Nu, par pecapstradi zinu - jau teici man... Ka ari viss, tiek veikts uz CS3 pec musu pedejas sarunas... Raamjus nelieku jo pasam ne visiem darbiem piesaista...
Neaprobežojies foniem izmantojot vienu tekstūru vai c4d... liec kopā un maini blending mode'us, un iestrādā galvenos tēlus darbos ar smudge tool vai jebkā citādi, nebūtu slikti tev iemācīties arī pamainīt krāsas. + vēl sharpen darba beigās nekad nav nācis par sliktu, tikai nepārsharpeno.
Tatad, ilgi nebiju neko publicejis jo nebija ideju, ko un kapec taisit. + Laika tam isti neatlika... Tad vel tam visam pa virsu naaca, windows parinstalesana kuras rezultata atkal pakasu, ievaktos renderus, teksturas , fontus brashus n crap. Bet, lielako teksturu paku atradu so, ienstaleju ps un izdomaju kautko padarities.
Es runāju par normāliem rāmijiem, nevis kkādiem gleznu monstriem kas 3daļu darba aizņem, bet kopumā pievienojos Spožajam. TAs orandžīgis sarkanais sigs ir labs, tikai viņam arī ir tas zārka rāmis kurš patiesībā ir vienīgais darbs kurš kkā ar tādu iet kopā.
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
ĒM,kā noprotu tu esi iesācējs.Kā jau tika pieminēts tu vai neliec rāmi vispār vai arī uzliec pārāk biezu...Nu tas neiet kopā.Man nepatika neviens darbs.Tev daudz jāmācas.Krāsas galīgi nesaskan.Nu tas /sharpen/ tik tiešām nenāktu par ļaunu.Kontrastu arī tu varētu pielabot...Paskaties kādas pamācības,eksperimentē ar krāsām...Tas ir viss ko varu ieteikt.
Nu bez blending mode mainīšanas tu nekur tālu netiksi, paliks tādi paši ķēpājumi kas īsti neiederas darbā, turklāt tas pēdējais sigs tāds pabriesmīgs, nedomāju ka pusi no siga vajadzētu aizņemt asfalts un pati masīna kur augšā.