Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Tagad čīkstat par stingrākiem noteikumiem, kad biju uzliecis noteikumu, ka Beztēma nav čattopiks, tiks vārnoti visi, kas raksta hohmu utt. mani te heiteru bars heitoja līdz ārprātam, visi čīkstēja kā mazi zīdaiņi n shit. Paši nezinat, ko gribat.

- Deliite[1337]
- euro

problem?Shift wrote:tagad šitas ir kkāds latvian gay community ?
par to chatu tas bija drusku nepareizi uzrakstits - izdomats,jo vajadzeja precizet kados gadijumos ir javarno un kados ne!Amish[TITNS] wrote:Tagad čīkstat par stingrākiem noteikumiem, kad biju uzliecis noteikumu, ka Beztēma nav čattopiks, tiks vārnoti visi, kas raksta hohmu utt. mani te heiteru bars heitoja līdz ārprātam, visi čīkstēja kā mazi zīdaiņi n shit. Paši nezinat, ko gribat.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
wrongwaylv[1337] wrote:trollin. un par mani aizmirsa. ;[ kāds aizmirsa man uzlikt "Foruma Gejs" ;[ mdfcka.
Man ir viens jautājums, kāpec tad tu neatstaji to pirmo vardu, jeb ''Trollin'' bet pagarinaji tekstu pēc brīža?
žēl gan,ka es nenoskrinoju, ka tev tur tikai 1. vards!
- Deliite[1337]
- euro

apsveicu,tu neesi vienigais kas to redzeja!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

es nevaru iebraukt, vai moderatori speej stradat ka roboti peec noteikta, ritma un nespej pasi izdomat kad ir/nav chats, tads kopejs noteikums ir stulbs, n tas ir jaskatas pec konkretas situacijas kad warn'ot / nervarn'ot..
Ieteiktu moderatoriem pasiem, sakt domat nevis vadities pec kautkada viena reglamenta... Protams kopejs apkopojums ar noteikumiem ir vajadzigs - tachu vadities, tikai pec ta ir totals stulbums.. 

GET REKT
- Deliite[1337]
- euro

noteikumi ir tikai vadlinija kuros jaieskatas ja pats nevar izlemt galejo lemumu!
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

-
Maize[1337]
- Mana-mana

Tak ko jūs te ņematies, runājat ar giboxu, ka gribiet mainīt te to un to, un ka vienīgā iespēja ir jūs ieliekot par foruma moderātoru.
I see no problem here.
I see no problem here.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

no thank's bro... Sitos penterus man tiktiesam nevajag, tu ari to izbaudiji so zini par ko es runaaju...

GET REKT
-
Maize[1337]
- Mana-mana

Protams bauda bez robežām, reāli, kuram tad te gribās kautko mainīt?Hustler_Believable wrote:no thank's bro... Sitos penterus man tiktiesam nevajag, tu ari to izbaudiji so zini par ko es runaaju...
te viss ir diezgan nolaists, taspats giboxs, viņam tak ir iespēja sen dizainu nomainīt, bet negribās jau neko darīt.
Un ar šādu attieksmi nekas nemainīsies uz labo pusi, tikai grims vel dziļāk mēslu bedrē. Tik pat labi var tagad klapēt ciet.
Protams, visi mēsli sākas ar pašas sabiedrības attieksmi.
Protams, visi mēsli sākas ar pašas sabiedrības attieksmi.
Last edited by Kichyss on 15 Oct 2011, 18:34, edited 1 time in total.
ko nezini - to nerunāte viss ir diezgan nolaists, taspats giboxs, viņam tak ir iespēja sen dizainu nomainīt, bet negribās jau neko darīt.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
-
Maize[1337]
- Mana-mana

Piedodiet augstība, sapisos meistarībā- webu ziņā esmu mirstīgais.Gibox[BoxG] wrote:ko nezini - to nerunāte viss ir diezgan nolaists, taspats giboxs, viņam tak ir iespēja sen dizainu nomainīt, bet negribās jau neko darīt.
Šoreiz nevainojiet giboxu, bet mani, es jau ar viņu ar šo un to apstādinu
ja ,man problem,dzeshat manu acc ,jo neesmu gayDeliite[1337] wrote:problem?Shift wrote:tagad šitas ir kkāds latvian gay community ?
- Deliite[1337]
- euro

zhel ka tev sudigi ar humora izjutu! ;/