

+ Vari padalīties ar to rakstu, man patīk palasīt garlaicīgos vakaros.
Last edited by Kichyss on 12 Oct 2011, 21:59, edited 4 times in total.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Kas par vainu varētu būt datoram, ja nevar uzrakstīt mazo ģ, bet var uzrakstīt lielo Ģ?
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Hemis[ADT] »

Kichyss wrote:Hemi, to pašu ieliku iepriekšējā manā postā, tik tur bija animēta šī runa, tik nogrieza pārējo gabalu. F*ck, esmu paakls - nepamanīju vārdu "orģinālo".

+ Vari padalīties ar to rakstu, man patīk palasīt garlaicīgos vakaros.
Labāk nē, vel no kāda moda noraušu banu, skarbi vārdi man padomā :/
Būtībā jau tas pats kas video, tikai latviski.
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

raksti, raksti, no hard feelings, no one gives a shit anyway un šaubos vai kāds tev liktu par ko banu, ja nu vienīgi gibox, pārējajiem poniji ar rozā asti.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

[AoD]enternal wrote:
Deliite[1337] wrote:sheit tie moderatori ir 16gadigie,un ko no tadiem var gaidit? nesaku ka moderatori ir slikti,bet to ka ja tomer moderatoriem butu kkadi 20 gadi,un tadi kas pabeigusi skolu,un ir kkadas moralas vertibas tad ari butu kkada kartiba,ka tas notiek gfx.lv pamegini tur kko lieki stulbu iepostot!
Nu bļa, īstais cilvēks, kurš runā par morālajām vērtībām.
Tev pohod ir 18 gadu , bet tāpat tu esi čaiņiks. ))
Paldies par taviem miljajiem vardiem no tavas puses!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

bobiks[1337] wrote:Kas par vainu varētu būt datoram, ja nevar uzrakstīt mazo ģ, bet var uzrakstīt lielo Ģ?

Ja lielo vari uzrakstīt ar Shift+garumzīmes poga+g, bet bez shift nevari, tad uz garumzīmes+g tev kādai programmai ir uzlikts Hotkey`s.
Image
Locked