Laab, kads ivmp grib spelet, PM ME! [krekotais]...
edit :
Pedejais, shift posts - viewtopic.php?t=5090&start=690 nav pelnijis banu par cilveku informacijas ispauzshanu or smth ?
Moderator: Moderatori
Kautkas mūsdienās ir veselīgs? Kad pēdējo reizi domāju - veselīgi var dzīvot tikai uz izolētas salas.Kri wrote:Enerģiskos man nedrīkst, jo tas ir neveselīgi.
tagad esi laimīgs ?Hustler_Believable wrote:Kads, paskaidros parastam, cilvekam tos terminus ?
edit :
Pedejais, shift posts - viewtopic.php?t=5090&start=690 nav pelnijis banu par cilveku informacijas ispauzshanu or smth ?
Mani, isti tas nerausta - vienigi nepatik tadi kadri ka tu.Shift wrote:tagad esi laimīgs ?Hustler_Believable wrote:Kads, paskaidros parastam, cilvekam tos terminus ?
edit :
Pedejais, shift posts - viewtopic.php?t=5090&start=690 nav pelnijis banu par cilveku informacijas ispauzshanu or smth ?![]()
![]()
![]()
man par to 1 warning ir pilnigi poh
Nu ko.. Ja kādam vajag, kāpēc tam cilvēkam nepārdot kko par kapeikām + vēl pašiem biš uzvārīties? Es visu to pasākumu varētu pārdot 2reiz dārgāk un atrastu pircējus, bet... es nezinu, kāpēc es tā nedarīju.Deliite[1337] wrote:bobiks laikam atrada atslegu uz Izgaztuvi,tagad visu ko var pacelt vai aizstumt tirgos nost!
Mums bioloģijā stāstīja par plazmolīzi un deplazmolīzi un pieminēja arī to, ka pēc dzeršanas ir sausa mute, jo tā skābe vai kas tur, kas ir alkoholā uztaisa kkādu tur vidi un visu ūdeni vnk izsūc no šūnām.Kri wrote:Dumperiņ!Asinsvadi nav pie vainas!!!
tā, par tavu vēlimi.
Bet vēl nav pienācis īstais laiks.
Ir gan. Kad cilvēks dzer alkoholu, tam momentāli palielinās asinsvadi un paātrinās sirdsdarbība. Bet, kad pamostas no rīta un alkohola iedarbība ir beigusies, cilvēks ir bāls, jūtas vārgs, reibst galva utt., jo tajā momentā asinsvadi sašaurinās. Tāpēc bieži vien nākošajā dienā pēc baigā dzerstiņa cilvēkam vajag iedzert kādu enerģijas dzērienu vai aliņu, kurš atkal paplašinās asinsvadus un tad cilvēks jūtas labāk. Tas ir tikai viens iemesls, bet protams ir vēl 100 iemeslu kapēc ir slikti pēc alkohola lietošanas.
Nu apmēram...dzerot alkoholu notiek tāda lieta kā ķērmeņa atūdeņošanās, tapēc vajag biežāk uz tualeti un rītā gribās dzert.bobiks[1337] wrote:Nu ko.. Ja kādam vajag, kāpēc tam cilvēkam nepārdot kko par kapeikām + vēl pašiem biš uzvārīties? Es visu to pasākumu varētu pārdot 2reiz dārgāk un atrastu pircējus, bet... es nezinu, kāpēc es tā nedarīju.Deliite[1337] wrote:bobiks laikam atrada atslegu uz Izgaztuvi,tagad visu ko var pacelt vai aizstumt tirgos nost!
Mums bioloģijā stāstīja par plazmolīzi un deplazmolīzi un pieminēja arī to, ka pēc dzeršanas ir sausa mute, jo tā skābe vai kas tur, kas ir alkoholā uztaisa kkādu tur vidi un visu ūdeni vnk izsūc no šūnām.Kri wrote:Dumperiņ!Asinsvadi nav pie vainas!!!
tā, par tavu vēlimi.
Bet vēl nav pienācis īstais laiks.
Ir gan. Kad cilvēks dzer alkoholu, tam momentāli palielinās asinsvadi un paātrinās sirdsdarbība. Bet, kad pamostas no rīta un alkohola iedarbība ir beigusies, cilvēks ir bāls, jūtas vārgs, reibst galva utt., jo tajā momentā asinsvadi sašaurinās. Tāpēc bieži vien nākošajā dienā pēc baigā dzerstiņa cilvēkam vajag iedzert kādu enerģijas dzērienu vai aliņu, kurš atkal paplašinās asinsvadus un tad cilvēks jūtas labāk. Tas ir tikai viens iemesls, bet protams ir vēl 100 iemeslu kapēc ir slikti pēc alkohola lietošanas.
Mums bija eksperiments. Mēs uzpilinājām kkādu skābi uz sīpola mizas un aplūkojām mikroskopā. Iespaidīgi...
Nu ir gadījies darīt kaut ko aizraujoši ~2h un man liekas ar to pilnībā pietiek. Protams, ja tev pastāsta anīti tu ierēcies uz 10sek, tad jau nekas nemaināsbobiks[1337] wrote:Nu, Dumper, ja tu dari kko aizraujošu, tas neilgst vairākas stundas no vietas.Alkohols gan tik ātri neiziet.